stres

atess

atess

6'3
bak son zamanlarda bayadir aslinda asiri stres var aq napicam ufacik seye tetiklenşyotum biri bana bulasırsa birazdan bidaha bulasirsa nasil dovecegimi falan dusunuyorum oyunda sacma sapan ölüyorum direkt intleyip oyunu satip cildiryom amk kafayi yemek uzereyim ben birini oldurucem bu gidisle napmam gerek amk saclarim dokuluyot burnum kaniyo full

• +1
  • Hmm...
Reactions: Mentally lost cel, churmaxxed and nevaevametheratall
Holy cortisol spike. Over

• +1
Reactions: m0ss26 and Mentally lost cel
Holy cortisol spike. Over
1000027793

• +1
Reactions: Imogincels
bak son zamanlarda bayadir aslinda asiri stres var aq napicam ufacik seye tetiklenşyotum biri bana bulasırsa birazdan bidaha bulasirsa nasil dovecegimi falan dusunuyorum oyunda sacma sapan ölüyorum direkt intleyip oyunu satip cildiryom amk kafayi yemek uzereyim ben birini oldurucem bu gidisle napmam gerek amk saclarim dokuluyot burnum kaniyo full
Niye bir trl kafamdan silemiyorum v0 1zda29acxytd1

• +1
Reactions: Mentally lost cel and atess
doğdum doğalı böyle olan ben hatta daha beter

• +1
Reactions: Mentally lost cel
Boksa git döv dovul harbi fena sarıyor kalın kafalı nd işi ama harbi çok etkili oluyordu ben boksa başlayıp müsabakalara girdiğimden beridir hep sakin birisi oldum böyle durumlarda bile insan pek takmıyor kafasına gerek yok çünkü amk istesen sikebilecegini biliyorsun boşu boşuna düşünüp sinirlenmeye yer aramiyon mesela bir aksaklık yaşandığında daha ileri giderse kesin dövüp yerle bir edebileceginin bilincindesin fiziksel şiddet olmayan bir olay yaşansa bile bu bilinçte olduğun için umursamama seviyesine erisebiliyorsun her konuda da knk dene derim bilmiyorum bende bu çok fena ise yaramışti hayatına çok şeyde katar yani

• +1
  • JFL
Reactions: maarda, ascendantwill, Trenmaxx1 and 2 others
Banada bu günlerde boyle oluyor , nedeni ne acaba ? Biktim insanların saygisizliklarindan ondan olabilirmi?

• Hmm...
Reactions: atess
Boksa git döv dovul harbi fena sarıyor kalın kafalı nd işi ama harbi çok etkili oluyordu ben boksa başlayıp müsabakalara girdiğimden beridir hep sakin birisi oldum böyle durumlarda bile insan pek takmıyor kafasına gerek yok çünkü amk istesen sikebilecegini biliyorsun boşu boşuna düşünüp sinirlenmeye yer aramiyon mesela bir aksaklık yaşandığında daha ileri giderse kesin dövüp yerle bir edebileceginin bilincindesin fiziksel şiddet olmayan bir olay yaşansa bile bu bilinçte olduğun için umursamama seviyesine erisebiliyorsun her konuda da knk dene derim bilmiyorum bende bu çok fena ise yaramışti hayatına çok şeyde katar yani
knk isterim ama sorun o degil dedigim sey herseye tetikleniyor annemi babamı dovemem amk yada oyundaki adamı birsey beni sinirlendirdiginde cildiriyom insan olmasina bile gerek yok birsey ters gittiginde sinirden agliyom amk birseyleri kirmamak icin tutuyorm kendimi lolu bıraksam mı dicem oda hayatta tek eglendigim sey

knk isterim ama sorun o degil dedigim sey herseye tetikleniyor annemi babamı dovemem amk yada oyundaki adamı birsey beni sinirlendirdiginde cildiriyom insan olmasina bile gerek yok birsey ters gittiginde sinirden agliyom amk birseyleri kirmamak icin tutuyorm kendimi
Knk, bazı insanların herşeyi takma yapısı var ama sende doganen böyle değilse lolden kaynaklanıyor diye düşünüyorum hayatından pek bilgi sahibi değilim kesin sonuç veremem ama lol insanı mahvediyor derken yalan söylemiyorlar büyük etken oynuyordur kesin ben sana söyleyeyim insanların salaklığına dayanma halin kalmamış artik. Bende bu konudaydim kardeşim sırf yatağımda yattı diye dövdüğüm oluyordu aq boksa geçince harbi insanın uğraşası kalmıyor zaten antrenmanda tüm enerjini verip götten yiyon normal hayatta da sakin bi kişilik oluyon. Bu dediğine ashwaganda işe yarayabilir belki bilmiyorum pek eğer onun gibi bir çözüm arıyorsan benden söylemesi
lolu bıraksam mı dicem oda hayatta tek eglendigim sey
Knk hayatta tek ondan eğleniyosan sıkıntı orda zaten sosyallik açısından nasıl bir duruma sahipsin bilmiyorum ama tek lolden zevk alıyorsan pek iyi bir durumda değilsin gibi bence ona çeki duzen vermen olayları degistirir

• +1
Knk, bazı insanların herşeyi takma yapısı var ama sende doganen böyle değilse lolden kaynaklanıyor diye düşünüyorum hayatından pek bilgi sahibi değilim kesin sonuç veremem ama lol insanı mahvediyor derken yalan söylemiyorlar büyük etken oynuyordur kesin ben sana söyleyeyim insanların salaklığına dayanma halin kalmamış artik. Bende bu konudaydim kardeşim sırf yatağımda yattı diye dövdüğüm oluyordu aq boksa geçince harbi insanın uğraşası kalmıyor zaten antrenmanda tüm enerjini verip götten yiyon normal hayatta da sakin bi kişilik oluyon. Bu dediğine ashwaganda işe yarayabilir belki bilmiyorum pek eğer onun gibi bir çözüm arıyorsan benden söylemesi

Knk hayatta tek ondan eğleniyosan sıkıntı orda zaten sosyallik açısından nasıl bir duruma sahipsin bilmiyorum ama tek lolden zevk alıyorsan pek iyi bir durumda değilsin gibi bence ona çeki duzen vermen olayları degistirir
okulda uyuyorum hafta ici ders calısıp hafta sonu bikac saat pynuyorum

bde boks yerine normal agırlık calısmak ise yaramaz mı aq boks cok usendirici bide malzemeleri fln var

okulda uyuyorum hafta ici ders calısıp hafta sonu bikac saat pynuyorum
Knk bılmıyom da bence böyle olması normal gibi aq kendine hobi edin gym gibi vesaire hayatın bi anlamı oluyo öyle
bde boks yerine normal agırlık calısmak ise yaramaz mı aq
Yarar benimki boksta düzeldi ağırlık calismaktada yarar illa ama ne kadar yarar bilmiyorum
boks cok usendirici bide malzemeleri fln var
Knk müsabakalara bile girdim tek aldığım eldiven dislikti toplamı 800 tl 2 yıl idare etti

• +1
Genede ağırlık calismaya baslayabilirsin

Genetiğin kötü
Yeniden doğ yada yahudi hapları alıp işe yaramasına dua et

• +1
Reactions: churmaxxed

Users who are viewing this thread

Back