İNTİKAM VAKTİ
Silver
Sigara alkol hiçbir şey kullanmıyorum.stres ve kaygı seviyem üstdüzeyde.zihnime be vücuduma zarar verdiğini düşünüyorum.bunların etkisimi azaltmak için neler yapabilirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
31Sigara alkol hiçbir şey kullanmıyorum.stres ve kaygı seviyem üstdüzeyde.zihnime be vücuduma zarar verdiğini düşünüyorum.bunların etkisimi azaltmak için neler yapabilirim
işsizlik de stres reisyasam tarzıyla alakalı isimi biraktigimdan beri 0 stres yasiyorum ozellikle stres yaratacak yogun iste calisiyorsan its over
Yapamam ali abi
ya babanın parasıyla iş kur ya da üni oku para kazan kendi işini kur yoksa its overişsizlik de stres reis
günü birlik işler>> ailen gelecek kaygısı yaratmıyorsa bence çok iyiişsizlik de stres reis
Hergün bir bira rahatlatır mı31 cek sigara ic ayda 1 alkol patlat disari cik bilgisayae oyhnlarini azalt gunun disarida gecsin sosyalles yeni insanlarla tanis dert dinle dert anlat
Bilmilm usta da hergun sigara rahatlatirHergün bir bira rahatlatır mı
işsizim bende çok stresliyim amkyasam tarzıyla alakalı isimi biraktigimdan beri 0 stres yasiyorum ozellikle stres yaratacak yogun iste calisiyorsan its over
femcel slayleseydin bari amk incelslayer nesiktir ediyorum
salak amkfemcel slayleseydin bari amk incelslayer ne![]()
degismissinSigara alkol hiçbir şey kullanmıyorum.stres ve kaygı seviyem üstdüzeyde.zihnime be vücuduma zarar verdiğini düşünüyorum.bunların etkisimi azaltmak için neler yapabilirim
Thread hakkında ne düşünüyorsun
Kanka yapicak cok bisey yok hormonsal olarak kortizolun falan yuksekse indirmek icin ilac alabilirsin, pskiyatriye git.Sigara alkol hiçbir şey kullanmıyorum.stres ve kaygı seviyem üstdüzeyde.zihnime be vücuduma zarar verdiğini düşünüyorum.bunların etkisimi azaltmak için neler yapabilirim
psikiyatri antidepresan yazacak kullanırsan işe yarayacak ama sikin kalkmayacak ona göre kullan dostum @İNTİKAM VAKTİKanka yapicak cok bisey yok hormonsal olarak kortizolun falan yuksekse indirmek icin ilac alabilirsin, pskiyatriye git.
Saol brocacho sen dehavalısın bro![]()
yok değilsin dalga geçiyodum benSaol brocacho sen de![]()
Babanla yarraklarımızı tokuştursak da mı havalı olmamyok değilsin dalga geçiyodum ben
Teşekkür ederimVagus siniri uyarmaca (meditasyon uzun yavaş yürüyüş güneşlenme nefes egzersizleri masajlar)
takviyeler(omega-3, magnezyum, d vitamini ve beynin GABA sistemini olumlu etkileyen her takviye)
Yüksek statü mindset ve özsaygı/şefkati besleyen sosyal çevre
stresle mücadelede genel çerçeve budur bazı dönemler stresten kaçamazsın onu yönlendirir üretici güce döndürürsün o ayrı.