SPOR SONRASI İNANILMAZ YORGUNLUK

İNTİKAM VAKTİ

İNTİKAM VAKTİ

Bronze
SPOR YAPTIKDAN SONRA HEM FİZİKSEL HEM MENTAL OLARAK İŞ GÖREMEZ HALE GELİYORUM TAVSİYENİZ VAR MI
NOT:SADECE ANTRENMANDAN HEMEN SONRASINDA OLUYOR.YARIN BİR YORGUNLUK HİSSETMİYORUM

Last edited:
  • +1
Reactions: MogEater, Kayra139 and Dathomirian Zabrak
SPOR YAPTIKDAN SONRA HEM FİZİKSEL HEM MENTAL OLARAK İŞ GÖREMEZ HALE GELİYORUM TAVSİYENİZ VAR MI
yorulmam normalde dediğin kadar kötüyse düzgün dinlenip beslenmiyorsundur ya da fazla yoruyosundur kendini programın ne haftada kaç gün gidiyorsun

• +1
Reactions: MogEater and İNTİKAM VAKTİ
Ben akşam 10da gidiyom 11.30 gibi eve gelip yatıyom direkt sabaha temiz uyanıyom

• +1
yorulmam normalde dediğin kadar kötüyse düzgün dinlenip beslenmiyorsundur ya da fazla yoruyosundur kendini programın ne haftada kaç gün gidiyorsun
EVDE KENDİM CALİCSTHENİCS YAPIYORUM
ÇOK YORULACAK KADAR ANTRENMAN YAPTIĞIMI DÜŞÜNMÜYORUM

• +1
Reactions: MogEater and yadih
Ben akşam 10da gidiyom 11.30 gibi eve gelip yatıyom direkt sabaha temiz uyanıyom
SPOR YAPTIKTAN SONRA UYUMAKTA ZORLANMIYOR MUSUN BİRDE KORTİZOL SEVİYELERİ YÜKSEKKEN UYUMAK SIKINTI ÇIKARMAZ DEMİ

• +1
Reactions: MogEater
EVDE KENDİM CALİCSTHENİCS YAPIYORUM
ÇOK YORULACAK KADAR ANTRENMAN YAPTIĞIMI DÜŞÜNMÜYORUM
amk calisthenicsten nasil o kadar fatigue olabilirsin kaç saat uyuyon nasıl besleniyorsun spor dışı etkenlerdir onlar yuksek ihtimal

• +1
amk calisthenicsten nasil o kadar fatigue olabilirsin kaç saat uyuyon nasıl besleniyorsun spor dışı etkenlerdir onlar yuksek ihtimal
7 8 SAAT UYUYORUM
BESLENME EV YEMEĞİ PROTEİN TOZU CREATİN FALAN KULLANMIYORUM
PROTEİNİ BELKİ EKSİK ALIYOR OLABİLİRİM KALORİ TAKİBİ YAPMADIM HİÇ

• +1
Reactions: MogEater and Kayra139
PROTEİNİ EKSİK ALIYORSUNDUR KANKA YA DA SÜREKLİ ANTRENMAN YAPIYORSUNDUR RECOVERY İÇİN ZAMAN AYIR

• +1
Reactions: MogEater, teddyzzz and İNTİKAM VAKTİ
PROTEİNİ EKSİK ALIYORSUNDUR KANKA YA DA SÜREKLİ ANTRENMAN YAPIYORSUNDUR RECOVERY İÇİN ZAMAN AYIR
BEN BİRAZ FARKLI ÇALIŞIYORUM MESELA BİR GÜN KOL VE KARIN KASI ÇALIŞIYORUM SONRAKİ GÜN BACAK VE SIRT ÇALIŞIYORUM VE BUNU BİR DÖNGÜ GİBİ TEKRARLIYORUM

• +1
BEN BİRAZ FARKLI ÇALIŞIYORUM MESELA BİR GÜN KOL VE KARIN KASI ÇALIŞIYORUM SONRAKİ GÜN BACAK VE SIRT ÇALIŞIYORUM VE BUNU BİR DÖNGÜ GİBİ TEKRARLIYORUM
KANKA EN AZ 2 GÜN OFF DAY VER KASLAR BI YENILENSIN SUREKLI USTUNE GIDERSEN KAS YAPIYIM DERKEN GOZ CIKARIRSIN

• +1
Reactions: MogEater, teddyzzz, İNTİKAM VAKTİ and 1 other person
NOT:SADECE ANTRENMANDAN HEMEN SONRASINDA OLUYOR.YARIN BİR YORGUNLUK HİSSETMİYORUM
Ne olmasını bekliyorsun

• +1
Reactions: Thief, angrywhiteboy and MogEater
xq

Last edited:
  • +1
spor yapmadigim evden cikmadigim zamanlar odami toplamak bile iskence oluyo, baslarda kas agiris normal ama sunu farkettim, spor sadece vucut gelistirme olarak degilde, biraz mentalreset dunyaya bakis acini duzeltme genel haraketlilik olarak cok iyi.

• +1
Reactions: İNTİKAM VAKTİ
brosplitt i yapıyorsun aq en kötü çalışma programı eğer zamandan tassaruf etmek için yaptıysan bişey diyemem ama hem yorgunluk döngüsüne girdin herhalde bir yerin iyileşiyor diğer yerin kötüleşiyor falan bide muscle growth için iyi bir program değil bence başka programlara göz at bide alışık olmadığından olabilir yeteri kadar spor geçmişin yoktur vücudun adepte olması uzun sürüyordur recovery için.

• +1
Reactions: İNTİKAM VAKTİ