dogu
Kraken
snapte 1 günde 5 buluşma ayarladım sizdede böylemi bu kadar kolaymıydı 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari

Cope diyebilirsiniz ama o kadar kolay ayarlanan kızlada olmak istemiyom ya ne bilim üşeniyorum date cıkmaya zaman para vakit harcamaya bilmiyorum valla boş geliyo (hiç denemedim ama ayarlansa bile gitmezdim kız çok güzel değilse)snapte 1 günde 5 buluşma ayarladım sizdede böylemi bu kadar kolaymıydı![]()
iyi dene bilir kanka starbucks götür yeterCope diyebilirsiniz ama o kadar kolay ayarlanan kızlada olmak istemiyom ya ne bilim üşeniyorum date cıkmaya zaman para vakit harcamaya bilmiyorum valla boş geliyo (hiç denemedim ama ayarlansa bile gitmezdim kız çok güzel değilse)
Valla hiç uğraşmak istemiyorum uzun ilişki harici jesterlamak, uzun ilişkide artık güven vermiyo çok sikik bi durumdayım keşke biri yanıma ışınlansa siksem gitse sonra hayatımdan çıksaiyi dene bilir kanka starbucks götür yeter
uzun fuck buddylik olur genelde öyle oluyor ilişkiler ben öyle arıyomValla hiç uğraşmak istemiyorum uzun ilişki harici jesterlamak, uzun ilişkide artık güven vermiyo çok sikik bi durumdayım keşke biri yanıma ışınlansa siksem gitse sonra hayatımdan
ltn iken de iş yapıyoduaga snap bukdr iyi platform mu ya indirmek mi lazım
hemen indiriyorumltn iken de iş yapıyodu
Snap puani kas millet fake hesap sanabilirhemen indiriyorum![]()