itsoverandthatsokey
Bronze
title
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Knk gerçekte anlık bise o disardan hgh basinca bila 6-8 aydan sonra kemik yogunlugun artacaksa artmaya basliyor sence sorintle kemik yogunlugu mu artaetitle
Değişir kortizolunu de artırabilir en iyi yolu bizim için deneyip sonuçları paylaşmantitle
Sprint yaparken vücut hayatta kalma moduna geçtiği için vücudunu sprint yaptığın süreçte sikip atıyorsun o yüzden de vücut kendisini fixlemek için büyüme hormonu salgılıyor fakat salgıladığı hormonlar boya ya da kemiklere değil anlık vücuda yaşattığın stresi fixlemek için salgılanıyor.title
bu koşuları zıplayarak falan yapsak hem kemikte mikro kırıklar olur dediğin gibi büyüme hormonu salgılanır kırıklar fixlenirSprint yaparken vücut hayatta kalma moduna geçtiği için vücudunu sprint yaptığın süreçte sikip atıyorsun o yüzden de vücut kendisini fixlemek için büyüme hormonu salgılıyor fakat salgıladığı hormonlar boya ya da kemiklere değil anlık vücuda yaşattığın stresi fixlemek için salgılanıyor.
Yani genel olarak cope,
Sprint yerine normal günlük düz yürüyüşler yapabilirsin.
Bu olayın detaylı araştırması falanda vardı da hiç birini hatırlamıyorum ama özeti bu şekil moruk
kanka bi yandanda bonesmash+thumbpulling yapıp bi yandan sikimizi esnestek fln calisirmi acababu koşuları zıplayarak falan yapsak hem kemikte mikro kırıklar olur dediğin gibi büyüme hormonu salgılanır kırıklar fixlenir
ayn knk masaai jumpsbu koşuları zıplayarak falan yapsak hem kemikte mikro kırıklar olur dediğin gibi büyüme hormonu salgılanır kırıklar fixlenir
sik esnetme kimden çıktı amk herzmaan böyle copelar çıkıyo ama hiç bulamıyom kimin çıkardıklarınıkanka bi yandanda bonesmash+thumbpulling yapıp bi yandan sikimizi esnestek fln calisirmi acaba
evet yarrak pullingkanka bi yandanda bonesmash+thumbpulling yapıp bi yandan sikimizi esnestek fln calisirmi acaba
Makaleyi bulursan atabilirmisinSprint yaparken vücut hayatta kalma moduna geçtiği için vücudunu sprint yaptığın süreçte sikip atıyorsun o yüzden de vücut kendisini fixlemek için büyüme hormonu salgılıyor fakat salgıladığı hormonlar boya ya da kemiklere değil anlık vücuda yaşattığın stresi fixlemek için salgılanıyor.
Yani genel olarak cope,
Sprint yerine normal günlük düz yürüyüşler yapabilirsin.
Bu olayın detaylı araştırması falanda vardı da hiç birini hatırlamıyorum ama özeti bu şekil moruk
7 ay yaptim gayet guzeldi yapin beylertitle
O glow up geciriyorum boyu 190 falan amk yanında kucucuk kalmistim tam bir gottur fake den yazınca otobuse hiç binmiyorum arabaö var diyodu otobuste goruyom her haftaayn knk masaai jumps