hatedepartment
Anti-fag
libido dusuklugu yaptıgı dogrumu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
en guclu ssri oldugu icin. ayrıca kullanmayı bırakırsak zihinsel cokus falan yasıyormuyuz? drug gibi bir ilaç mı yani?Evet hem de oldukca yüksek ihtimalle. Neden almayi düsünüyorsun? Daha iyi alternatifler var.
tum antidepresanlar bagimlilik yaparen guclu ssri oldugu icin. ayrıca kullanmayı bırakırsak zihinsel cokus falan yasıyormuyuz? drug gibi bir ilaç mı yani?
-Hangi ssri olduğunu bağlı olarak değişirlibido dusuklugu yaptıgı dogrumu
doktor hangi durumlarda ssri verir, ne dememiz lazım? bide libidonu dusurmeyen ilacın adını söylermisin-Hangi ssri olduğunu bağlı olarak değişir
-kişiden kişiye değişir
-kullandığın doza göre değişir
Ben de zamanında ssrı kullanmak zorunda kalmıştım 2 farklı srri kullandım bir tanesi hiç libido düşüklüğü yapmamıştı hatta aksine libidomu ve testosteronumu dolaylı yoldan artırdı aşırı derecede kortizol ürettiğim için bu testosteronum baskılanıyordu doktor dozajı iyi ayarladığı için sadece kortizolum düşünce testosteron da ona bağlı olarak artmıştı
Bir diğeri farklı bir ilaç ama o da ssrı dı o libidomu düşürmüştü ama aman aman bir düşüş değildi ama düşürmüştü. ilacı doktor kontrolünde bırakırsan bağımlılık yapmaz ve libidon da geri eski haline döner
gidip depresifim desen verir direkt, peynir ekmek gibi dağıtıyolar gelene geçene. hatta tanıdık eczacı varsa ve düzgünce rica edersen onlar bile verir aqdoktor hangi durumlarda ssri verir, ne dememiz lazım? bide libidonu dusurmeyen ilacın adını söylermisin
Aripiprazol kullandimpsikiyatrist daha bügün BDD için ilk seansdan Sertalin ve Aripiprazol yazdı daha önce kullan varmı aranızda bunları @BladerFlame @hardmaxxx @glashaut2