sokaklarda ticaret

elemancomeback31

elemancomeback31

orspunun öz evladııı
beyler her sabah 5.30 da kalkıyorum 7 de boks antrenmanı var boksa gidiyorum ordan çıkıyorum bıçak tezgahı açıyorum bıçak tezgahını kapatıyorum gece eve geliyorum dinlenip gyme gidiyorum kekomaxxedim sokaklarda ticaret sabah 7 boks gymmax liftmaxx yapıyorum

• JFL
  • +1
Reactions: kurdistan, Auchelius, ascendantwill and 2 others
1766922482081

DÇĞSACPDASCPLDASPDAS

ADAM DMLERDE HER GÜN RATE SORUYODU GÜNAYDIN FALAN DİYODU
@1.60cm HATIRLYIO MUSUN ÖASŞCDFDÖŞASCFÖDŞASÖ

Şuan 2 işle uğraşıyorum sabah 8-öğlen 4 iş
4'den sonra ticaret
Tip strong mtn-low htn arası
Ve ioimaxx'da alıyorum nedense o gün sevgilisi olan kapalı kız bana iş attı,millet gerçekten helal olsun diyor günde 2 işle nasıl uğraşıyorsun diye eğer moneymaxxlarsam htn tipimle ve boyumda ortalama olduğu için filipinli mtb+ bulup yolumuza bakacaz,her şey para bu dönemde ticaretten ek iş yaptığım için 7000₺ geliyor kurumsal iştende 22,5k para geliyor,devamlı kendimi geliştirmek için uğraşıyorum ve ticaretle uğraşırken kızlardan da ioi alıyorum nedense

• +1
Reactions: kurdistan and temelyeterliliktest
şu anda 2 işte çalışıyorum:
Tamam güçlü bir vücudum var
173,5 yükseklik+kaldırmamaxx (3 cm)
Framemaxx (toplu)
Kas kütlemden dolayı uzun görünüyorum
Ve hile yapıyorum, hayatın şifresini buldum
Tony Montana gibi uzun boylu görünmek için siyah bir gömlek ve siyah pantolon giyiyorum ve yüz hatlarımın erkeksi olduğunu söylüyorlar, sonuçta 120iq'im
Sabah 8'den akşam 4'e kadar kolay değil
16.00'dan sonra işlem yapmayın
Türü Güçlü mtn-düşük htn
Ve ioimaxx'tan satın alıyorum. O gün sevgilisi olan örtülü kız nedense bana iş verdi. İnsanlar “iyi iş” ve “Günde 2 işi nasıl halledebilirsin?” diyor. diyor. onlar söylüyor. O sorar. İşimden 7000₺, kurumsal işlerden 22,5 bin kazanıyorum. Sürekli kendimi geliştirmeye çalışıyorum ve nedense ticaret yaparken kızlardan ioi alıyorum
"Hayatım yokmuş gibi çalışıyorum kardeşim, para her şeydir"

• JFL
Reactions: kurdistan, Auchelius, cakdripa and 3 others