Me-Mania
Lost in the delusion
evet beyler yaz tatili bitmek üzere neler yaptınız neler yapmak istediniz de yapamayıp larpladınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
harbi ya neden bilmiyorum ama bu yaz tatili aşırı hızlı geçti gibi hissediyorum bende çoğu zamanı gym ve ldar ile geçirdim zatenböyle yaz tatilinin amk ben başladığını anlamadımki bittiğini anlıyım
ne stajı yapıyorsunstaj git gel yat
elektrikne stajı yapıyorsun
kolay gelsin ne kadar alıyorsun yada alıyormusun paraelektrik
aliyom normal staj parasi bide ekstrakolay gelsin ne kadar alıyorsun yada alıyormusun para
az thread ac amınakoydugumevet beyler yaz tatili bitmek üzere neler yaptınız neler yapmak istediniz de yapamayıp larpladınız
gunaydin knk@Stardew günaydın reis
Sabah 12 gece 2 3 calistim boyum uzadievet beyler yaz tatili bitmek üzere neler yaptınız neler yapmak istediniz de yapamayıp larpladınız
doğru sınavlar vardı senin inşallah istediğin puanı alırsın bende tour du mont blanc likya yolu gym ve ldargunaydin knk
cok bisey yapmadim ders calistim evdeydim hep
sen naptin
ne iş yaptın kral ve ne kadar uzadı boyunSabah 12 gece 2 3 calistim boyum uzadi
ldar misalifull yattık baba çok tatlı olmadı ya
tamam pardonaz thread ac amınakoydugum
En az şey yaptığım ama en çok şey öğrendiğim yaz olduevet beyler yaz tatili bitmek üzere neler yaptınız
sendemi ldarEn az şey yaptığım ama en çok şey öğrendiğim yaz oldu
Pek değil öyle olan bi dönemden zorunlulukla geçtim fakat geneli bu yaz güzel ve garip geçti kişiliğime ve kendime kattığım en çok şey bu yaz oldu para konusu haricindesendemi ldar
güzel valla paradan ziyade insanın kendine yatırım yapması uzun vadede çok daha büyük artı Baya iyi bir yaz olmuş gibi senin için galiba para dışındaPek değil öyle olan bi dönemden zorunlulukla geçtim fakat geneli bu yaz güzel ve garip geçti kişiliğime ve kendime kattığım en çok şey bu yaz oldu para konusu haricinde
ne kadar kütle koydun barisabah 9 uyanis aksam 10 mesai bitis 12 salondan cikis sabah 9 uyanis ful boyle gecti
keyfi kekaaaaadoğru sınavlar vardı senin inşallah istediğin puanı alırsın bende tour du mont blanc likya yolu gym ve ldar![]()
cok sagol knk calismaya devaminşallah istediğin puanı alırsın
yağ olarakmı aldın yoksa kas olarakmı?63kg den 70kgye çıktım onun dışı full yatış + 31