Spor Programına İhtiyacım Var

50k dolar + 9 ay recovery gereksiz ayağını siksin boş ver ya da iyi bir tabanlık bul tabanlığa uygun ayakkabı bul ll inanılmaz gereksiz bence senin durumun için hadi ben 178im ben belki ll dusunebilirim btw
Kanka dayanılmaz olmasa çekeceğim 2 cm aldım denemek için yok böyle bir şey düz tabanım ondandır belki

Kanka dayanılmaz olmasa çekeceğim 2 cm aldım denemek için yok böyle bir şey düz tabanım ondandır belki
düz tabansan düz taban tedavisi olsana 3 4 cm ordan atıyon zaten ayağını yamultturt git

• +1
Reactions: meynet and Deleted member 251512
düz tabansan düz taban tedavisi olsana 3 4 cm ordan atıyon zaten ayağını yamultturt git
Ben yarım inç diye biliyordum onu öyle bir şey varsa olurum direkt

• JFL
  • +1
Reactions: Auchelius, Serialsuicide and meynet
ayak boşluğundan bahsediyoz beyler mal mısınız amk düz tabanı eğikleştiriyorlar sadece 0.5 kazanç bile bayağı önemli

ayak boşluğundan bahsediyoz beyler mal mısınız amk düz tabanı eğikleştiriyorlar sadece 0.5 kazanç bile bayağı önemli
ayagı nasıl yamultturuyoz amk bende ultra duz taban var medikal egzersiz verdi taban takiyorum bir de taban bayagı duzeltiyor posturu

ayagı nasıl yamultturuyoz amk bende ultra duz taban var medikal egzersiz verdi taban takiyorum bir de taban bayagı duzeltiyor posturu
aşağı göçük düz tabanlar 2.1cm kadar falan kurtarabiliyor ameliyatla

• +1
Reactions: Auchelius, meynet and why not me?
hoş geldin

bu arada biraz daha uzarsın muhtemelen 170-172yi bulursun en kötü ihtimalle tibia 7cm ll olur devam edersin hayatına 180 olarak.

• +1
  • Hmm...
Reactions: Auchelius, Deleted member 251512, cakdripa and 3 others
Selamlar dostlar,
17 yaşına gireli 4ay oluyor boy 168 kilo 62
Bu konularda bilgi birikimin yok denecek kadar az.
Spor,beslenme ve uyku konusunda yardıma ihtiyacım var,bu alanlarda kendimi maksimize etmeye çalışıyorum.
Hedefim ergenlik döneminde gelişimi maksimuma çıkarmak.
Yardım eden arkadaşlara şimdiden teşekkürlerimisunarım.
@Duck Eats Bagel niye gülüyon adama yakıştıramadım senin gibi saygılı bir beyfendiye

• JFL
Reactions: Auchelius, why not me?, Duck Eats Bagel and 1 other person
Selamlar dostlar,
Spor,beslenme ve uyku konusunda yardıma ihtiyacım var,bu alanlarda kendimi maksimize etmeye çalışıyorum.
Adınıda messi koymus amk

• JFL
Reactions: Auchelius, Serialsuicide and Duck Eats Bagel
Kanka ergenliğin çok büyük ihtimalle bitmiştir,yüz ve boy açısından uyku beslenmenin etkisi bilinenin aksine pek yok
Zaten şuan hayatında mutluysan koy göte geç yaşa ama sorun ediyorsan dış görünüşünü estetik operasyonları araştırmaya başla çünkü kalan herşey cope

• +1
  • Love it
Reactions: Auchelius, Serialsuicide, Deleted member 251512 and 2 others
Pm baksana :feelswhat:

• Hmm...
Reactions: Serialsuicide
Kanka ergenliğin çok büyük ihtimalle bitmiştir,yüz ve boy açısından uyku beslenmenin etkisi bilinenin aksine pek yok
Zaten şuan hayatında mutluysan koy göte geç yaşa ama sorun ediyorsan dış görünüşünü estetik operasyonları araştırmaya başla çünkü kalan herşey cope
Etkiliyorda max 172-73 falan olurdu yine

hoş geldin

bu arada biraz daha uzarsın muhtemelen 170-172yi bulursun en kötü ihtimalle tibia 7cm ll olur devam edersin hayatına 180 olarak.
Hoşbuldum hocam.

• +1
Reactions: Resistance.
Olduğu kadar hocam :)

Knk plaklara baktır benim 20 başlarına kadar açıktı açıksa yap bir şeyler
Sağolasın hocam,randevu ayarlicam.

• Love it
Reactions: meynet
Knk bavyeradır hollandadır gitme brutal heightmog yiyince ll isteğin artacak 186yım fare gibi hissettim bu yüzden 190-193 arası hedef (tr genç nesilde de benzer kısa değilim bunu biliyorum ama vasat bir boy benim çevremde ortalamayım ,kadınları çok umursuyorsan onların fikirleri de 185in ortalama olduğu yönünde bizzat duydum ) , sevgilim var evet ama sevgilimin bende açtığı yaralar da var bu yüzden hardmaxliyorum genel olarak tek olay sevgili bulmak değil . Ailem gereksiz görüyor zaten ama halledecekler bakıma ihtiyaç olursa da bana bakabilecek insanlar var
Hollandada kızlardan bile height mog yememden moralim çok bozukken üstüne bide chad gördüm aşırı kıskandım amj adami

• +1
Reactions: Auchelius and meynet
Hollandada kızlardan bile height mog yememden moralim çok bozukken üstüne bide chad gördüm aşırı kıskandım amj adami
Chad ben de 2 kere falan gördüm chadlite çok baya

• +1
Reactions: Trenmaxx1
Selamlar dostlar,
Forumun yarısı mewingle asencdleyebiliceğini sanıyor burda çok kaliteli bişi bulamasın genel Threadlere gir Problemini yaz Threadleri oku

• JFL
  • Love it
Reactions: messi21 and Serialsuicide
Forumun yarısı mewingle asencdleyebiliceğini sanıyor burda çok kaliteli bişi bulamasın genel Threadlere gir Problemini yaz Threadleri oku
kim sanıyor knk

• +1
Reactions: Auchelius
kim sanıyor knk
2 gün önce sırt üstü uyusam yüzüm çok değişirmi gelişirmiyim diyen gördüm nerdeyse aynı seviye mewing alakalıda saçma şeyler okudum

• +1
Reactions: Serialsuicide
science based gym akımını araştır ona göre program yap kendine

Users who are viewing this thread

Back