Şu ameliyatı olucam bunu yapıcam

D

Deleted member 307488

Rotten.com ex Content-reviewer | Manlet Chad
Aynen dostum 18'i geçtiğinde paranı kazandığında bimax olacaksın yok infraorbitallerine implant koydurtacaksın şu fat graft'i bu dolguyu vs yaptıracaksın

Forumun yüzde 99'u hem bunları yapamayacak kadar high inhib hem de paraları yok neyin hayal dünyası bu amına koyayım :lul:

• +1
  • JFL
  • So Sad
Reactions: growthplatessss111, Ashoimex, anathema and 15 others
Bir de aşırı basitmiş gibi konuşmaları daha da komik:lul:

• +1
  • JFL
Reactions: growthplatessss111, nastynas, Ameliyat Masası and 8 others
Sıkıntı Kardeşim ya

• +1
  • JFL
Reactions: Ameliyat Masası, kurdistan, stacyworshipper and 5 others
Bimax olduktan sonra depresyona girecek mallar gelmiş marketten çikolata alırmış gibi şunu bunu olucam diyor:PepeLaugh: (spesifik olarak kimseyi belirtmiyorum, alınan olmasın.)

• +1
  • JFL
Reactions: Ameliyat Masası, kurdistan, stacyworshipper and 8 others
ben yapcam gotume igne sokuyosam ameliyati da olurum

IMG 8160

• +1
  • JFL
Reactions: Ameliyat Masası, kurdistan, stacyworshipper and 7 others
forumun yarısı ameliyatı geç looksmax yapmıyo amk

• +1
  • JFL
Reactions: jsbera, kurdistan, stacyworshipper and 6 others
ben direk ameliyat yerine ameliyat doktoru olucam:D:p:p:p:p

• JFL
  • +1
  • Woah
Reactions: Thrill, Serialsuicide, susisesi and 2 others
jfl atmıs ama icinden bana sovdugune eminim:feelswah:

• JFL
  • So Sad
Reactions: Thrill, susisesi, Deleted member 277275 and 1 other person
19 oldum hala bi bok yapamdim
para da yok
2045te ascendlicem

• JFL
  • +1
Reactions: Thrill, Auchelius, Serialsuicide and 4 others
Ztn oyle

Burada ciddili o surgeryleri olacak kdr hırs yapabilmesi için birinin bak ciddi diyorum sosyal hayatı 0 olmalı ve inanılmaz derecede hayatı sikilmis olmalı aksi takdirde surada azıcık deneyimi olmuş azıcık sosyalligi olan asa yukari bir düzene oturmuş kişilerin %90i bunun otistikce olduğunu düşünüp vazgeçecek

• +1
Reactions: pashanimair, jsbera, Ashoimex and 13 others
Ztn oyle

Burada ciddili o surgeryleri olacak kdr hırs yapabilmesi için birinin bak ciddi diyorum sosyal hayatı 0 olmalı ve inanılmaz derecede hayatı sikilmis olmalı aksi takdirde surada azıcık deneyimi olmuş azıcık sosyalligi olan asa yukari bir düzene oturmuş kişilerin %90i bunun otistikce olduğunu düşünüp vazgeçecek
Ayrıca çoğu surgery planı işte şunu olcam bunu olcam fln hepsi olabilmek için e 20 yqsinda başlasan para biriktirmeye 24-25 gibi anca biter o da cidden 4-5 sene copelaya copelaya birikim yapcan amk

• +1
Reactions: pashanimair, kurdistan, stacyworshipper and 7 others
Ayrıca çoğu surgery planı işte şunu olcam bunu olcam fln hepsi olabilmek için e 20 yqsinda başlasan para biriktirmeye 24-25 gibi anca biter o da cidden 4-5 sene copelaya copelaya birikim yapcan amk
4 5 senede paraninda değeri kalmıyo amk 2 sene calisip avrupa geomax atsan daha iyi

• +1
Reactions: Ameliyat Masası, Thrill, Serialsuicide and 3 others
Ztn oyle

Sosyal hayatı olup hırsı da olabilir ama en önemli faktör para.

Bankada 300k doları olan birisi için ameliyat psikolojisi daha rahat atlatılabilir ama seneler boyunca bimax ya da LL vs. parası biriktiren birisinin mentalinin sağlam olabileceğini düşünmüyorum.

• +1
Reactions: Ameliyat Masası, stacyworshipper, Thrill and 5 others
Ztn oyle

=))

• +1
  • Nerd
Reactions: Ameliyat Masası, Thrill, Deleted member 307488 and 3 others
4 5 senede paraninda değeri kalmıyo amk 2 sene calisip avrupa geomax atsan daha iyi
Yaw altına fln yatırıcan veya faiz işte para elinde erimesin diye

• +1
Reactions: pashanimair, BugraSA, Ameliyat Masası and 5 others
Sosyal hayatı olup hırsı da olabilir ama en önemli faktör para.

Bankada 300k doları olan birisi için ameliyat psikolojisi daha rahat atlatılabilir ama seneler boyunca bimax ya da LL vs. parası biriktiren birisinin mentalinin sağlam olabileceğini düşünmüyorum.
Knk en önemli faktör para zaten de mesele şu yani aşağı yukarı böyle düzenli ilişkisi olan birisi buradaki yuksek ihtimalle bu kdr çetrefilli muhabbetlere uğraşmak istemez yani cidden uğraşacak adamin 25ine kdr falan cidden kimsenin siklememis falan olması lazım amk

• +1
Reactions: pashanimair, Ameliyat Masası, Thrill and 5 others
Yaw altına fln yatırıcan veya faiz işte para elinde erimesin diye
reis sağolsun oda bi boka yaramıyor trde yaşayıp ascendleyeceğime avrupada sub5 olurum

• +1
Reactions: Ameliyat Masası, Thrill, Serialsuicide and 3 others
aileden izni aldım ben normalde araba alcaklardı iyi bir üni kazanırsam onun yerine para olarak istedim gidip sınav sonrası surgery yaptırcam şu 6 diş gülüşlü amk dar palateni fixleyecem

• +1
Reactions: BugraSA, Ameliyat Masası, Thrill and 5 others
Ztn oyle

yok gecen yilki halime reta hgh falan kullandigimi inandiramazdim ama ameliyata baya kararliyim param oldugu anda kesin gozuyle bakiyorum

• +1
Reactions: BugraSA, Ameliyat Masası, Thrill and 6 others
Knk en önemli faktör para zaten de mesele şu yani aşağı yukarı böyle düzenli ilişkisi olan birisi buradaki yuksek ihtimalle bu kdr çetrefilli muhabbetlere uğraşmak istemez yani cidden uğraşacak adamin 25ine kdr falan cidden kimsenin siklememis falan olması lazım amk
Zaten 19-24 yaş aralığında değilsen surgery yapmak spesifik ciddi bir sebebin yoksa gereksiz.

aileden izni aldım ben normalde araba alcaklardı iyi bir üni kazanırsam onun yerine para olarak istedim gidip sınav sonrası surgery yaptırcam şu 6 diş gülüşlü amk dar palateni fixleyecem
Neleri olmayı düşünüyorsun

• +1
Reactions: BugraSA, Ameliyat Masası, Thrill and 6 others
Zaten 19-24 yaş aralığında değilsen surgery yapmak spesifik ciddi bir sebebin yoksa gereksiz.

bu yaz supra infra fat graft yaptırcam god tier eye area için normalde slightly - no uee ve normal bi infraya sahibim + olarak sarpe ama daha ortodontisti araştırmadım bildiğim 1-2 isim vsr ama yapar mı yapmaz mı bilmem sarpe olmak zor cünkü cogu doktor yapmıuo

• +1
Reactions: Ameliyat Masası, Thrill, Auchelius and 4 others

Bence surgeryleri 23-24 gibi bitirmek en geç 25 hatta bu zamanda bitirip geri kalan 5 yıl bence baya rahat geçirilebilir ama yine de bosa giden 13-18 arasi koyuyor amk yemin ederim surgery de bir kisima kadar cope genetik yoksa olmuyor iste

• +1
Reactions: pashanimair, h1rumirinx, Ameliyat Masası and 8 others
Bence surgeryleri 23-24 gibi bitirmek en geç 25 hatta bu zamanda bitirip geri kalan 5 yıl bence baya rahat geçirilebilir ama yine de bosa giden 13-18 arasi koyuyor amk yemin ederim surgery de bir kisima kadar cope genetik yoksa olmuyor iste
her zaman alkolik chadden mog yiyecez yani ama yolunda denemedik demeyiz

• +1
Reactions: Ameliyat Masası, Thrill, Auchelius and 3 others
15-17 arasi baya iyi gecti 18-19 yarram gibi geciyo umarim 20 ye kadar ascendlerim de bu boktanlik sonra erer

• +1
bu yaz supra infra fat graft yaptırcam god tier eye area için normalde slightly - no uee ve normal bi infraya sahibim + olarak sarpe ama daha ortodontisti araştırmadım bildiğim 1-2 isim vsr ama yapar mı yapmaz mı bilmem sarpe olmak zor cünkü cogu doktor yapmıuo
Fat graft en tatlı işlem

Sarpe için de verilen paraya değer mi bilmiyorum
surgery de bir kisima kadar cope genetik yoksa olmuyor iste
Bu konuda katılmıyorum, yeteri kadar paran ve hırsın varsa HTN'den aşağı kalamazsın ölene kadar

• +1
Reactions: Ameliyat Masası, Thrill, Auchelius and 4 others
Fat graft en tatlı işlem

Bu konuda katılmıyorum, yeteri kadar paran ve hırsın varsa HTN'den aşağı kalamazsın ölene kadar
palate expanderlar ortalama genişlikte yapılan palateler için overrated işlem özellikle bass ı görenler expander sonrasında chad olacaklarını sanıyolar ama benim gibi dar palateli insanlar için cidden büyük ascension

• +1
15-17 arasi baya iyi gecti 18-19 yarram gibi geciyo umarim 20 ye kadar ascendlerim de bu boktanlik sonra erer
15-17 hayatımın en kötü yılları bundan sonrada düzelmez over

• +1
Reactions: Ameliyat Masası, Thrill, Serialsuicide and 2 others
Fat graft en tatlı işlem

reis sence lhtn birisi ameliyatlarla nereye kadar ascendleyebilir?
sırasıyla: göz çizdirme (aile destekli olduğundan ilk), trimax, dudak kaldirma, fat graft ve rhino düşünüyorum.
Şu an kullandığım şeylerle mhtn e bile ascendliceğimi düşünmüyorum çünkü büyük ihtimalle hardmaxxsiz potansiyelimin ucundayım. Belki tüm surgeryleri olamam/olmam ama göz çizdirme ve trimaxe kesin gözüyle bakıyorum

• +1
Reactions: Ameliyat Masası, Deleted member 251512, Thrill and 3 others
15-17 hayatımın en kötü yılları bundan sonrada düzelmez over
ciddi 0 corny ergen edgy shit ciddi intihar düşündüğüm oldu zaten bi anlam görmüyom yaşamaktada tek yaşama amacım ilerde hayatımın belki daha iyi olabilecek olması bide gerçekten bir şeyler yapıp denemeden gitmek istemem
sırasıyla: göz çizdirme (aile destekli olduğundan ilk), trimax, dudak kaldirma, fat graft ve rhino düşünüyorum.
Şu an kullandığım şeylerle mhtn e bile ascendliceğimi düşünmüyorum çünkü büyük ihtimalle hardmaxxsiz potansiyelimin ucundayım. Belki tüm surgeryleri olamam/olmam ama göz çizdirme ve trimaxe kesin gözüyle bakıyorum
Bu yarramda işte 187 lhtn hala rhino mhino trimaxx diyo amk trimaxe ihtiyacın olsa lhtn olamazsın ztn atsan atılmaz siksen sikilmez nabarsın

• JFL
  • +1
Reactions: growthplatessss111, BugraSA, Ameliyat Masası and 5 others
Trimaxi bunlar oluyor sen bumusun
Ekran goruntusu 2025 11 26 215740

• JFL
  • +1
Reactions: jsbera, Ameliyat Masası, Thrill and 2 others
Her ameliyat her insana aynı sonucu vermez çünkü her ameliyatın da kişiye göre bir sınırı var. Kaç mm oynatılacağı, rotasyonun derecesi vs.

Ama ben MHTN bir base duruma göre CL hatta failolar aşırı derecede düzeltilebilinir failo'larsa chad olabileceğini düşünüyorum.

• +1
  • Love it
Reactions: Ameliyat Masası, Deleted member 251512, Thrill and 2 others
ciddi 0 corny ergen edgy shit ciddi intihar düşündüğüm oldu zaten bi anlam görmüyom yaşamaktada tek yaşama amacım ilerde hayatımın belki daha iyi olabilecek olması bide gerçekten bir şeyler yapıp denemeden gitmek istemem

Bu yarramda işte 187 lhtn hala rhino mhino diye atsan atılmaz siksen sikilmez nabarsın
ben hala inanmiyom btw su ana kadar rateleyen 5-6 kisi ortalama lhtn rateledi hatta fronta hhtn diyen bile oldu ama ratelettigim gune kadar hltn-mmtn diyodum kendime (ya da o gumden once evsiz gibi göğüsüme kadar saç olduğundan kendimi descendliyodum)

• +1
Reactions: Ameliyat Masası, Deleted member 251512, Thrill and 1 other person
Parada var inhiblik de var elhamdulillah

• +1
Reactions: Ameliyat Masası, Deleted member 251512, Deleted member 307488 and 3 others
Aga trimaxle maxilla öne geliyor zaten hala daha neyin fat graftini attırcan mk, roid gir kullandıgın şeyleri yerine boyunda uzun fiziği doldurduğunda slayer olursun hala surgery diyon

• +1
  • So Sad
Reactions: Ameliyat Masası, Thrill, Deleted member 307488 and 3 others
surgeryden sonra hicbisey değismicek btw

• +1
  • Hmm...
  • So Sad
Reactions: Ashoimex, Trenmaxx1, nastynas and 9 others
Her ameliyat her insana aynı sonucu vermez çünkü her ameliyatın da kişiye göre bir sınırı var. Kaç mm oynatılacağı, rotasyonun derecesi vs.

Ama ben MHTN bir base duruma göre CL hatta failolar aşırı derecede düzeltilebilinir failo'larsa chad olabileceğini düşünüyorum.
ccw rot kotu, mandible downward grown (frontumu neredeyse hic etkilemyo ama side baya kötü)

Alt dudağım çok büyük ve kısa
Üst dudağım çok ince ve uzun
filtrum baya kötü

burnum şu an isotretten dolayı iyi ama isotreti bırakınca eski haline döncek ondan rhino istiyom bide. ama rhino olamazsam ömür boyu isotret kullanırım burnum fena değil

• +1
Reactions: Serialsuicide, Ameliyat Masası, Deleted member 251512 and 3 others
ben hala inanmiyom btw su ana kadar rateleyen 5-6 kisi ortalama lhtn rateledi hatta fronta hhtn diyen bile oldu ama ratelettigim gune kadar hltn-mmtn diyodum kendime (ya da o gumden once evsiz gibi göğüsüme kadar saç olduğundan kendimi descendliyodum)
Reis sen en iyisi bi psikolog falan gor surgeryden once
Mental durumun hic iyi gibi degil

• +1
  • So Sad
Reactions: Serialsuicide, Ameliyat Masası, Deleted member 251512 and 3 others
Aga trimaxle maxilla öne geliyor zaten hala daha neyin fat graftini attırcan mk, roid gir kullandıgın şeyleri yerine boyunda uzun fiziği doldurduğunda slayer olursun hala surgery diyon
roid için en kötü yaşta falanım, ergenlikte girseydim keşke ama kaçırdım o yüzden bari birazcık daha bekleyeyim de beyin gelişimimi rapelemeyeyim diyorum. Ondan hgh only

• +1
Reactions: Serialsuicide, Ameliyat Masası, Deleted member 307488 and 3 others
@Trenmaxx1 sende aga supralara fat graft niye yaptırıyon benim bildiğim supra fat grafti eğer gözlerin sydney sweeney gibiyse yapılır ama sende uee nerdeyse yok zaten otistik psl hunter eyes bakışı için supra orbital rim implant yaptırcan undereye yine fat graft yaptırabilirsin

• +1
Reactions: Ameliyat Masası, Orcairis, Trenmaxx1 and 1 other person
Reis sen en iyisi bi psikolog falan gor surgeryden once
Mental durumun hic iyi gibi degil
mental iyi olsaydı ascendleyemezdim olduğum noktaya sub5-lltn den falan geldim

• +1
Reactions: Ameliyat Masası, Deleted member 251512, Orcairis and 2 others
roid için en kötü yaşta falanım, ergenlikte girseydim keşke ama kaçırdım o yüzden bari birazcık daha bekleyeyim de beyin gelişimimi rapelemeyeyim diyorum. Ondan hgh only
Yok aq ergenlikte girsende bi sikim degismezdi yüz olarak vücud yap adam gibi 187 fiziği doldurduğunda shoe liftle falan androgenic gibi 195 olursun sikmedigin am kalmaz

• +1
Reactions: Ameliyat Masası, Orcairis and Deleted member 307488
Yok aq ergenlikte girsende bi sikim degismezdi yüz olarak vücud yap adam gibi 187 fiziği doldurduğunda shoe liftle falan androgenic gibi 195 olursun sikmedigin am kalmaz
1 milyon dolar ama yüzün androgenic gibi olcak deseler reddederdim amk

• +1
  • JFL
Reactions: Ameliyat Masası, Deleted member 251512, Deleted member 307488 and 1 other person
@Trenmaxx1 sende aga supralara fat graft niye yaptırıyon benim bildiğim supra fat grafti eğer gözlerin sydney sweeney gibiyse yapılır ama sende uee nerdeyse yok zaten otistik psl hunter eyes bakışı için supra orbital rim implant yaptırcan undereye yine fat graft yaptırabilirsin
implantların yüzde99 u uncany duruyor . fat graftlede halloluyor o bakıs

• +1
  • Hmm...
Reactions: Ameliyat Masası, Deleted member 251512 and Deleted member 307488
1 milyon dolar ama yüzün androgenic gibi olcak deseler reddederdim amk
Knk bu dediğin kür gircem ama mr olympia olmak istemiyom demekle aynı

• JFL
  • +1
Reactions: Ameliyat Masası, Orcairis, Deleted member 307488 and 1 other person
isotreti bırakınca eski haline döncek
Öyle bir şey yok stabilize edeceksin onu
supra fat grafti eğer gözlerin sydney sweeney gibiyse yapılır
Yok bu arada bence gayet de yapılır minimal uee vs için. Paket olarak orbital fat graft yaptırır zaten Supra + infra belki brow.

@Trenmaxx1 infralara overfill yaptırt

• +1
Reactions: Trenmaxx1, Ameliyat Masası and Deleted member 251512
Öyle bir şey yok stabilize edeceksin onu

Yok bu arada bence gayet de yapılır minimal uee vs için. Paket olarak orbital fat graft yaptırır zaten Supra + infra belki brow.

@Trenmaxx1 infralara overfill yaptırt
Browridge cope

• +1
  • JFL
Reactions: Ameliyat Masası and Deleted member 307488
  • +1
Reactions: Ameliyat Masası, Deleted member 251512 and Orcairis
Sebebini açıkla:lul:
Copeda o yuzden ag k shami gibi browridgeın yoksa gerek yok daha iyi şeylere verebilirsin parayı browridgeden daha fazla etki edebilecek

• +1
  • JFL
Reactions: Deleted member 98741, Ameliyat Masası and Deleted member 307488
@Mediums browridge implant yerine filler daha mantıklı hem neandertal olursan geri dönüşüde olur clavdada browridge filler vardı diye biliyom

• +1
Reactions: Dathomirian Zabrak, Ameliyat Masası, Orcairis and 1 other person
bide simdi aklima geldi de almanya da boy ortalamasi zaten 180 ben 187 uzun bile hissetmiyorum tr ye gelmem dışında

• +1
  • So Sad
Reactions: Ameliyat Masası, Orcairis and Deleted member 307488