sprintin ifgf1 yükseltmesi copemu

itsoverandthatsokey

itsoverandthatsokey

Bronze
title

• +1
Reactions: Furkan Sarıkaya and Dwrk
Sprint yaparken vücut hayatta kalma moduna geçtiği için vücudunu sprint yaptığın süreçte sikip atıyorsun o yüzden de vücut kendisini fixlemek için büyüme hormonu salgılıyor fakat salgıladığı hormonlar boya ya da kemiklere değil anlık vücuda yaşattığın stresi fixlemek için salgılanıyor.
Yani genel olarak cope,
Sprint yerine normal günlük düz yürüyüşler yapabilirsin.
Bu olayın detaylı araştırması falanda vardı da hiç birini hatırlamıyorum ama özeti bu şekil moruk

• +1
Reactions: Furkan Sarıkaya and Auchelius
Sprint yaparken vücut hayatta kalma moduna geçtiği için vücudunu sprint yaptığın süreçte sikip atıyorsun o yüzden de vücut kendisini fixlemek için büyüme hormonu salgılıyor fakat salgıladığı hormonlar boya ya da kemiklere değil anlık vücuda yaşattığın stresi fixlemek için salgılanıyor.
Yani genel olarak cope,
Bu olayın detaylı araştırması falanda vardı da hiç birini hatırlamıyorum ama özeti bu şekil moruk
bu koşuları zıplayarak falan yapsak hem kemikte mikro kırıklar olur dediğin gibi büyüme hormonu salgılanır kırıklar fixlenir

• JFL
Reactions: Deleted member 176085, Furkan Sarıkaya, Serialsuicide and 1 other person
bu koşuları zıplayarak falan yapsak hem kemikte mikro kırıklar olur dediğin gibi büyüme hormonu salgılanır kırıklar fixlenir
kanka bi yandanda bonesmash+thumbpulling yapıp bi yandan sikimizi esnestek fln calisirmi acaba

• JFL
Reactions: Deleted member 176085, erkenboşalangarson, Furkan Sarıkaya and 4 others
ayn knk masaai jumps

kanka bi yandanda bonesmash+thumbpulling yapıp bi yandan sikimizi esnestek fln calisirmi acaba
sik esnetme kimden çıktı amk herzmaan böyle copelar çıkıyo ama hiç bulamıyom kimin çıkardıklarını

evet yarrak pulling

• JFL
Reactions: Furkan Sarıkaya and Deleted member 131809
Yükselttiği miktar hiçbi sike yaramaz amg

Yani genel olarak cope,
Makaleyi bulursan atabilirmisin

• +1
Reactions: Dwrk
ayn knk masaai jumps
O glow up geciriyorum boyu 190 falan amk yanında kucucuk kalmistim tam bir gottur fake den yazınca otobuse hiç binmiyorum arabaö var diyodu otobuste goruyom her hafta
Bide bakim sana diye foto istiyp:lul:
Buda boyle bi animdir