Stresle ve kaygıyla nasıl başediyorsunuz

İNTİKAM VAKTİ

İNTİKAM VAKTİ

Banned
Sigara alkol hiçbir şey kullanmıyorum.stres ve kaygı seviyem üstdüzeyde.zihnime be vücuduma zarar verdiğini düşünüyorum.bunların etkisimi azaltmak için neler yapabilirim

• +1
Reactions: reanrao, Menas, Duck Eats Bagel and 2 others
Sigara alkol hiçbir şey kullanmıyorum.stres ve kaygı seviyem üstdüzeyde.zihnime be vücuduma zarar verdiğini düşünüyorum.bunların etkisimi azaltmak için neler yapabilirim
31

• +1
Reactions: churmaxxed, Aven and pashanimair
yasam tarzıyla alakalı isimi biraktigimdan beri 0 stres yasiyorum ozellikle stres yaratacak yogun iste calisiyorsan its over

• +1
Reactions: Duck Eats Bagel, Serialsuicide, Zodiac and 2 others
yasam tarzıyla alakalı isimi biraktigimdan beri 0 stres yasiyorum ozellikle stres yaratacak yogun iste calisiyorsan its over
işsizlik de stres reis

• +1
Reactions: Ashoimex, Duck Eats Bagel, Serialsuicide and 2 others
  • +1
Reactions: Duck Eats Bagel, Serialsuicide, pashanimair and 1 other person
  • +1
Reactions: Duck Eats Bagel, Serialsuicide, pashanimair and 2 others
31 cek sigara ic ayda 1 alkol patlat disari cik bilgisayae oyhnlarini azalt gunun disarida gecsin sosyalles yeni insanlarla tanis dert dinle dert anlat

• +1
Reactions: Serialsuicide and pashanimair
31 cek sigara ic ayda 1 alkol patlat disari cik bilgisayae oyhnlarini azalt gunun disarida gecsin sosyalles yeni insanlarla tanis dert dinle dert anlat
Hergün bir bira rahatlatır mı

• +1
Reactions: Zodiac, ayisiken and pashanimair
işsizim bende çok stresliyim amk

• +1
  • So Sad
Reactions: Duck Eats Bagel and Deleted member 166967
Türkcel olduğumuz içib maalesef cope alamıyoruz. Tek çare 31 😢

• +1
  • Ugh..
  • So Sad
Reactions: churmaxxed, Zodiac, İNTİKAM VAKTİ and 1 other person
siktir ediyorum

zodiacin anasini gotunden sikerek

• Ugh..
  • Woah
Reactions: Zodiac and yadih
degismissin
1754333943833

...

• +1
Reactions: Duck Eats Bagel and İNTİKAM VAKTİ
video oyunları , serotonin arttırıcı doğal takviyeler, ameliyat planları , çalışmak, hobiler vs

• +1
Reactions: Duck Eats Bagel, maarda, Zodiac and 1 other person
Kanka yapicak cok bisey yok hormonsal olarak kortizolun falan yuksekse indirmek icin ilac alabilirsin, pskiyatriye git.

• +1
Reactions: Duck Eats Bagel, Zodiac, Serialsuicide and 1 other person
Kanka yapicak cok bisey yok hormonsal olarak kortizolun falan yuksekse indirmek icin ilac alabilirsin, pskiyatriye git.
psikiyatri antidepresan yazacak kullanırsan işe yarayacak ama sikin kalkmayacak ona göre kullan dostum @İNTİKAM VAKTİ

• +1
dogada yürüyüse cık kanka :)

• +1
Gece sıgara ıcıp yuruyom baya rahatlatıyo valla hele ruzgar esıyosa bankta otur bombos olur kafan

• +1
Reactions: Zodiac and İNTİKAM VAKTİ
Vagus siniri uyarmaca (meditasyon uzun yavaş yürüyüş güneşlenme nefes egzersizleri masajlar)
takviyeler(omega-3, magnezyum, d vitamini ve beynin GABA sistemini olumlu etkileyen her takviye)
Yüksek statü mindset ve özsaygı/şefkati besleyen sosyal çevre

stresle mücadelede genel çerçeve budur bazı dönemler stresten kaçamazsın onu yönlendirir üretici güce döndürürsün o ayrı.

• +1
  • Love it
Reactions: İNTİKAM VAKTİ, Trenmaxx1 and Duck Eats Bagel
Vagus siniri uyarmaca (meditasyon uzun yavaş yürüyüş güneşlenme nefes egzersizleri masajlar)
takviyeler(omega-3, magnezyum, d vitamini ve beynin GABA sistemini olumlu etkileyen her takviye)
Yüksek statü mindset ve özsaygı/şefkati besleyen sosyal çevre

stresle mücadelede genel çerçeve budur bazı dönemler stresten kaçamazsın onu yönlendirir üretici güce döndürürsün o ayrı.
Teşekkür ederim

• +1
Reactions: Duck Eats Bagel