churmaxxed
Platinum
Sizce steroid kürü yapmaya değer mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
20 yaşında hiçbir doktorun trt yazacağını sanmıyorumdoktor kontrölünde trt yapmak mantıklı
steroidi ne için kullanacaksın? kaslanmak için mi daha çok yüz kemiği vs için mi 20 yaş dediğine göre fitness için soruyorsun. forumda açılan konular var birkaç sayfa geriye git20 yaşında hiçbir doktorun trt yazacağını sanmıyorum
HayırSizce steroid kürü yapmaya değer mi?
amk fizik toparlansında ne bok olursa olsunsteroidi ne için kullanacaksın? kaslanmak için mi daha çok yüz kemiği vs için mi 20 yaş dediğine göre fitness için soruyorsun. forumda açılan konular var birkaç sayfa geriye git
sınavlar bitti mi amınakoyum ne ara geldin bir de amaca göre değişirSizce steroid kürü yapmaya değer mi?
atsız rica etti mecbur geldiksınavlar bitti mi amınakoyum ne ara geldin bir de amaca göre değişir
Mantıklı mı ? HAYIR ama yapılır mı evet paran varsa risk almaya hazırsan 5 10 sene sonra ölme riskini kabul edip testestron sahibi olmak için dışarıya bağımlı olmayıda kabullenebildiysen olur yapılır diğer türlü hayırSizce steroid kürü yapmaya değer mi?
ya ne 5 10 senesi amınakoyimMantıklı mı ? HAYIR ama yapılır mı evet paran varsa risk almaya hazırsan 5 10 sene sonra ölme riskini kabul edip testestron sahibi olmak için dışarıya bağımlı olmayıda kabullenebildiysen olur yapılır diğer türlü hayır
knk clav çok ağır birsey kullandimi suan testo üretimi 0mis lavugunya ne 5 10 senesi amınakoyim
fitness modeli değil adam 2 gram tren mi alacak amk
he amk testoya başlayınca sikinde kalkmıyo knk
hcg kullanmamışknk clav çok ağır birsey kullandimi suan testo üretimi 0mis lavugun
anladık amk en değersiz en esirgenen sensin sg intihar et ropefuelChad değilsen medial canthusunu kesmek bile mantıklı
Yav ne alaka aqanla
anladık amk en değersiz en esirgenen sensin sg intihar et ropefuel
Kanka belki adam karaciğeri sakata gelecekya ne 5 10 senesi amınakoyim
fitness modeli değil adam 2 gram tren mi alacak amk
he amk testoya başlayınca sikinde kalkmıyo knk
clav 14 yaşından beri kullanıyor ve lavuk meth çekmekten önünü göremiyor ayrıca nandrolone türevi ilaçlar doğal t ye daha kuvvetli baskı yapıyorknk clav çok ağır birsey kullandimi suan testo üretimi 0mis lavugun
Yaş ile alakası yok dostum20 yaşında hiçbir doktorun trt yazacağını sanmıyorum
bugün endokrinolojiye gittim kan verdim bakalım low t miyimYaş ile alakası yok dostum
QÜSŞAŞDKAĞŞDŞAÖDÇSÖAŞSŞŞASAÇMDÖAĞDİALDLASLAŞgerçi zeref sen istersen e devletime girer bakarsın
free t baktırdın mı716ng/dl çıktı @ZerefDragnee1l
demir seviyelerim normaldi shbg nin yüksek olduğunu düşünmüyorumfree t baktırdın mı
Gayet iyi aq716ng/dl çıktı @ZerefDragnee1l
zerefi geçmem lazımGayet iyi aq
716 ng dlye sahıpsen gereksız kankim benim716ng/dl çıktı @ZerefDragnee1l