Sonuza kadar çocuk gibi durucam

D

Deleted member 90503

Platinum
Lan amk bunun mantıksal bir açıklaması lazım proprortionlarim bir çocuk gibi , yuz kemiklerim ve framemjm bir çocuk gibi , boyum bir çocuk gibi kisaca vicudumdaki heryer(tassaklarim hariç ergenlik bitmek uzere oldugu icin tassaklarim buyum ve evet sikimde bir çocuk gibi 11-12) cocuk gibi ve gelişimim bitti sayılır kanka düşünsene hayatin boyunca cocuk gibi duruyorsun sakalı olan 11 yaşında çocuk hayatin boyunca ahahahaahah sonra kırışıklıgu olan 11 yasinda çocuk ahahaahahah amk bubun mantiga dayali aciklamasi falan yok

• +1
  • So Sad
Reactions: menas, Dathomirian Zabrak and elemanzelvadre
Psikolijik olarak hazirlarsam kendimi intihar etmek cazip geliyor çocuk olarak hayatta brisey olmufsk amk boyum kisa olsa ama rn azından yetiskin gibi bir iki özelliğim olsa nryse hayatim boyunca cocuk gibi durucam la delircem sanırım

• +1
Reactions: Dathomirian Zabrak and elemanzelvadre
LAN AMK BİLİMDE ADİ VARMİ CUCELER BİLE YETİSKİN GİBİ DURUYOR ADAM 1.10 CM AMQ YUZU BUYUJ Bİ ADAM GİBİ AMA BEN COCUK GİBİ DURUCAM AMKKKK COCUGUM BEN HAYATİM BOYUNCA BUYUMEDEN COCUK GİBİ KALİFAM QHAHAHAAHAHAHAHAAH

allahı sik

• JFL
Reactions: Dathomirian Zabrak
allahı sik
Lan amk cucelik olan adamlar bile yuzu bi buyumus gibi duruyor dunyada ilk ve tek sonsuza kadar çocuk gibi kalıcak benim araştırmalar için bilim insanlarıyla falanmi gorussem? Amk dusunsene 11 yasinda cocuk ama kimlikte 30 yasinda ahahaahahahahaahah

LAN SUAN BİLE ARKADASLARİMA GÖRE ÇOCUK GİBİ DURUYOM BİKAC YİL SONRA BENİM YASAMAMİM BİR ANLAMİ KALİCAKMİ?

Acaba benim gibi biri varmidir böyle benim yasadigim sey manletlim değil COCUK KALMA HASTALIĞI hayatim boyunca cocuk kalacak baska insanlari bulup farkındalık yaratmak istiyorum

La tassagim yetiskin gibi kocama sikim yine çocuk gibi sunnet olmasam direk 10 yaşında cocuk pipisi amk ben manlet değilim ben COCUGUM VE COCUK KALACAĞIM @elemanzelvadre seninle aramızdaki fark bu beta

hormon testi yaptır

messi gibi bir şeysen uzatırlar belki

messi gibi bir şeysen uzatırlar belki
Direk çocuk olaeak kalcam olm 1 tane bile yetiskin ozelligim yok tassaklar hariç cildimi genç tutarsam ve sakal birakmassam hayatim boyunca ortaokul 8- lise 9 larin arasinda kaynasabilirim kimsede bi sikim anlamaz

Hala deliriyorum amk bu kadar trajikomik birşey olamaz çocuk kalmaya devam etmek istemiyorum amk

Hala deliriyorum amk bu kadar trajikomik birşey olamaz çocuk kalmaya devam etmek istemiyorum amk
Çocuk kalmaktan kastın ne sima olarak genç duruyorsan sorun yok ayrıca annen veya baban, ikisinden birisi de senin gibidir muhtemelen. Yoksa sen mi öylesin tek?

Çocuk kalmaktan kastın ne sima olarak genç duruyorsan sorun yok ayrıca annen veya baban, ikisinden birisi de senin gibidir muhtemelen. Yoksa sen mi öylesin tek?
Twk ben oyleyim hormonlarin normal ve sima olarak "genc" değil direk COCUK gibiyim

• +1
Reactions: elemanzelvadre and dimorphiclawyer27
Aga vücudunu atsana çok merak ettim muhtemelen benzer gözüküyoruzdur bende senin gibiyim ellerim ayaklarım kollarım bacaklarım fln resmen 12 yaşındaki erkek proporsiyonları gibi yüzümde yaşımdan 3-4 yaş ufak gösteriyor çirkin değilim ama vücudum ufak bir erkek cocuğuna benzediği için kızlar bana cinsel partner gözüyle bakamıyor

Lan amk bunun mantıksal bir açıklaması lazım proprortionlarim bir çocuk gibi , yuz kemiklerim ve framemjm bir çocuk gibi , boyum bir çocuk gibi kisaca vicudumdaki heryer(tassaklarim hariç ergenlik bitmek uzere oldugu icin tassaklarim buyum ve evet sikimde bir çocuk gibi 11-12) cocuk gibi ve gelişimim bitti sayılır kanka düşünsene hayatin boyunca cocuk gibi duruyorsun sakalı olan 11 yaşında çocuk hayatin boyunca ahahahaahah sonra kırışıklıgu olan 11 yasinda çocuk ahahaahahah amk bubun mantiga dayali aciklamasi falan yok
chadmanletinde boyu 168 diye duymuştum ama adamın fotoğraftan görünüşü taşaklı mesela gelişir diye düşünüyorum 21 li yaşlarına kadar yüz yapın felan

İnsanlar farklı şekillerde gelir
Kaderinde çelimsiz olmak varmış (genetiginde)

Femboy gibi mi

growth ve tren kullan

ya da yok ölürsün

İnsanlar farklı şekillerde gelir
Kaderinde çelimsiz olmak varmış (genetiginde)
hayır kanka ben celimsiz degil direk cocuk gibi gozukuyorum yasımı bilmeyen herkes 10 yasında sandıgı icin beni boyumu kimse garipsemiyor

• Woah
Reactions: Angutoid
Femboy gibi mi
hayır direk cocuk gibi sen cocuklara femboy diyormusun? zaten yasımı bilmeyen kimse bana biri bana acımıyor cunku 10 yasındaki biri icin 165 gayette normal ben bunu saka olarak demiyorum tassaklarım haric herseyim 10 yasında gozuktugu icin kimse bisi demiyo zaten cocugum amk ama biyolojik yasım 2 yıl gec allah varmı bilmiyorum ama o bana bu yasamı yasamamı istemis potansiyel boyundan 11-13 cm kısa olmak falan tamamen cocuk gibi gozukmek , herhangi bir saglık veya hormonel sıkıntı olmamasına ragmen kısa olmak falan ha bide kız kardesimin benden cok daha cekıcı ve uzun olması

• So Sad
Reactions: Dathomirian Zabrak
Post buram buram bp overdose amk senin icin cok uzuluyorum kardeşim eğer anlattığın gibiysen dimorfik olmadığın için sonsuza kadar incel kalıcaksın trde

• +1
Reactions: Deleted member 57016 and elemanzelvadre
Dolar euro multi milyoneri olmadigin surece surgeryde kurtarmaz ki yine cok zor amk asyada bi kız bulursun illa yoksa cidden over

Post buram buram bp overdose amk senin icin cok uzuluyorum kardeşim eğer anlattığın gibiysen dimorfik olmadığın için sonsuza kadar incel kalıcaksın trde
Dimorfik olmayan biri dogustan pretiboy htn degilse yarra yer trde

Psikolijik olarak hazirlarsam kendimi intihar etmek cazip geliyor çocuk olarak hayatta brisey olmufsk amk boyum kisa olsa ama rn azından yetiskin gibi bir iki özelliğim olsa nryse hayatim boyunca cocuk gibi durucam la delircem sanırım
Overdose roid kullan düzelmezse bile dolaylı yoldan ölmüş olursun fenamı

(this post is %100 satire and isn't meant to be taken serious for further allegations)

• Hmm...
Reactions: erkenboşalangarson
Overdose roid kullan düzelmezse bile dolaylı yoldan ölmüş olursun fenamı

(this post is %100 satire and isn't meant to be taken serious for further allegations)
Geno bide aromasin baslicam sonra testte başlıyvam aşırı yuksek dozlardan

Sustanon 250 yaziyorum yolluyorum enjeksiuon yaparken dikat et

• +1
Reactions: Peter Steele
eczanede satılan en androjenik ve kemik gelistircek roid nedir
anavar vb. dht turevleri ama test base siz kullanmak cok sacma
@maarda ne dedin o ise

1730558862389
fiyatları uygun eczanede

• +1
Proviron kullanmadan onc @elemanzelvadre danis bu oc baya kulalndi
@elemanzelvadre oglusum sen bize dht yi kotuledin kotuledin simdi proviron kullanmıssın aslında? gatekeepini siktittirme kisisel deneyimlerini anlat bakalıkm

• JFL
@elemanzelvadre oglusum sen bize dht yi kotuledin kotuledin simdi proviron kullanmıssın aslında? gatekeepini siktittirme kisisel deneyimlerini anlat bakalıkm
saç dökülmesi

• JFL
anavar vb. dht turevleri ama test base siz kullanmak cok sacma
@maarda ne dedin o ise
Kemik için gh ve testo en mantıklısı,dht useless

• +1
mal oc gatekeep yaptigini anlamadin mk