Stroma ve eyecope zırvalığı

Dathomirian Zabrak

Dathomirian Zabrak

femboy pilled
Lan yıl 2026 oldu hala bu salaklar stroma bekliyor amınakoyim. Bi de eyecos zırvalayanlar o da kötü. Gözün zaten renkli değilse bomboş uygulama. He t30 falansa gri yaparsın ama gri ne amk. Gündelik hayatta belli bile olmayacak şeye hayvan gibi para akıtacaksın. Ya keratopigmentation yapın ya da copelamaya devam edin. 15 dklık uygulama tamamen safe. Low iq normielerde görüp uzaylıya benzemiş fake asf falan yazanlar harbi mal

1000033845

1000033594

• +1
Reactions: BugraSA, Serialsuicide, Fridx and 6 others
5234296 IMG 2246

• JFL
  • +1
  • Hmm...
Reactions: IlI, meynet, Deleted member 251512 and 18 others
:lul:

Attachments

• lv_0_20260203174030.mp4
    440.3 KB
  • JFL
Reactions: Fridx, Deleted member 277275 and Dathomirian Zabrak
lens al tak amınagoyum boş boş işler

• +1
  • JFL
Reactions: Thrill, Fridx and Orcairis
  • +1
Reactions: Auchelius, Thrill, Kayra139 and 1 other person
lens zararlı olduğu gibi olur belki bi ihtimal değismesi icin dua ederseniz Allah kabul eder
168 sin hâlâ allaha inanıyon allah bile sana inanmıyodur amk

• JFL
Reactions: Auchelius, Zagro, Thrill and 10 others
  • +1
  • JFL
Reactions: Thrill, Serialsuicide and Deleted member 277275
var bizimde bi hayal keşke paramız olsada LL olsak baba

• +1
Reactions: Thrill, Kayra139 and Deleted member 277275
ya manyak mısınız olum Allah bu kadar nimet baş etmis bi tek kısa bizmiyiz milyonlarca kısa var belki bi ihtimal kabul eder ümidimiz var siz uzunsunuz diye biz demi uzun olalım lanet genlerde yok iste aq

• +1
Reactions: Auchelius, Thrill, Kayra139 and 3 others
göz rengi değiştirme büyük cope ha bazı insanlarda güzel durur ama çoğu hem uncanny duruyor hem bir şey değiştirmiyor

• +1
Reactions: Thrill
gözün cok kahverengiyse evet worth değil genelde ama onun harici ucuza hallediliyor gibi
ama az fark ediyo bence,bok gibi paran varsa normal surgery olduktan sonra neden yapılmasın

• +1
Reactions: Auchelius, Thrill, Orcairis and 1 other person
gözün cok kahverengiyse evet worth değil genelde ama onun harici ucuza hallediliyor gibi
ama az fark ediyo bence,bok gibi paran varsa normal surgery olduktan sonra neden yapılmasın
Biz normal surgery bile olamıcaz amk bunları düşünmeye gerek yok

1000033510

• JFL
Reactions: Auchelius, Thrill, Orcairis and 3 others
ya manyak mısınız olum Allah bu kadar nimet baş etmis bi tek kısa bizmiyiz milyonlarca kısa var belki bi ihtimal kabul eder ümidimiz var siz uzunsunuz diye biz demi uzun olalım lanet genlerde yok iste aq
Malsın kanka allah seni sevse böyle mi yaratır amk ben de müslümandım 7 yıl önce ettiğin duadan bi sik fayda alıyosun sanki millet senin cennette yaşayamayacağın hayatın bin kat iyisini dünyada yaşıyo copelamaya devam

• +1
Reactions: iwishiwastaller, Thrill, why not me? and 1 other person
Malsın kanka allah seni sevse böyle mi yaratır amk ben de müslümandım 7 yıl önce ettiğin duadan bi sik fayda alıyosun sanki millet senin cennette yaşayamayacağın hayatın bin kat iyisini dünyada yaşıyo copelamaya devam
bilemem kendisi bilir bende emir kuluyum

• +1
Reactions: Thrill and Kayra139
genlerde yok birader ne yapalım bir ümut LL olmak yada belki duamızı kabul eder

• +1
niye ll yaptırmak istiyon allahın verdigi boyu begenmiyonmu

• JFL
  • +1
  • Woah
Reactions: Deleted member 251512, stacyworshipper, Serialsuicide and 3 others
niye ll yaptırmak istiyon allahın verdigi boyu begenmiyonmu
ya beğeniyomda biraz daha yüksek olmak daha iyi gibi 1.75 olsam fena olmazdı ama oda bir hayal olmayacağı icin sorun yok

• +1
ya beğeniyomda biraz daha yüksek olmak daha iyi gibi 1.75 olsam fena olmazdı ama oda bir hayal olmayacağı icin sorun yok
Allahın yarattığı güzeldir kardeşim boşver ll falan

• +1
  • JFL
Reactions: Thrill, Serialsuicide and Orcairis
  • +1
  • JFL
  • +1
Reactions: Thrill, Orcairis and Serialsuicide
Allahın yarattığı güzel ya gerek yok kıza falan
Harbi senin allahın sana cennette 80 tanr huri vermicekmiydi boşver kızları @bentaha

• JFL
  • +1
Reactions: Thrill, why not me?, Deleted member 315157 and 2 others

Attachments

• IMG_4429.jpeg
    IMG_4429.jpeg
    58.4 KB · Views: 0
  • JFL
  • +1
Reactions: Thrill, Orcairis and Serialsuicide
Harbi senin allahın sana cennette 80 tanr huri vermicekmiydi boşver kızları @bentaha
güzel aşagalıyorsun sen zeki cocuksun bunları boşver olur mu bu kadar sorgulanmaz ağır gelir sana

• JFL
Reactions: Auchelius, Thrill, Atsizz and 1 other person
güzel aşagalıyorsun sen zeki cocuksun bunları boşver olur mu bu kadar sorgulanmaz ağır gelir sana
KARDEŞİEEMMMM BEN GİDİYORUM POSTLARIM SİLİNİ VERDİ GAYRE ÖTEDEN GELEN KASVETLİ KARA DENİZ HAVASINDA SENİ BANA ETTİĞİN KÜFÜRLERİ ALLAHA HAVALE ETMEKLE BERABER SENİN SÜLALENİ CEHENNEMDE GÖRMEK EN İYİSİ OLUR SEN VE SÜLALEN YANI VERSİN GAYRE ÖTEDEN GELEN ÖTERİ GEDDİ VERİR GAYRE BE YA

• JFL
  • +1
Reactions: Serialsuicide, Orcairis and Thrill
Cennette yaşayamayacağın hayat dediği de çardakta kezbanlarla kola çekirdek yapıp amı kara tırrık foidini sikmek

• JFL
Reactions: Thrill and Serialsuicide
Cennette yaşayamayacağın hayat dediği de çardakta kezbanlarla kola çekirdek yapıp amı kara tırrık foidini sikmek
Ya hacı karın seni aldatacak trde average bir insan manlet ltn allahınızın size hak gördüğü hayat bu elin gavuruna bahşettiği hayat da sen karınla sikişirken karın onu düşünecek ve şu an gelecekteki karın sakso fotoğrafı atıyo o adamın yorumlarına senin yıllarca çabalasan beraber olamayacağın insana adam tek sözüyle sahip olur ve genel hayatta yolu her türlü daha açık madem allahın seni seviyo niye bu gavur adam cefasını çekiyo nimetlerinden yararlanıyo hayatın sense manlet bir ltnsin beyniniz çok sağlam yıkanmış en mal müslümanlar da “sevap” adı altında tüm paralarını fakirlere araplara yedirenler

• +1
Ya hacı karın seni aldatacak trde average bir insan manlet ltn allahınızın size hak gördüğü hayat bu elin gavuruna bahşettiği hayat da sen karınla sikişirken karın onu düşünecek ve şu an gelecekteki karın sakso fotoğrafı atıyo o adamın yorumlarına senin yıllarca çabalasan beraber olamayacağın insana adam tek sözüyle sahip olur ve genel hayatta yolu her türlü daha açık madem allahın seni seviyo niye bu gavur adam cefasını çekiyo nimetlerinden yararlanıyo hayatın sense manlet bir ltnsin beyniniz çok sağlam yıkanmış en mal müslümanlar da “sevap” adı altında tüm paralarını fakirlere araplara yedirenler
Tr'de evlendiğinde cuck yeme ihtimalin çok fazla özellikle ltn isen oraya katılıyorum ama kocası htn olup aldatan karılar bile var yani köpek bok yeme başlamışsa asla vazgeçmez chadi bile chadle aldatır. Foid'ler zayıf karakterli ve iç güdüsel canlılar bunu kabullenin baştan. Bir adamın tek sözüyle köle olan bir karı insanlık dışıdır zaten yani onu siksen de sadece anlık dopamin salgılayacaksın maximum. Cuck yememek için en basit çözümü betacuck şüphesi varsa evlenmemek ve şüpheli kadınlara direkt sınır koymak. Onun dışında para yapıp takılma amaçlı birlikte olmak en iyisi bakire kadın olmadığına göre. Allah doğru sistemi vermiş olm ayrıca ataerkil sistem olsa stacye senin sözün dışında bir emire tabi olmayacaktı ama cuckold kanunlar ve toplum yüzünden böyle.

• +1
Tr'de evlendiğinde cuck yeme ihtimalin çok fazla özellikle ltn isen oraya katılıyorum ama kocası htn olup aldatan karılar bile var yani köpek bok yeme başlamışsa asla vazgeçmez chadi bile chadle aldatır. Foid'ler zayıf karakterli ve iç güdüsel canlılar bunu kabullenin baştan. Bir adamın tek sözüyle köle olan bir karı insanlık dışıdır zaten yani onu siksen de sadece anlık dopamin salgılayacaksın maximum. Cuck yememek için en basit çözümü betacuck şüphesi varsa evlenmemek ve şüpheli kadınlara direkt sınır koymak. Onun dışında para yapıp takılma amaçlı birlikte olmak en iyisi bakire kadın olmadığına göre. Allah doğru sistemi vermiş olm ayrıca ataerkil sistem olsa stacye senin sözün dışında bir emire tabi olmayacaktı ama cuckold kanunlar ve toplum yüzünden böyle.
Ben de biliyorum neredeyse her kadının her erkeği aldatacağını ama averaj bir türk erkeği çok çirkin genç nesil en azından o kadar manlet değil ama çirkin genel olarak ve bu insanların yaşayacağı hayat averaj nordice göre rezalet yaşamasınlar daha iyi öyle diyim

• +1
Reactions: DarkWarrior and Thrill
Ben de biliyorum neredeyse her kadının her erkeği aldatacağını ama averaj bir türk erkeği çok çirkin genç nesil en azından o kadar manlet değil ama çirkin genel olarak ve bu insanların yaşayacağı hayat averaj nordice göre rezalet yaşamasınlar daha iyi öyle diyim
Genetik olarak dezavantajlılar elenecek mlsf bu bir gerçek :blackpill:

• +1
Reactions: meynet

Users who are viewing this thread

Back