balve
balvebalve
Arkadaslar vala baya ders calistim boyle bi not geldi cogunuz benden buyuksunuz bana oneri fln verirmisiniz nasil ders calismam gerektigi hakkinda ltfn

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari

git bi ustanın yanında işe gir amk hayatını sikme artık çok geç üni için2 KEZ MEZUNA KALICAM
Knk anadolu okuyom gecen yil kaldim gecen yilda tmta diye ders vardi 5 almistimsen ne okuyon amk böyle bi dersmi var

Iste bu bu adam gercek bi kral filozofyks guide hazirlicam
Mezun olsan nolur olmasan nolur art8k obp yarra yemiştir git işe gir bence yada oku belki teknisyenlik okuyabilirsinKnk anadolu okuyom gecen yil kaldim gecen yilda tmta diye ders vardi 5 almistim![]()
Knk korkma 9. SinifimMezun olsan nolur olmasan nolur art8k obp yarra yemiştir git işe gir bence yada oku belki teknisyenlik okuyabilirsin
O zaman sıkıntı yok toparlayabilirsinKnk korkma 9. Sinifim
Cok iyi olurr amkyks guide hazirlicam
Sen ne iş yapıyon laOkul okumayin
ŞAKA BEYLER GÖTÜMDDN SALLADIMKnk anadolu okuyom gecen yil kaldim gecen yilda tmta diye ders vardi 5 almistim![]()
Okul okuyom,yari prof futbol oynuyom bide burgercide calisiomSen ne iş yapıyon la
İyiymiş bende bu üniversite işleri olmazsa düz çalışmayı düşünüyorumOkul okuyom,yari prof futbol oynuyom bide burgercide calisiom
He bide parttime orgda rot