Statik dayanıklılık

wetwipes

wetwipes

mentalcel manlet cl
bonemass artırmak için en iyi yollardan birisi statik duruş antremanlarıdır tonla faydası var yazmaya üşendim kendim yaptım ve faydasını gördüm eğer testo boost / dayanıklılık istiyorsanız bulunmayacak nimet gyme gidip 3. kol hareketi atmak yerine bu antremanlardan 1-2 tanesini gunluk maks toplamda 8-10 dakka sürecek şekilde yaparsanız çook daha faydalı olacaktır gatekeep bilgiydi hadi kolay gelsin şimdiden

• JFL
  • +1
  • Woah
Reactions: ascendantwill, Dathomirian Zabrak, Fridx and 4 others
bonemass artırmak için en iyi yollardan birisi statik duruş antremanlarıdır tonla faydası var yazmaya üşendim kendim yaptım ve faydasını gördüm eğer testo boost / dayanıklılık istiyorsanız bulunmayacak nimet gyme gidip 3. kol hareketi atmak yerine bu antremanlardan 1-2 tanesini gunluk maks toplamda 8-10 dakka sürecek şekilde yaparsanız çook daha faydalı olacaktır gatekeep bilgiydi hadi kolay gelsin şimdiden
Ayn research chemicalslar bile zar zor bonemass arttırırken bu arttırcak

• +1
  • JFL
Reactions: Gordon Freeman, susisesi, Thrill and 2 others
Discordda tutar bu bilgi

• JFL
Reactions: ascendantwill, susisesi, Thrill and 3 others
olm deneyin ne kaybetceniz
cl adam gatekeeplediği şeyi söylüyor burda be grateful guys

• JFL
  • +1
Reactions: Serialsuicide, Fridx, NoxInfernum and 3 others
bonemass artırmak için en iyi yollardan birisi statik duruş antremanlarıdır tonla faydası var yazmaya üşendim kendim yaptım ve faydasını gördüm eğer testo boost / dayanıklılık istiyorsanız bulunmayacak nimet gyme gidip 3. kol hareketi atmak yerine bu antremanlardan 1-2 tanesini gunluk maks toplamda 8-10 dakka sürecek şekilde yaparsanız çook daha faydalı olacaktır gatekeep bilgiydi hadi kolay gelsin
İzometrik statikten daha iyi diye düşünüyorum

• +1
Reactions: wetwipes
@szenn onerelim hocam bunu yeni gelen arkadaslara

• JFL
Reactions: Serialsuicide, Gordon Freeman and szenn
@szenn onerelim hocam bunu yeni gelen arkadaslara
Kesinlikle işe yarayan bi taktiktir anüse yapılırsa daha işe yarar

• JFL
Reactions: Serialsuicide, Gordon Freeman and anathema
Yanlış düşünüyorsun
Dediğimiz şeylerin kemik üzerinde 2 şekil etkisi ola bilir, 1.laktat asidi salgılanması 2. Kemik üzerine mekanik stres. Laktat salgılanması konusunda eşitler zaten, ama konu mekanik stres olunca izometrik eziyor çünkü tüm gücünü kullana biliyorsun izometrikte.

Users who are viewing this thread

Back