Sokakta bi tane mtn üstü adam yok amk

kobain

kobain

çekiç uzmanı dalkavuk
olm herkes birbirine benziyor aq fenotipler neden hep aynı

• +1
Reactions: balve, Thrill, Deleted member 277275 and 1 other person
ankara sokaklarında ben ve @jsbera varız kanka ✌

• +1
  • JFL
Reactions: Fridx, the kulhanbeyi, susisesi and 3 others
phenotypelar birbirine çok benziyo aq hep aynı yerlerden ankaraya zamanında göç geldiği için bence

• +1
Reactions: Fridx, balve, Thrill and 1 other person
side'dan profildeki adamın gençlik haline benzeyen 190 biri görürsen org ismi sor knk

• +1
  • JFL
Reactions: Fridx, balve, Thrill and 1 other person
Zaten trde blackpillin tiple olmadığını biliyor olmalıyız. Boyun uzunsa kralsın burada. Ülkece baya gerideyiz

• +1
Reactions: wills, growthplatessss111, balve and 3 others
  • +1
  • Hmm...
Reactions: balve, Thrill, Deleted member 277275 and 1 other person
y

yalam ameliyat masası
Bilmiyorum ya. 185 190 olup benden çirkinkerin daha rahat olduğunu gördüm. Bence boyum uzun olsa süper ultra mahluk tipinde olsam bile boydan dolayı kazanırdım gibi geliyor. 175 olmak aşşşırı kötü değil ama yine -si var.

• +1
Reactions: growthplatessss111, jsbera, balve and 3 others
Bilmiyorum ya. 185 190 olup benden çirkinkerin daha rahat olduğunu gördüm. Bence boyum uzun olsa süper ultra mahluk tipinde olsam bile boydan dolayı kazanırdım gibi geliyor. 175 olmak aşşşırı kötü değil ama yine -si var.
evet trde boy biraz daha önemli nedense hep oç tiktoktan dolayı amk allahtan boyum 185 ama yüzden kaybediyoz

• +1
Reactions: Ameliyat Masası, jsbera, balve and 1 other person
evet trde boy biraz daha önemli nedense hep oç tiktoktan dolayı amk allahtan boyum 185 ama yüzden kaybediyoz
192 TABANLIK GİYİYORUM BOT GİYMEDİĞİM ZAMAN

• +1
Reactions: Thrill, Ameliyat Masası, Deleted member 277275 and 1 other person
süper ultra mahluk olup uzun boylu olduğun zaman boydan kazanırdın zaten chad olsan boy kurtarmazdı ki etken olmazdı

gel sosyal medya algısını trendleri değiştirelim ameliyat masası ünlü influencer kızlara kısa erkekler büyüktür büyüktür yazıları koydularım video eşliğinde kızların algısı değişir size yoğunlaşırlar nası fikir

• +1
Reactions: Thrill, Ameliyat Masası, Deleted member 277275 and 1 other person
süper ultra mahluk olup uzun boylu olduğun zaman boydan kazanırdın zaten chad olsan boy kurtarmazdı ki etken olmazdı

gel sosyal medya algısını trendleri değiştirelim ameliyat masası ünlü influencer kızlara kısa erkekler büyüktür büyüktür yazıları koydularım video eşliğinde kızların algısı değişir size yoğunlaşırlar nası fikir
Cbye aday ol oy vereyim. Dinimiz de zuffster Mediums üstüne olsun

• +1
  • JFL
Reactions: jsbera and Thrill
kimse ratelemeyi bilmiyor çünkü sokakta mtn yok ne demek

• +1
Reactions: Ameliyat Masası
işte 185 altı isen tip gerek 185 üstünde bir şeye ihtiyacın olmuyor
kızlar looksmatchleriyle sevgili olabiliyor ama boyu ortalama biriyle zor oluyor

• +1
Reactions: Ameliyat Masası
Gecekondu mahallesinde yasadıgından olabilir cocuk

Küçük kelimelerle yazınca noldu uysal mi oldun skmdi sen lan o capslock açık yazmaya devam ediyorsun

• JFL
  • +1
Reactions: Ameliyat Masası and Fridx
Küçük kelimelerle yazınca noldu uysal mi oldun skmdi sen lan o capslock açık yazmaya devam ediyorsun
👇👇👇👇
Image

Yok be olm Ankara’nın her tarafına gittim çok zengin kesimin olduğu yerlerde anca iyi tipte fiziğe sahip insanlar var Kızılay Çankaya yenğmahalle yok amk yok hırt fenosu hepsi

• +1
Reactions: jsbera and Ameliyat Masası
Yok be olm Ankara’nın her tarafına gittim çok zengin kesimin olduğu yerlerde anca iyi tipte fiziğe sahip insanlar var Kızılay Çankaya yenğmahalle yok amk yok hırt fenosu hepsi
tr ortalaması hltn bile değildir. Çoğunluk 30 olmadan götü göbeği salıyor sub5 oluyor bile. Sakalmaxx ile hayatta kalıyorlar

• +1
Reactions: Orcairis
  • JFL
Reactions: jsbera and Deleted member 251512