Sokaktaki kopyalar

santosxa

santosxa

Iron
Beyler bu fade traşını amk kekocelleri yüzünden yapmak istemiyorum herkesin ensesi ayni sokakta amk taper yaptım diye dalga gectiler okulda buna 250 tl verilirmi diye avel evladi 100 liraya noname bir berberde tas kafa trasi olup beni yargiliyor orospu cocu

• +1
Reactions: Furkan Sarıkaya, Aven and HasSıkımovıc_31
benim saçım omzumu bayağı geçiyor uzun her sokağa çıktığımda bakıyor salak orospu çocukları

• +1
Reactions: İNTİKAM VAKTİ
benim saçım omzumu bayağı geçiyor uzun her sokağa çıktığımda bakıyor salak orospu çocukları
Nesilleri ne zaman tükenecek acaba

• +1
Reactions: Furkan Sarıkaya
Saçımı uzatmak istiyorum ama nasi uzatıcam bilmiyorum bana önerin varmi

Saçımı uzatmak istiyorum ama nasi uzatıcam bilmiyorum bana önerin varmi
hiçbir şey yapmana gerek yok kesme sadece eğer benim gibi olmak istiyorsan ama böyle en fazla metalci kız düşer uzun saçlı erkek pek sevmiyor kızlar. önerim omuzlar civarında uzat dalgalıysa aslan yelesi gibi geriye at düzse sal. daha kısa istiyorsan genel erkek modellerin saçları güzel ama biraz daha bakım gerekiyor onun için. krem de kullanabilirsin uzadığı zaman taraması zor olur.

Beyler bu fade traşını amk kekocelleri yüzünden yapmak istemiyorum herkesin ensesi ayni sokakta amk taper yaptım diye dalga gectiler okulda buna 250 tl verilirmi diye avel evladi 100 liraya noname bir berberde tas kafa trasi olup beni yargiliyor orospu cocu
buzz cut yap kemiklerin iyiyse super gozukuyo

• +1
Reactions: Serialsuicide
Bi arada fluffy hair,mullet kayniyordu.
Ne popülerse onu yaptirmayacan

250 tlye taper fade yapan yeri nasıl buldun amk 300 tl mahalle berberi sadece 1 tane traş biliyo bizimm mahalledeki berber

250 tlye taper fade yapan yeri nasıl buldun amk 300 tl mahalle berberi sadece 1 tane traş biliyo bizimm mahalledeki berber
Sağolsun uzun zamandir müşterisiyim adam hep kendini gelistirmeye çalışıyor 10 numara yapiyor. Dükkanı küçük harcamasi çok gitmiyor ondan fiyati az.

Users who are viewing this thread

Back