Spor yapmanın sağlıksız olması hk.

menas

menas

Stacy's Favourite
Carnivore besleniyorsanız ve karb kafalı olup kaslarınızı ve vücudunuzu daha hızlı yaşlandırmak istemiyorsanız gg
en iyi ihtimal 10 günde bir egzersiz yapmanız
Kardiyo ise kalbinizi kötü etkiliyor yani over
sadece yürüyüş yapın ve arada sprinting

sadece çiğ et ye hareket et ve testo vur teorisi

• +1
  • JFL
Reactions: Deleted member 51789, chadmanlet04, Deleted member 93990 and 1 other person
  • +1
  • JFL
Reactions: oguzk, Deleted member 80812, Deleted member 93990 and 1 other person
Yürüyüş kadar sağlıklı bir şey yok

• +1
Reactions: oguzk, Ashoimex, Deleted member 51789 and 4 others
meslek liseli yağızdan tıbbi tavsiyeler

• Ugh..
  • JFL
  • +1
Reactions: angrybirds, Deleted member 51789 and Deleted member 80812

+

• +1
  • JFL
Reactions: IBlameMyRamus, Deleted member 93990 and Deleted member 51789
Spor = stres
Stres = kortizol,düsük hormon seviyeleri
Roidlemeden spor yapanların iq = 0

• +1
Reactions: chadmanlet04
Spor = stres
Stres = kortizol,düsük hormon seviyeleri
Roidlemeden spor yapanların iq = 0
Spor = inflammation
inflammation = oxidative stress
Oxidative stress = stress

Hepsi = daha hızlı yaşlanmak ve yarrak kafalı olmak ve gelişim gösterememek
yapacağınız maks şey 7-10 günde 1 antrenman ve yürüyüş/sprinting olsun kalanı hareket etmek ve düzgün beslenmekle hallolur

Daha detaylısı:
1. Exercise →

2. Muscle Damage →

3. Inflammatory Markers (IL-6, TNF-α) →

4. Immune Response →

5. Oxidative Stress →

6. Cell Damage →

7. Increased Inflammation →

8. Chronic Stress →

9. Organ Dysfunction →

10. Recovery Deficit →

11. Long-Term Effects

Last edited:
  • JFL
Reactions: angrybirds and Deleted member 93990
kim sağlıklı olmayı sikliyor ki amk. cope.

• +1
  • Hmm...
Reactions: oldgymcel, chadmanlet04, Heatmiser and 2 others
Mtor faktörleri yüzünden 5 seneye 30 yaşında gibi gözükünce gelen pişmanlık hissi

Mtor faktörleri yüzünden 5 seneye 30 yaşında gibi gözükünce gelen pişmanlık hissi
zaten hayat bitmis kanka

• +1
  • JFL
  • So Sad
Reactions: oldgymcel, Heatmiser, Deleted member 51789 and 1 other person
ciddi mi la ilk başta troll sandım ciddi mi @Dora67 fikirlerini bekliyorum.

• +1
  • JFL
Reactions: Deleted member 79837, oguzk and menas
belli bir kas kutlen yokken testo vurup yan gelip yatarsan bi sike yaramaz ki

araştırmalar troll ben yazdım hepsini :p
Yarar, yan gelip yatmayacaksın hareket edeceksin günlük işlerini yapıcaksın 7-10 günlük arayla yüksek stres bindirmeyecek şekilde antrenmanda yapılabilir belki en iyi ihtimal 5 günlük arayla

sağlık fiziğinden önemli (ki ayrıca sağlıklı olsaydın zaten chronic low muscle mass olmazdı ama modern hayat işte)

+

Screenshot 20241203 194716 hangisi daha kotu gozukuyor

• +1
  • JFL
Reactions: MogEater, Heatmiser, Deleted member 93990 and 2 others
CIddi kanka bayadir arastiriyorum bunu
Hormon almadan spor yapmak bos bence hormon aliyosan zaten biseyleri goze aliyosun
Zaten cogu insan gorunusunu sagligindan cok onemsiyor
Bence genclere falan yasak olmalı spor gelisimlerini kotu acidan etkiliyor
Bende gittim 1.5 sene noldu? Total testom 253 gelisimimide kotu etkiledi belkide bilmiyorum

• JFL
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1, Deleted member 93990, menas and 1 other person
msl mal konusmayin

msl mal konusmayin
Kanka niye jfl atiyonki mesela kendi kendimize epigenetik faktorlerimizi siktik
Suanki aklim olsa hic spor yapmazdim gecmiste
Ya da dovus sporu yapmak isterdim illa yapicaksam

• +1
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1
Biri 10 erkeğin testestoronu nu alıyor biri normal belki daha düşük seviyelerde ,

Elemanzelvadrenin genetikle tanışması hk.
Sporun sağlıksız olduğunu biliyorum ama steroitler sağlıksız değil

• +1
Reactions: menas
Carnivore besleniyorsanız ve karb kafalı olup kaslarınızı ve vücudunuzu daha hızlı yaşlandırmak istemiyorsanız gg

Sporun sağlıksız olduğunu biliyorum ama steroitler sağlıksız değil

Bende farklı bişey söylemedim
steroidlerin de yüksek dozları sağlıksız mTOR faktörleri yüzünden yüksek dozla 5 sene içinde 30 yaşında gibi gözükürsün ben diyim
Dosto sporu birakayim yani anlamadim ben
5 günde bir yap kardiyo yapma yürüyüş dışı ayrıca kendini aşırı zorlamaya çalışma
CIddi kanka bayadir arastiriyorum bunu

Hormon almadan spor yapmak bos bence hormon aliyosan zaten biseyleri goze aliyosun
Zaten cogu insan gorunusunu sagligindan cok onemsiyor
Bence genclere falan yasak olmalı spor gelisimlerini kotu acidan etkiliyor
Bende gittim 1.5 sene noldu? Total testom 253 gelisimimide kotu etkiledi belkide bilmiyorum
hormonla ne alakaki
msl mal konusmayin
:feelswat:

• +1
Reactions: recai iskender
starvemaxxing için günde 30 dk incline yürüyüş + omuz için lateral raise spamlamanın haricinde spor yapan maldır boşa zaman

• +1
Reactions: Deleted member 70692
Çok da sikimdeydi

• +1
Reactions: Heatmiser, Deleted member 80812, menas and 1 other person
starvemaxxing için günde 30 dk incline yürüyüş + omuz için lateral raise spamlamanın haricinde spor yapan maldır boşa zaman
O pp hayirdir kardes l9 mi olcan sen?

+

3-5 pubmed makalesiyle tıbbi tavsiye veriyorsun :lul: kys

• Hmm...
Beyler saçmalamayın aq ne demek spor zararli 3-5 makaleyi yontarak çıkarım yapmayın. Neymiş hormon basmayinca boşmuş vs. Saçmalamayın aga ya bir şeyler kıçınıza zor gelince bok atmayın. Düzenli ağırlık antrenmanının anlık ve uzun vadeli testesteron arttırdığına dair kanıtlar var. Erken yaşlanma diyen var ne alaka Siz testo gh basa basa 20-25 yaşında 35 yaşında gibi gozukeceksiniz.

Çoğunuz kardiyo zararli diyip maraton koşanları fln örnek veriyonuz

3-5 pubmed makalesiyle tıbbi tavsiye veriyorsun :lul: kys
Yabancı forumda göre bu makaleleri sakso çekerdi amınakoyduğumun maymunu
spamleme boşver hem antrenman iyi olum sık ve ağır yapılmamalı sadece 5 günde bir stres ve inflamattion yapmicak şekilde ideal günlük olarak hareket ve kasları kullanmakta önemli tabi
IMG 2873
IMG 2872

Beyler saçmalamayın aq ne demek spor zararli 3-5 makaleyi yontarak çıkarım yapmayın. Neymiş hormon basmayinca boşmuş vs. Saçmalamayın aga ya bir şeyler kıçınıza zor gelince bok atmayın. Düzenli ağırlık antrenmanının anlık ve uzun vadeli testesteron arttırdığına dair kanıtlar var. Erken yaşlanma diyen var ne alaka Siz testo gh basa basa 20-25 yaşında 35 yaşında gibi gozukeceksiniz.
Vücutta inflamasyonu arttırıp organlara zarar veriyo hormon basmadan boş diyen kimse boş yapmış alakası yok

ama inflamasyon sıkıntı zaten vücut tamamen 5-10 gün arasında onarıyor kendini düzenli dediğin splitlerde onarılmamış duvara bi mermi daha sıkıyorsun
Çoğunuz kardiyo zararli diyip maraton koşanları fln örnek veriyonuz
kalp ritmini arttıran kardiyo türleri zararlı hiit ve running gibi yürüyüşten bişey olmaz doğamızda var

• JFL
Reactions: Deleted member 93990
Kanka egzersiz zararli değil dediğin gibi overtrain zararlı ancak overtraining in ne olduğunu kimse açıklayamıyor yapılan araştırmalara göre önerilerin 2-3 katı egzersizin bile olumsuz sağlık etkisi bulunmamış yani hardcore bb yapmıyorsan endişelenmeye gerek yok ben haftada 3 çalışıyorum hacimi ayarlayinca np

• Hmm...
  • +1
Reactions: sentrix and oguzk
ölüm oranları daha az spor yapanların
View attachment 3332024
Aktif bir yaşam ile spor aynı şeyler değil yazdıklarımı düzgün okusaydın demek istediğimi anlardın

@NZb6Air wdyt

• +1
Reactions: Ashoimex
Bu aralar cok değistim ben kimseye güvenmiyorum beni kacırmak ve araştırmak isteyen küresel gücler var arkamda ondan cok info vermemeye calısıyorum.

Ama doğrudur spor yapmak sağlıklı değildir ondan yapmıyorum bende

• JFL
  • +1
Reactions: Deleted member 92925, recai iskender and menas
Kanka egzersiz zararli değil dediğin gibi overtrain zararlı ancak overtraining in ne olduğunu kimse açıklayamıyor yapılan araştırmalara göre önerilerin 2-3 katı egzersizin bile olumsuz sağlık etkisi bulunmamış yani hardcore bb yapmıyorsan endişelenmeye gerek yok ben haftada 3 çalışıyorum hacimi ayarlayinca np
Natural bir sekilde overtrain olamazsiniz gencler zaten. Her gun full body atacak enerjiniz ve zamaniniz varsa atin. Sokabildiginiz kadar set sokun kaslara.

• Hmm...
  • +1
Reactions: oguzk and menas
beyler 2 kg dambıl 4 set 30-40 tekrar lateral raise(en son set failure)

• JFL
Reactions: chadmanlet04
Kendini çok zorlayıp overtrain olmadığın sürece cope

Ayrıca inflamasyon vücudun doğal biyokimyasının bir parçasıdır
Egzersiz esnasında salınan bazı sitokinler, örneğin interlökin-6, hem inflamatuar hem de anti-inflamatuar özelliklere sahip

• +1
Reactions: menas, recai iskender, oguzk and 1 other person
Ki yaşlanmayı çok kafaya takıyorsan spordan önce önüne gelecek 100 farklı zararlı şeyler var ve bunların %99 u modern dünyanın sorunları çözmenin imkanı yok

• Hmm...
  • +1
Reactions: menas and Ashoimex
eskiden daha nihilist bir bakis acisina sahipken bende aynisini dusunuyordum, sonucta incel adam niye uzun yasamak istesin ki? erkenden gitmek en iyisi

ama

saglik = looks

• +1
Reactions: menas and Ashoimex
IMG 7837
tamam bro sen yapma

• +1
Reactions: Peter Steele, Ashoimex and Deleted member 80812

olum yarak kürek götünüzden birşeyler uydurmayın sikerim araştırmasınıda şeyinide böyle salakça bi fikri belirtmek için geçmişten haberdar olmaman lazım amk geçmişteki erkeklerin hareket seviyelerine kas kütlelerine ve testesteron seviyelerine bak vücudun testesteron üretmesi için vücudu zorlaman lazım günde 1 saatinizi de spora ayıramıyosanız

evde baska yok la gyme gıtcem yakında
5 litrelik şişeyle yap veya letgodan bak 50-100 liraya bulursun dumbell geçenlerde bizim burda biri bedavaya veriyodu letgoda

Attachments

• images (31) (12).jpeg
    images (31) (12).jpeg
    16.6 KB · Views: 0
baba su sıteye donlu halını atma pls

• JFL
Reactions: maarda
organları lastik gibi yüzü bazlama gibi 150 kilo adam spor tavsiyesi veriyor

• JFL
Reactions: sentrix, Deleted member 70692 and Angutoid
kardeş ne anlatiyonuz lan
useniyorum demiyolarda

• +1
Reactions: Deleted member 80812
Natural bir sekilde overtrain olamazsiniz gencler zaten. Her gun full body atacak enerjiniz ve zamaniniz varsa atin. Sokabildiginiz kadar set sokun kaslara.
Belli bi noktadan sonra kasın önemi yok ki sağlığınız daha önemli overtrain olamıyosan neden ağrı hissediyorsun
Kendini çok zorlayıp overtrain olmadığın sürece cope

Ayrıca inflamasyon vücudun doğal biyokimyasının bir parçasıdır
Egzersiz esnasında salınan bazı sitokinler, örneğin interlökin-6, hem inflamatuar hem de anti-inflamatuar özelliklere sahip
Yazdıklarımı okusan aynısını dediğimi anlarsın zaten ama sık yapılması gereken veya sert yapılacak idmanlardan bahsediyorum bende 5 günde bir full body ye indirdim artık
Ki yaşlanmayı çok kafaya takıyorsan spordan önce önüne gelecek 100 farklı zararlı şeyler var ve bunların %99 u modern dünyanın sorunları çözmenin imkanı yok
bi yerden başlamak lazım
olum yarak kürek götünüzden birşeyler uydurmayın sikerim araştırmasınıda şeyinide böyle salakça bi fikri belirtmek için geçmişten haberdar olmaman lazım amk geçmişteki erkeklerin hareket seviyelerine kas kütlelerine ve testesteron seviyelerine bak vücudun testesteron üretmesi için vücudu zorlaman lazım günde 1 saatinizi de spora ayıramıyosanız
hareket etmek ve aktif bir yaşam ile haftanın 5 günü kendini tükenişe götürmek aynı şeyler değil bebeğim
eskiden daha nihilist bir bakis acisina sahipken bende aynisini dusunuyordum, sonucta incel adam niye uzun yasamak istesin ki? erkenden gitmek en iyisi

ama

saglik = looks
bu adam anlıyor baba ya
organları lastik gibi yüzü bazlama gibi 150 kilo adam spor tavsiyesi veriyor
belki , ama böyle birini daha tanıyorum
kardeş ne anlatiyonuz lan
useniyorum demiyolarda
üşenmenin bir sebebi var doğanda yok hayatınızı aktif yaşıyın 5 günde bir antrenman bitti gitti bide testo vur 1.500 nl dl olcak şekil

• +1
Reactions: maarda
Belli bi noktadan sonra kasın önemi yok ki sağlığınız daha önemli overtrain olamıyosan neden ağrı hissediyorsun

Yazdıklarımı okusan aynısını dediğimi anlarsın zaten ama sık yapılması gereken veya sert yapılacak idmanlardan bahsediyorum bende 5 günde bir full body ye indirdim artık

bi yerden başlamak lazım

hareket etmek ve aktif bir yaşam ile haftanın 5 günü kendini tükenişe götürmek aynı şeyler değil bebeğim

bu adam anlıyor baba ya

belki , ama böyle birini daha tanıyorum

üşenmenin bir sebebi var doğanda yok hayatınızı aktif yaşıyın 5 günde bir antrenman bitti gitti bide testo vur 1.500 nl dl olcak şekil
doganda yok diyosun sonra testo vur diyon birader?

antrenman yaparak dna ni az bir miktar degistiriyorsun epigenetik dalgasi yuzunden o yuzden yeni dogan o oluyor. gunde 1 paket sigara icsem de checkup ta senden 20kat saglikli cikarim ki haftada 3 gun 5x3 deadlift atiyorum karaciger enzimlerimin anasi sikiliyor.

• +1
Reactions: Peter Steele

Users who are viewing this thread

Back