Spor yapmanın sağlıksız olması hk.

doganda yok diyosun sonra testo vur diyon birader?

antrenman yaparak dna ni az bir miktar degistiriyorsun epigenetik dalgasi yuzunden o yuzden yeni dogan o oluyor. gunde 1 paket sigara icsem de checkup ta senden 20kat saglikli cikarim ki haftada 3 gun 5x3 deadlift atiyorum karaciger enzimlerimin anasi sikiliyor.
Testestoron seviyelerimiz olması gerekenden çok daha düşük olduğu için ayrıca özellikle ergenlikte gelişim için elzem

çoğumuzun epigenetic faktörleri yarrağı yemiş durumda zaten

ayrıca benden sağlıklı çıksan bile bu gerçeği değiştirmeyecek

• +1
Reactions: Ashoimex
olum yarak kürek götünüzden birşeyler uydurmayın sikerim araştırmasınıda şeyinide böyle salakça bi fikri belirtmek için geçmişten haberdar olmaman lazım amk geçmişteki erkeklerin hareket seviyelerine kas kütlelerine ve testesteron seviyelerine bak vücudun testesteron üretmesi için vücudu zorlaman lazım günde 1 saatinizi de spora ayıramıyosanız
Eski insanlar hamallık mı yapıyordu spor salonuna gidip ne anlatıyon amk
O Adamlar avlandığı için testo tabi yüksek olur
Yüksek testoda taş fırlatsan bile kaslanırsın

• +1
Reactions: menas
Org ülke gündemine yön veriyor

1000006560

• JFL
Reactions: menas and ER enjoyer
Carnivore besleniyorsanız ve karb kafalı olup kaslarınızı ve vücudunuzu daha hızlı yaşlandırmak istemiyorsanız gg
en iyi ihtimal 10 günde bir egzersiz yapmanız
Kardiyo ise kalbinizi kötü etkiliyor yani over
sadece yürüyüş yapın ve arada sprinting

sadece çiğ et ye hareket et ve testo vur teorisi
hormon vur saglıklı bir yasam sur kardiyo falan yap baya(kalbi siktir et banane kalpten) diyet miyet water seyleri yap lean bide muscle masste olur ben oyle yapcam gyme gitmeye useniyorum(her gun 2 saat bisiklet surmeye usenmiyorum ama gyme useniyorum evet.) gyme gitmeyip boyle yapcasm kas olmasada lean olurum heralde

Users who are viewing this thread

Back