kobain
çekiç uzmanı dalkavuk
olm herkes birbirine benziyor aq fenotipler neden hep aynı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
beni sil kardesankara sokaklarında ben ve @jsbera varız kanka ✌
phenotypelar birbirine çok benziyo aq hep aynı yerlerden ankaraya zamanında göç geldiği için benceolm herkes birbirine benziyor aq fenotipler neden hep aynı
yalam ameliyat masasıZaten trde blackpillin tiple olmadığını biliyor olmalıyız. Boyun uzunsa kralsın burada. Ülkece baya gerideyiz
Bilmiyorum ya. 185 190 olup benden çirkinkerin daha rahat olduğunu gördüm. Bence boyum uzun olsa süper ultra mahluk tipinde olsam bile boydan dolayı kazanırdım gibi geliyor. 175 olmak aşşşırı kötü değil ama yine -si var.y
yalam ameliyat masası
evet trde boy biraz daha önemli nedense hep oç tiktoktan dolayı amk allahtan boyum 185 ama yüzden kaybediyozBilmiyorum ya. 185 190 olup benden çirkinkerin daha rahat olduğunu gördüm. Bence boyum uzun olsa süper ultra mahluk tipinde olsam bile boydan dolayı kazanırdım gibi geliyor. 175 olmak aşşşırı kötü değil ama yine -si var.
192 TABANLIK GİYİYORUM BOT GİYMEDİĞİM ZAMANevet trde boy biraz daha önemli nedense hep oç tiktoktan dolayı amk allahtan boyum 185 ama yüzden kaybediyoz
süper ultra mahluk olup uzun boylu olduğun zaman boydan kazanırdın zaten chad olsan boy kurtarmazdı ki etken olmazdıBilmiyorum ya. 185 190 olup benden çirkinkerin daha rahat olduğunu gördüm. Bence boyum uzun olsa süper ultra mahluk tipinde olsam bile boydan dolayı kazanırdım gibi geliyor. 175 olmak aşşşırı kötü değil ama yine -si var.
Cbye aday ol oy vereyim. Dinimiz de zuffster Mediums üstüne olsunsüper ultra mahluk olup uzun boylu olduğun zaman boydan kazanırdın zaten chad olsan boy kurtarmazdı ki etken olmazdı
gel sosyal medya algısını trendleri değiştirelim ameliyat masası ünlü influencer kızlara kısa erkekler büyüktür büyüktür yazıları koydularım video eşliğinde kızların algısı değişir size yoğunlaşırlar nası fikir
kimse ratelemeyi bilmiyor çünkü sokakta mtn yok ne demekolm herkes birbirine benziyor aq fenotipler neden hep aynı
işte 185 altı isen tip gerek 185 üstünde bir şeye ihtiyacın olmuyorBilmiyorum ya. 185 190 olup benden çirkinkerin daha rahat olduğunu gördüm. Bence boyum uzun olsa süper ultra mahluk tipinde olsam bile boydan dolayı kazanırdım gibi geliyor. 175 olmak aşşşırı kötü değil ama yine -si var.
Küçük kelimelerle yazınca noldu uysal mi oldun skmdi sen lan o capslock açık yazmaya devam ediyorsunGecekondu mahallesinde yasadıgından olabilir cocuk
Küçük kelimelerle yazınca noldu uysal mi oldun skmdi sen lan o capslock açık yazmaya devam ediyorsun

Mason işareti yalnız o aslan parçası
Yok be olm Ankara’nın her tarafına gittim çok zengin kesimin olduğu yerlerde anca iyi tipte fiziğe sahip insanlar var Kızılay Çankaya yenğmahalle yok amk yok hırt fenosu hepsiGecekondu mahallesinde yasadıgından olabilir cocuk
tr ortalaması hltn bile değildir. Çoğunluk 30 olmadan götü göbeği salıyor sub5 oluyor bile. Sakalmaxx ile hayatta kalıyorlarYok be olm Ankara’nın her tarafına gittim çok zengin kesimin olduğu yerlerde anca iyi tipte fiziğe sahip insanlar var Kızılay Çankaya yenğmahalle yok amk yok hırt fenosu hepsi
benim yüzü görmedin daha ondanolm herkes birbirine benziyor aq fenotipler neden hep aynı