Stresle ve kaygıyla nasıl başediyorsunuz

İNTİKAM VAKTİ

İNTİKAM VAKTİ

Silver
Sigara alkol hiçbir şey kullanmıyorum.stres ve kaygı seviyem üstdüzeyde.zihnime be vücuduma zarar verdiğini düşünüyorum.bunların etkisimi azaltmak için neler yapabilirim

• +1
Reactions: reanrao, menas, Furkan Sarıkaya and 2 others
Sigara alkol hiçbir şey kullanmıyorum.stres ve kaygı seviyem üstdüzeyde.zihnime be vücuduma zarar verdiğini düşünüyorum.bunların etkisimi azaltmak için neler yapabilirim
31

• +1
Reactions: churmaxxed, Aven and pashanimair
yasam tarzıyla alakalı isimi biraktigimdan beri 0 stres yasiyorum ozellikle stres yaratacak yogun iste calisiyorsan its over

• +1
Reactions: Furkan Sarıkaya, Serialsuicide, Zodiac and 2 others
yasam tarzıyla alakalı isimi biraktigimdan beri 0 stres yasiyorum ozellikle stres yaratacak yogun iste calisiyorsan its over
işsizlik de stres reis

• +1
Reactions: Ashoimex, Furkan Sarıkaya, Serialsuicide and 2 others
  • +1
Reactions: Furkan Sarıkaya, Serialsuicide, pashanimair and 1 other person
  • +1
Reactions: Furkan Sarıkaya, Serialsuicide, pashanimair and 2 others
31 cek sigara ic ayda 1 alkol patlat disari cik bilgisayae oyhnlarini azalt gunun disarida gecsin sosyalles yeni insanlarla tanis dert dinle dert anlat

• +1
Reactions: Serialsuicide and pashanimair
31 cek sigara ic ayda 1 alkol patlat disari cik bilgisayae oyhnlarini azalt gunun disarida gecsin sosyalles yeni insanlarla tanis dert dinle dert anlat
Hergün bir bira rahatlatır mı

• +1
Reactions: Zodiac, ayisiken and pashanimair
işsizim bende çok stresliyim amk

• +1
  • So Sad
Reactions: Furkan Sarıkaya and 0x22
Türkcel olduğumuz içib maalesef cope alamıyoruz. Tek çare 31 😢

• +1
  • Ugh..
  • So Sad
Reactions: churmaxxed, Zodiac, İNTİKAM VAKTİ and 1 other person
siktir ediyorum

zodiacin anasini gotunden sikerek

• Ugh..
  • Woah
Reactions: Zodiac and yadih
degismissin
1754333943833

...

• +1
Reactions: Furkan Sarıkaya and İNTİKAM VAKTİ
video oyunları , serotonin arttırıcı doğal takviyeler, ameliyat planları , çalışmak, hobiler vs

• +1
Reactions: Furkan Sarıkaya, maarda, Zodiac and 1 other person
Kanka yapicak cok bisey yok hormonsal olarak kortizolun falan yuksekse indirmek icin ilac alabilirsin, pskiyatriye git.

• +1
Reactions: Furkan Sarıkaya, Zodiac, Serialsuicide and 1 other person
Kanka yapicak cok bisey yok hormonsal olarak kortizolun falan yuksekse indirmek icin ilac alabilirsin, pskiyatriye git.
psikiyatri antidepresan yazacak kullanırsan işe yarayacak ama sikin kalkmayacak ona göre kullan dostum @İNTİKAM VAKTİ

• +1
dogada yürüyüse cık kanka :)

• +1
Gece sıgara ıcıp yuruyom baya rahatlatıyo valla hele ruzgar esıyosa bankta otur bombos olur kafan

• +1
Reactions: Zodiac and İNTİKAM VAKTİ
Vagus siniri uyarmaca (meditasyon uzun yavaş yürüyüş güneşlenme nefes egzersizleri masajlar)
takviyeler(omega-3, magnezyum, d vitamini ve beynin GABA sistemini olumlu etkileyen her takviye)
Yüksek statü mindset ve özsaygı/şefkati besleyen sosyal çevre

stresle mücadelede genel çerçeve budur bazı dönemler stresten kaçamazsın onu yönlendirir üretici güce döndürürsün o ayrı.

• +1
  • Love it
Reactions: İNTİKAM VAKTİ, Trenmaxx1 and Furkan Sarıkaya
Vagus siniri uyarmaca (meditasyon uzun yavaş yürüyüş güneşlenme nefes egzersizleri masajlar)
takviyeler(omega-3, magnezyum, d vitamini ve beynin GABA sistemini olumlu etkileyen her takviye)
Yüksek statü mindset ve özsaygı/şefkati besleyen sosyal çevre

stresle mücadelede genel çerçeve budur bazı dönemler stresten kaçamazsın onu yönlendirir üretici güce döndürürsün o ayrı.
Teşekkür ederim

• +1
Reactions: Furkan Sarıkaya