softmaxxxing

D

Deleted member 310923

asap ll
ergenliğin orta çağlarında biri olarak 15ime yeni girdim ve hgh gibi şeylere erişimim yok:feelswah: olsada uzamaya ve kemik gelişimine katkısı bulunacağı pek belli değil soft maxxing olarak şunları yapmayı düşünüyorum
d3k2 overdose
400mg elemental magnezyum
15mg zinc

cilt bakımı:
castor oil for eyebrows
bha tonik
dove sabun
clindoxyl
isotret gerek duymuyorum cildim o kadar bok değil

plaklar:yarıyıl tatilinde sol kolumdan plak için röntgen çektireceğim doktora ağrı larplayarak
ona göre aromasin düşünüyorum

önerilere açığım büyük ihtimal birsürü gerekli ama listede eksik olan şeyler var

• +1
Reactions: Deleted member 306411, Kayra139, Fridx and 6 others
@growthplatessss111 sen bilgili birisine benziyorsun

• JFL
  • +1
  • Love it
Reactions: Deleted member 306411, Kayra139, Fridx and 8 others
tekrar 14 olmak için ruhumu satardım. Başarılar dostum

• +1
Reactions: Deleted member 306411, Kayra139, Fridx and 6 others

1000024597

• JFL
  • +1
Reactions: Deleted member 306411, Fridx, meert and 3 others
ergenliğin orta çağlarında biri olarak 15ime yeni girdim ve hgh gibi şeylere erişimim yok:feelswah: olsada uzamaya ve kemik gelişimine katkısı bulunacağı pek belli değil soft maxxing olarak şunları yapmayı düşünüyorum
d3k2 overdose
15mg zinc

cilt bakımı:
castor oil for eyebrows
bha tonik
dove sabun
clindoxyl

plaklar:yarıyıl tatilinde sol kolumdan plak için röntgen çektireceğim doktora ağrı larplayarak

önerilere açığım büyük ihtimal birsürü gerekli ama listede eksik olan şeyler var
Aynı şeyleri yapıyoz ben bide kolajen kullanıyom o kadar

• +1
Reactions: Deleted member 306411, Fridx, meert and 2 others
dove sabun yeterli cilt icin dua et allaha sabah akşam en çok o ascendletir

• +1
  • JFL
Reactions: Deleted member 306411, Kayra139, Fridx and 3 others
d3k2 overdose
15mg zinc

cilt bakımı:
castor oil for eyebrows
bha tonik
dove sabun
clindoxyl

elemental dediğim complex sanırım 400 mg complex magnezyum alırsan tek katkısı ishal olur
bisglisinat al
cilt bakımı hepsini çıkar eczaneden tretin 0.5 al nemlendirici al
topical minoxidil al kirpikler için
hiç bi şey boyunu uzatmicak btw

• +1
Reactions: Deleted member 306411, susisesi, Fridx and 7 others
elemental dediğim complex sanırım 400 mg complex magnezyum alırsan tek katkısı ishal olur
bisglisinat al
cilt bakımı hepsini çıkar eczaneden tretin 0.5 al nemlendirici al
topical minoxidil al kirpikler için
hiç bi şey boyunu uzatmicak btw
https://www.trendyol.com/akcan/magn...r-p-154399218?boutiqueId=61&merchantId=898254 şunu kullanıyorum complex değil tretin mantıklı geldi topical minoxidile bakıyım bi boy uzatmıyacağını biliyorum ama %1 katkısı olsun yarardır benim için boyum zaten genetik ortalamamın şuan 6 cm üstünde

• +1
Reactions: Deleted member 306411, Orcairis, Fridx and 2 others
  • +1
Reactions: Deleted member 306411, Deleted member 310923, Fridx and 1 other person
  • +1
Reactions: Deleted member 306411, Orcairis, Fridx and 1 other person
d3k2 overdose
15mg zinc

cilt bakımı:
castor oil for eyebrows
bha tonik
dove sabun
clindoxyl

Erkek adam hacisakir sabun kullanir

• +1
Reactions: Deleted member 306411, balve, Kayra139 and 2 others
  • +1
Reactions: Deleted member 306411, Deleted member 277275, kurdistan and 2 others
kullanmayı bırakınca dökülüyor mu
Erkek tipi kellik varsa tek şansın şu anki bilim ile dht düşürmek zaten dostum. Finasteride veya dutasteride demek bu da. Ayrıca belirli süre sonra minoxidl de etkisini kaybediyor

• +1
Reactions: Deleted member 306411, Deleted member 310923, Deleted member 277275 and 1 other person
Erkek tipi kellik varsa tek şansın şu anki bilim ile dht düşürmek zaten dostum. Finasteride veya dutasteride demek bu da. Ayrıca belirli süre sonra minoxidl de etkisini kaybediyor
Teşekkürler ameliyat masası spor

• +1
Reactions: Deleted member 306411, Deleted member 310923, Ameliyat Masası and 1 other person
Teşekkürler ameliyat masası spor
Rica ederim kral ben 3 aydır kullanıyorum finasteride sorun olursa sorabilirsin. Yakında cildiye randevusu yine alıcam 2. Doktor görüşü için
Ayrıca fun fact chico ve sean o pry finasteride kullanıyor 25li yaşlarından beri

Last edited:
  • +1
Reactions: Deleted member 306411, Fridx, meert and 3 others
d3k2 overdose
15mg zinc

cilt bakımı:
castor oil for eyebrows
bha tonik
dove sabun
clindoxyl

Hemen 500mg accutane al bide hala aromasin diyor annene verecem şimdi aromasini seker mi bu aminakodum

• JFL
  • +1
Reactions: Deleted member 306411, Serialsuicide, jsbera and 2 others
Rica ederim kral ben 3 aydır kullanıyorum finasteride sorun olursa sorabilirsin. Yakında cildiye randevusu yine alıcam 2. Doktor görüşü için
Ayrıca fun fact chico ve sean o pry finasteride kullanıyor 25li yaşlarından beri
Knk ilk 1ayda kullanmaya başlayınca ne oluyor sende ne tür etkiler oldu sakal çıkmasını azaltıyor mu

• +1
Reactions: Deleted member 306411 and Deleted member 310923
Hemen 500mg accutane al bide hala aromasin diyor annene verecem şimdi aromasini seker mi bu aminakodum
görende bu aromasin kullanmadı sanıcak amk

• +1
Reactions: Deleted member 306411 and ascendantwill
görende bu aromasin kullanmadı sanıcak amk
Cocuk muyuz amjnakodum biz bide bana amk falan deme daha ne şike yaradığını bilmeden aromasib kullanacam diyorsun sorsam neden almayı düşünüyorsun diyecek plaklar açık kalsın bre aminevladi sence bu böyle mi çalışıyor bursa denene inanıyorsun hadi diyelim. Tam oyle çalışıyor eyw bide accutane falanda kullanırsın sonra zeref gibi plaklar 14 de niye kapandı yaşlandıkça normal high t erkeklerde bonemass artar hani ergenlik sende o da olmaz şimdi aroamsin alırsan sonra zaten pek akıllı değil gibisin daha da mal olursun git araştır sonra kullan bi kar zarar dengesine bak amk

• +1
Reactions: Deleted member 306411 and balve
Cocuk muyuz amjnakodum biz bide bana amk falan deme daha ne şike yaradığını bilmeden aromasib kullanacam diyorsun sorsam neden almayı düşünüyorsun diyecek plaklar açık kalsın bre aminevladi sence bu böyle mi çalışıyor bursa denene inanıyorsun hadi diyelim. Tam oyle çalışıyor eyw bide accutane falanda kullanırsın sonra zeref gibi plaklar 14 de niye kapandı yaşlandıkça normal high t erkeklerde bonemass artar hani ergenlik sende o da olmaz şimdi aroamsin alırsan sonra zaten pek akıllı değil gibisin daha da mal olursun git araştır sonra kullan bi kar zarar dengesine bak amk
annene seker verecem demek yerine bunu diyebilirdin hani :feelsthink:

• +1
annene seker verecem demek yerine bunu diyebilirdin hani :feelsthink:
Kusura bakma kanka böyle güzel cevap versen bende güzel cevap veririm haklısın birader bide kendine dikkat et accutane de alma plaklarina yazık diyetini fixle ilk olarak

• +1
  • Love it
Reactions: Deleted member 306411, balve and Deleted member 310923
Kusura bakma kanka böyle güzel cevap versen bende güzel cevap veririm haklısın birader bide kendine dikkat et accutane de alma plaklarina yazık diyetini fixle ilk olarak
cansin:heart:

• Love it
  • +1
Knk ilk 1ayda kullanmaya başlayınca ne oluyor sende ne tür etkiler oldu sakal çıkmasını azaltıyor mu
hiçbir yan etki görmedim. hala da görmedim. sakal çıkmasını azaltmadı aksine 2. aayındayken kirli keçi sakalı falan denedim sakal uzattım güzelinden bok gibi oldu geri soyboya döndüm. Hala her 2 3 günde bir 1 numra ile traş olmam gerekiyor yoksa hızlıca uzuyor sakallar. Tek eksik böyle bıyık ile sakal arası olur ya dudağın yanında orada daha sakal çıkmıyor ama 25ime doğru çıkar gibi

• +1
Reactions: meert and Deleted member 310923
hiçbir yan etki görmedim. hala da görmedim. sakal çıkmasını azaltmadı aksine 2. aayındayken kirli keçi sakalı falan denedim sakal uzattım güzelinden bok gibi oldu geri soyboya döndüm. Hala her 2 3 günde bir 1 numra ile traş olmam gerekiyor yoksa hızlıca uzuyor sakallar. Tek eksik böyle bıyık ile sakal arası olur ya dudağın yanında orada daha sakal çıkmıyor ama 25ime doğru çıkar gibi
Saça etkisi ne oldu peki

• +1
Reactions: Ameliyat Masası and Deleted member 310923
Saça etkisi ne oldu peki
kanka bende çok saç var. Ben azıcık şakaklar gidince doktora gittim, dedi ki kelleşiyorsun ama ciddi bakmadı bile. Norwoodda 1.5 falan ancayımdır skalada. O yüzden 2. bi doktor görüşü daha almak istiyorum. O da kelleşiyorsun diyorsa ilaca devam eğer kelleşmiyorsan derse 3. bi doktora daha soracağım. Saçlardaki etkiyi fark etmem bilimsel olarak imkansız çünkü ilaç 6 ay gibi bir süre sonra etkisini belli ediyor. Belki gördüğüm bir + cildim çok daha temiz ve beyaz. Belki bu ilaçtandır ama sanmıyorum eskiden de bi tık öyleydi o yüzden plasebo olabilir

• +1
Reactions: meert and Deleted member 310923
niye fin ben diretk dut ile basldim 0 yan etki su an

• +1
Reactions: kurdistan
Tiredini okuyaraktan sacimda 4 5 beyaz telin accutanedan olabilecrgi aklıma geldi yazıyordu talimatta

• +1
Reactions: Deleted member 310923
niye fin ben diretk dut ile basldim 0 yan etki su an
kanka testo kullanmıyorum, pinlemiyorum da kendime daha. Sadece saç gerilemesi ise sözde fin ile başlamak okey ki dediğim gibi norwood 1.5 bile değilim

kanka testo kullanmıyorum, pinlemiyorum da kendime daha. Sadece saç gerilemesi ise sözde fin ile başlamak okey ki dediğim gibi norwood 1.5 bile değilim
ben de test kullanmıyorum bro dut varken fin kullanmak gereksiz. Ben de nw1 bile değilim şu anda

ben de test kullanmıyorum bro dut varken fin kullanmak gereksiz. Ben de nw1 bile değilim şu anda
kötülerse saçlarım geçerim duta

d3k2 overdose
15mg zinc

cilt bakımı:
castor oil for eyebrows
bha tonik
dove sabun
clindoxyl

ulum u ne la soft moft hayırdır yumusakmısınız erkek adam dedıgın her gece anal vibrator kullanarak prostat orgazm olur

Users who are viewing this thread

Back