STOIK ENES KARDIYO BAN YEMIS

TrustMeBro

TrustMeBro

Kill, eat, exploit the weak
Gene aramizdan iyi bir adam gitti maarda gibi orospu evlatlari hala burada. Modlar sanirsam zihinsel engelli. Menas gibi gavatlari bankamak yerine stoik atletik kardiyoculari banliyorlar.

• So Sad
Reactions: saasturkvarmı
  • +1
Reactions: cornerd nerd, Deleted member 138758, Zagro and 1 other person
Alt oldugunu anlayamicak kadar aptalmisin yoksa makarasindamisin knk

😢
“Hayir zen azinliktasin ama o azinlik degil 😜

• WTF
Reactions: menas
Gene aramizdan iyi bir adam gitti maarda gibi orospu evlatlari hala burada. Modlar sanirsam zihinsel engelli. Menas gibi gavatlari bankamak yerine stoik atletik kardiyoculari banliyorlar.
isim bile enes karduya göndermesi kanka alt olduğu çok belli adamın niye böylesin anlamıyora

• +1
isim bile enes karduya göndermesi kanka alt olduğu çok belli adamın niye böylesin anlamıyora
Menas gibi bir gavattan beklerdimde senden ironi anlamamani beklemezdim xavi. Boyle farklindalik yoksunlugunu en son starboids gormustum

• JFL
Reactions: Xavier and recai iskender
Menas gibi bir gavattan beklerdimde senden ironi anlamamani beklemezdim xavi. Boyle farklindalik yoksunlugunu en son starboids gormustum
Amk ben berkeyle bu herifi same person sanıyordum

• JFL
Reactions: TrustMeBro and menas
Amk ben berkeyle bu herifi same person sanıyordum
Olm maarda, menas gibilerini sevmeyen cok var forumda. Herkes ortaokul seviyesi zekaya tahammul edecek degil

• So Sad
  • Woah
Reactions: menas and Xavier
Gerçek Eneskarduya burada olsaydi hepinizi adam ederdi

• +1
Reactions: menas and maarda
GirousAtchoumdj jejrbkbaarmeniangenocidevne jjdjskzdiçasiangenesjzifkkdkdasianoteuropej aidi dkbaskomohamedpedophileiejbdguçun

Enes karduya geri donse onu adam etmesini bilirdik
Bizim adamlar ve ben doxxlaya doxxlaya psikolojisini bozmuşuz ztn öyle diyor

• +1
Reactions: menas and TrustMeBro
Çıkışına gelip ananı sikebikie
O mu benim cikisima gelir ben mi onunkine bilgileri forumdaki herkesin elinde. Taylanddan birdahaki gelisimde ansizin birinizin kapisinda belirebilirim

@mhumanoid paşa özür dilesen çözülürdü o iş niye şehir değiştin la

mezo korkudan şehir değiştirmiş amk :LOL:
Evet cok korktum enes bana zarar verebilir diye. Bir insan okul çıkışıma gelip 100 fotosunu gördüğü adami nasil bulamaz aklim almiyor üstüne ustluk sen neden
1000047794

Buna benziyon

• JFL
Reactions: menas and TrustMeBro
Evet cok korktum enes bana zarar verebilir diye. Bir insan okul çıkışıma gelip 100 fotosunu gördüğü adami nasil bulamaz aklim almiyor üstüne ustluk sen neden
View attachment 3558355
Buna benziyon
bu sana benziyor am cümbüşü burnu felan tıpatıp aynısı

• Hmm...
Reactions: TrustMeBro
@mhumanoid paşa özür dilesen çözülürdü o iş niye şehir değiştin
Birinden korktugum için sehir degistirebilsem keşke ya bir de cozulmustu ben haric enesi doxxlayan 10 adam var en az

• JFL
  • +1
Reactions: menas, TrustMeBro and lagrange10
bu sana benziyor am cümbüşü burnu felan tıpatıp aynısı
Yok knk ben buna benzemiyorum da sen o tecavuz magduru tier recessed çeneyi duzeltmek için milletin conslarina zamanında bana da yaptığın gibi tavsiye istemek için yazabilirsin

• JFL
Yok knk ben buna benzemiyorum da sen o tecavuz magduru tier recessed çeneyi duzeltmek için milletin conslarina zamanında bana da yaptığın gibi tavsiye istemek için yazabilirsin
kucuk dusurmek icin gotten sallama ezik kompleksli piç
bende okuluna gelirim bak dogru dur :ROFLMAO:

kucuk dusurmek icin gotten sallama ezik kompleksli piç
bende okuluna gelirim bak dogru dur :ROFLMAO:
Maske eldiven ve atletico madrid formasıyla mi gelirsin? Gelirsen de enes gibi beni bulamaz misin yoksa sonucta koskoca okul. Dcden tavsiye istedikten sonra enesin fotolarini sil adam kiziyor diyen sen degil miydin knk ayrıca ben hariç bir suru insandan da tavsiye isteyen bir magdursun knk. Bir de cp satmak gibi bir sey yapan birisin senle konusmak hata bokunda boğul igrenc zihniyetinle beraber

• JFL
Maske eldiven ve atletico madrid formasıyla mi gelirsin? Gelirsen de enes gibi beni bulamaz misin yoksa sonucta koskoca okul. Dcden tavsiye istedikten sonra enesin fotolarini sil adam kiziyor diyen sen degil miydin knk ayrıca ben hariç bir suru insandan da tavsiye isteyen bir magdursun knk. Bir de cp satmak gibi bir sey yapan birisin senle konusmak hata bokunda boğul igrenc zihniyetinle beraber
Bak yine kafada kuruyor ben sana discorddan daha önce hiç yazmadım engelli orospu evladı

Ananın numarasi rehberde kayıtlı hala
Düzgün dur aramayim anani

• JFL
Ananın numarasi rehberde kayıtlı hala
Düzgün dur aramayim anani
Lutfen ara da nonu alıp seni polise ihbar edeyim. Özelden fln ararsin da onlari kimse acmiyor knk:lul:

O mu benim cikisima gelir ben mi onunkine bilgileri forumdaki herkesin elinde. Taylanddan birdahaki gelisimde ansizin birinizin kapisinda belirebilirim
Lagrangeyi de enesi de al benim çıkışa gel beraber sirnaga gidek

• JFL
Bak yine kafada kuruyor ben sana discorddan daha önce hiç yazmadım engelli orospu evladı
SS ATACAKTIM ADAMIN FOTOLARINI SIL KIZIYOR YAZDIĞI MESAJI SILMIS BAGIRIYORUM JADMAMDKAKRKSNRNDNENRNDNNSNDNADJAJFJSNDNFNDN

O hesabın sen olduğu bir kaç kişi tarafından bana söylendi knk bence yalan soylemeyi birak

• So Sad
  • WTF
Reactions: recai iskender, maarda and menas
  • +1
Reactions: cornerd nerd and Deleted member 138758
  • +1
Reactions: cornerd nerd and Deleted member 138758
SS ATACAKTIM ADAMIN FOTOLARINI SIL KIZIYOR YAZDIĞI MESAJI SILMIS BAGIRIYORUM JADMAMDKAKRKSNRNDNENRNDNNSNDNADJAJFJSNDNFNDN

O hesabın sen olduğu bir kaç kişi tarafından bana söylendi knk bence yalan soylemeyi birak
lan kel kafasını siktiğim discordda senle tek kelime konuşmadım ben senin gibi hergün sanalda takılan bir ucube değilim

lan kel kafasını siktiğim discordda senle tek kelime konuşmadım ben senin gibi hergün sanalda takılan bir ucube değilim
olm ben seni ve ereni tr subforumundaki tek fullcel olarak biliyodum nasil hergun sanalda takilan biri degilsin

• JFL
Reactions: lagrange10
olm ben seni ve ereni tr subforumundaki tek fullcel olarak biliyodum nasil hergun sanalda takilan biri degilsin
şu foruma kırk yılın başında bir giriyorum ne var ne yok diye
sen 7/24 şaklabanlık yapıyorsun burda

şu foruma kırk yılın başında bir giriyorum ne var ne yok diye
sen 7/24 şaklabanlık yapıyorsun burda
saklabanlari siraya diziyorum*
sadece notilere cevap veriyorum max 5dkmi aliyodur fullcel

saklabanlari siraya diziyorum*
sadece notilere cevap veriyorum max 5dkmi aliyodur fullcel
hergün her dakika forumdasın şebeklik yapıyosun oglum ne anlatıyosun sen
1 ayda 1k mesaj atmıssın bana fullcell diyorsun
deli amk :ROFLMAO:

hergün her dakika forumdasın şebeklik yapıyosun oglum ne anlatıyosun sen
1 ayda 1k mesaj atmıssın bana fullcell diyorsun
deli amk :ROFLMAO:
neye inanmak istersen ona inan, pc basindan calistigim icin cevaplamak kolay oluyor senin gibi browselayip saatlerce lurklemiyorum fullcel

• JFL
Reactions: lagrange10
Ya hiç eglenceli değilsin amk şuraya çocukluk fotomu fln atmani beklerdim

• JFL
Beyler yazın bulusuozndimi

• +1
Reactions: Deleted member 138758
Beyler yazın bulusuozndimi
recai ve star ucuzbilet.comdan almis 1800tlye taylanda economi (thai airways) onlari ladyboya siktirticem sen gel senide bi ata siktirtiriz

• JFL
Reactions: recai iskender, Deleted member 133325 and maarda