ssri yan etkileri?

hatedepartment

hatedepartment

Anti-fag
libido dusuklugu yaptıgı dogrumu

• +1
Reactions: nightbloomingjasmin
Evet hem de oldukca yüksek ihtimalle. Neden almayi düsünüyorsun? Daha iyi alternatifler var.

• Hmm...
Reactions: BladerFlame
Evet hem de oldukca yüksek ihtimalle. Neden almayi düsünüyorsun? Daha iyi alternatifler var.
en guclu ssri oldugu icin. ayrıca kullanmayı bırakırsak zihinsel cokus falan yasıyormuyuz? drug gibi bir ilaç mı yani?

en guclu ssri oldugu icin. ayrıca kullanmayı bırakırsak zihinsel cokus falan yasıyormuyuz? drug gibi bir ilaç mı yani?
tum antidepresanlar bagimlilik yapar

• Hmm...
Reactions: BladerFlame
libido dusuklugu yaptıgı dogrumu
-Hangi ssri olduğunu bağlı olarak değişir
-kişiden kişiye değişir
-kullandığın doza göre değişir

Ben de zamanında ssrı kullanmak zorunda kalmıştım 2 farklı srri kullandım bir tanesi hiç libido düşüklüğü yapmamıştı hatta aksine libidomu ve testosteronumu dolaylı yoldan artırdı aşırı derecede kortizol ürettiğim için bu testosteronum baskılanıyordu doktor dozajı iyi ayarladığı için sadece kortizolum düşünce testosteron da ona bağlı olarak artmıştı

Bir diğeri farklı bir ilaç ama o da ssrı dı o libidomu düşürmüştü ama aman aman bir düşüş değildi ama düşürmüştü. ilacı doktor kontrolünde bırakırsan bağımlılık yapmaz ve libidon da geri eski haline döner

Kafana göre bırakırsanda bağımlılık yapıcağını düşünmüyorum tabi SSRI a göre değişirde bir de sen yinede kafana göre bırakma. ben bir keresinde tatile gidiceğim zaman ilaçlarımı almayı unuttuğum için 1 ay içememiştim ve evet aniden bir bırakma olduğu için bir süre yaklaşık 10 gün civarı

-kafamın içinde yıldırım düşmesi gibi bir his yaşıyordum aşırı sinir bozucuydu

-bir kaç gün geceleri düzenli kabuslar gördüm uyumaya korkuyordum

-gün içerisinde normalde ilacı kullanmadan önceki halimden bile daha da depresiftim ve hiç bir şeye mutlu olmuyordum ani bırakma sonrası öyle bir mutsuzluk yaşatıyor ki hhtb bodymaxxed bi kız gel beni sik dese bile sevinmezsin aq neredeyse her şeye tepkisizdim

Ama bunlar genellikle 10 gün sürüyor sadece 10 gün sonra ilacı kullanmadan önceki haline geri dönüyorsun yani bende öyle oldu en azından kişiden kişiye değişir

Last edited:
  • So Sad
Reactions: FUCK YEA
-Hangi ssri olduğunu bağlı olarak değişir
-kişiden kişiye değişir
-kullandığın doza göre değişir

Ben de zamanında ssrı kullanmak zorunda kalmıştım 2 farklı srri kullandım bir tanesi hiç libido düşüklüğü yapmamıştı hatta aksine libidomu ve testosteronumu dolaylı yoldan artırdı aşırı derecede kortizol ürettiğim için bu testosteronum baskılanıyordu doktor dozajı iyi ayarladığı için sadece kortizolum düşünce testosteron da ona bağlı olarak artmıştı

Bir diğeri farklı bir ilaç ama o da ssrı dı o libidomu düşürmüştü ama aman aman bir düşüş değildi ama düşürmüştü. ilacı doktor kontrolünde bırakırsan bağımlılık yapmaz ve libidon da geri eski haline döner
doktor hangi durumlarda ssri verir, ne dememiz lazım? bide libidonu dusurmeyen ilacın adını söylermisin

doktor hangi durumlarda ssri verir, ne dememiz lazım? bide libidonu dusurmeyen ilacın adını söylermisin
gidip depresifim desen verir direkt, peynir ekmek gibi dağıtıyolar gelene geçene. hatta tanıdık eczacı varsa ve düzgünce rica edersen onlar bile verir aq

ne gibi durumlarda antidepresan öneriliyor etrafımdaki insaları konuşurken duyuyorum kullanırken ya iyi oluyon yada yarra yedikten sonra başka şeyler kullanıyorlar olayını çözemedim yani kısaca bu ilaçların

Last edited:
  • Love it
Reactions: horseman.
psikiyatrist daha bügün BDD için ilk seansdan Sertalin ve Aripiprazol yazdı daha önce kullan varmı aranızda bunları @BladerFlame @hardmaxxx @glashaut2

psikiyatrist daha bügün BDD için ilk seansdan Sertalin ve Aripiprazol yazdı daha önce kullan varmı aranızda bunları @BladerFlame @hardmaxxx @glashaut2
Aripiprazol kullandim
Sertralin kisa donem kullandim
Elinden geldigi kadar ilaca girmemeni tavsiye ederim.
Aripiprazol'u kullanmayi biraktigimda kafam bi anda eskisi gibi doldu ve alismam cok zor oldu.
Sertralin cok uyusturuyordu beni o yuzden birakmak zorunda kaldim 2yle 2'yi toplayamiyordum.

Aripirazol kac mg aldigina gore degisir her mg'in farkli tedavi alanlari var cunku, farkli hastaliklar icin.

• +1
Reactions: kullancı1998572619