sokaktaki insanların garip bakışları

travisbickle

travisbickle

Bronze
kötü tip orantısız vücut gibi nedenlerden dolayı dışarda yürürken herkes mutlaka beni süzüyor. dik durmaya çalışmam adımlarımı doğru atma çabalarım falan bir işe yaramıyor. çirkinliğim ve genetik değersizliğim ayan beyan ortada. umursamamaya çalışmam falan da bir işe yaramıyor.

ne yapacağız?

gencecik yaşımda reva mı lan şimdi bu bana? ne suç işledim? bu genetiği ben mi seçtim?

nasıl geçecek bu ömür böyle?

• So Sad
Reactions: orco., auitistsurvior, why not me? and 4 others
nezamandır yokum 2 senedir lavuk düzenli her ay ağlama postu açıyor amk

• +1
Reactions: Auchelius, Serialsuicide and ayisiken
lan elden bir şey gelmiyor çünkü. çabalamadığımı mı sanıyorsunuz amk? ben genetik bir faciayım. ama ölmek de istemiyorum.

• So Sad
Reactions: Misogynist_Maxxer
hayatın bu adaletsiz düzenini anlayamıyorum.

milyonlarca sperm arasından birinci gelerek kazanma ihtimalinin çok düşük olduğu bir yarışı kazanıyorsun. ama iğrenç bir genetikle doğuyorsun. böyle bir taşşak geçmenin örneği yok yeryüzünde.

• So Sad
Reactions: Misogynist_Maxxer
kral bişileri sen abartıyo olabilir misin yani penguen gibi yürümüyorsan sorun yok amk

• JFL
  • +1
Reactions: drakenryuguji, Auchelius and Serialsuicide
fizik tedaviye git travisbickle

• +1
Reactions: Serialsuicide
fullbody xray
sorunlarini gormelisin.
dexa scan trde var mi bilmiyorum ama kas oranlarini hedaplamak icin harika bir baslangic.

daha sonra ortopedic cihazlar + terapi + gym + ideal bmibf + roids + walking training ile kapanisin olur.

2-4yil aliyor, duruma gore surgery gerekebilir.

• +1
Reactions: why not me?, Yagiz8928, Serialsuicide and 1 other person
kötü tip orantısız vücut gibi nedenlerden dolayı dışarda yürürken herkes mutlaka beni süzüyor. dik durmaya çalışmam adımlarımı doğru atma çabalarım falan bir işe yaramıyor. çirkinliğim ve genetik değersizliğim ayan beyan ortada. umursamamaya çalışmam falan da bir işe yaramıyor.

ne yapacağız?

gencecik yaşımda reva mı lan şimdi bu bana? ne suç işledim? bu genetiği ben mi seçtim?

geçmeyecek, eğer çirkinsen köpek gibi çalışıp ameliyat parası biriktireceksin. gerekirse ll parası biriktirip boyunu uzattıracaksın, skolyozun varsa 1 milyona yakın para basıp yine ameliyatını olacaksın. hayat bizim için bundan ibaret maalesef diğer insanlar güzel şekilde yaşayıp istedikleri gibi eğlenirken senin kazandığın bir kuruşu bile ameliyat dışında bir şeye harcama lüksün yok. iğrenç bir hayat fakat yapacak bir şey yok

• +1
Reactions: why not me?, Misogynist_Maxxer and Serialsuicide
fullbody xray
sorunlarini gormelisin.
dexa scan trde var mi bilmiyorum ama kas oranlarini hedaplamak icin harika bir baslangic.

daha sonra ortopedic cihazlar + terapi + gym + ideal bmibf + roids + walking training ile kapanisin olur.

2-4yil aliyor, duruma gore surgery gerekebilir.
geldi gönlümün efendisi yine bi kelime türkçe konuşmamıs

Last edited:
  • JFL
Reactions: orco., why not me? and Serialsuicide
geçmeyecek, eğer çirkinsen köpek gibi çalışıp ameliyat parası biriktireceksin. gerekirse ll parası biriktirip boyunu uzattıracaksın, skolyozun varsa 1 milyona yakın para basıp yine ameliyatını olacaksın. hayat bizim için bundan ibaret maalesef diğer insanlar güzel şekilde yaşayıp istedikleri gibi eğlenirken senin kazandığın bir kuruşu bile ameliyat dışında bir şeye harcama lüksün yok. iğrenç bir hayat fakat yapacak bir şey yok
skalyoz free ama 20 derecege hatta 25-30 derece degilse surgery yapmiyolae, baya riskli.
ll bu durumdan 5-10 yillik roadmap

Fullbody xray
dexa scan
ortohpedi + fizyoterapi

bu roadmap takip etmeli, male sex hormones + thorids takip etmeli + bmibf orgdan ogrenir nasil dusurecegini filan

hepsi devlet hastanesinde yapilabilir dexa haric fullbody xray devlette yok ama ayri ayri fullbody yapabilir

• +1
Reactions: dogu, Misogynist_Maxxer, Serialsuicide and 1 other person
Bu mindsetten çıkıp lock in olman lazım olan oldu doğdun ve yaşıyorsun şu saatten sonra ağlamak bir şeyi değiştirmeyecek maalesef her ne kadar kötü görünüyor olsan da herşeyin çözümü var

• +1
Reactions: why not me?, Serialsuicide and atess
skalyoz free ama 20 derecege hatta 25-30 derece degilse surgery yapmiyolae, baya riskli.
ll bu durumdan 5-10 yillik roadmap

Fullbody xray
dexa scan
ortohpedi + fizyoterapi

bu roadmap takip etmeli, male sex hormones + thorids takip etmeli + bmibf orgdan ogrenir nasil dusurecegini filan

hepsi devlet hastanesinde yapilabilir dexa haric fullbody xray devlette yok ama ayri ayri fullbody yapabilir
25-30 derece bile ameliyat seviyesi değilki 35 ve üstü

25-30 derece bile ameliyat seviyesi değilki 35 ve üstü
yani evet, ama 25 derece olsam ameliyat olurdum ya suan bile zor oluyo, 18 derecede esneme filan yapinca 2cm uzuyom esnemelrde baya rahatliyom filan asimetri cok belli olmuyo ama var yani

yani evet, ama 25 derece olsam ameliyat olurdum ya suan bile zor oluyo, 18 derecede esneme filan yapinca 2cm uzuyom esnemelrde baya rahatliyom filan asimetri cok belli olmuyo ama var yani
Ameliyat sonrası cok zor ve sancili 1 sene kadar herseye cooldown

• +1
Reactions: MogEater

ne yapacağız?

ozurlude dogabilirdin🤷‍♂️

ne yapacağız?

Kardeşim seni anlıyorum, anlamaya çalışıyorum.

Fakat burada sorulması gereken şey şu, hayatta kalmak istiyorsun hayatı seviyorsun doğru mu?

Peki hayatını değiştirmek için ne yapıyorsun?

Yorumlardan gördüğüm kadarıyla düzenli ağlama duvarı yapmışsın burayı.

• +1
Reactions: tiredman and İNTİKAM VAKTİ

ne yapacağız?

BEnde de yürüyüş bozukluğu var hem paytak yürüyom hemde ağırlık merkezim geriye doğru insanlalrın bakışları strese sokuyo amk bazı egzersizler var onu yapçam inş düzelir

lan elden bir şey gelmiyor çünkü. çabalamadığımı mı sanıyorsunuz amk? ben genetik bir faciayım. ama ölmek de istemiyorum.
'' Genetik faciayım ama ölmek de istemiyorum '' Normalde tamamen blackpilled olsan gidip intihar ederdin ama bak ne kadar kötü bir durumda olsan da yaşamak istiyorsun demek ki sorunların için mücadele etme isteğin var o zamansa konu açıp bunları şikayet etmek yerine mantıklı bir yol bulup bunları çözmeye çalış.

• +1
Reactions: why not me?

Users who are viewing this thread

Back