Su an hayatimda napiyorum ?

NoxInfernum

NoxInfernum

A Larp a Day Keeps Reality Away.
Daha cok kariyer ve gelecek odakli devam ediyorum, planlarimi hayal etmektense gerceklere dokmeye calisiyorum.

Isler yolunda giderse yaklasik olarak bir bucuk - 1 sene icerisinde Amerikada iyi bir yerde baslamis olacagim. O zamana kadar jaw filler spamlayip duracagim ve muhtemelen gelecek hayatimda sahip oldugum butun halolar yuzunden FINANSta calismak istiyorum. Halolar: 6 dil bilme (Turkce, Ingilizce, Ispanyonca, Almanca, Rusca ve Kurtce), uzun boy fraud ile (188), Iyi yuz (CL-HCL), Cok donanimli CV, rezalet kotu bir gecmis (iyi anlamda, yokluktan buralara geldi anlaminda).

Anlik durumum %25 bf frauded HTN, bu yaz bitti mi zaten DNP'im de Reta'mda olucak bir de roidlemeye baslicam 7 aya leanledikten sonra.

Amerikada da birkac seneye ise aylik 8-11k USD arasi ise baslayacagim. Sizlere bir sorum var:

Sizce Finansta mi ise baslayayim yoksa CS ile alakali bir dalda mi ?

• JFL
  • +1
Reactions: yigittsaint, BugraSA, Aven and 4 others
O kadar para kazanacağını nereden biliyorsun ya wagecuck olursan

• +1
  • Nerd
Reactions: Kayra139 and NoxInfernum
O kadar para kazanacağını nereden biliyorsun ya wagecuck olursan
Yarramin basi goren sanicak kole olmaya gidiyoruz amerikaya.

Su an bile senin wagecuck ile kazanacagin parayi gotumu yayarak kazaniyorum.

Wagecuck olacak kadar siradan ve donanimsiz birisi degilim.

• +1
Reactions: BugraSA
Daha cok kariyer ve gelecek odakli devam ediyorum, planlarimi hayal etmektense gerceklere dokmeye calisiyorum.

Isler yolunda giderse yaklasik olarak bir bucuk - 1 sene icerisinde Amerikada iyi bir yerde baslamis olacagim. O zamana kadar jaw filler spamlayip duracagim ve muhtemelen gelecek hayatimda sahip oldugum butun halolar yuzunden FINANSta calismak istiyorum. Halolar: 6 dil bilme (Turkce, Ingilizce, Ispanyonca, Almanca, Rusca ve Kurtce), uzun boy fraud ile (188), Iyi yuz (CL-HCL), Cok donanimli CV, rezalet kotu bir gecmis (iyi anlamda, yokluktan buralara geldi anlaminda).

Anlik durumum %25 bf frauded HTN, bu yaz bitti mi zaten DNP'im de Reta'mda olucak bir de roidlemeye baslicam 7 aya leanledikten sonra.

Amerikada da birkac seneye ise aylik 8-11k USD arasi ise baslayacagim. Sizlere bir sorum var:

Modellik ajansın da çalışmıyo muydun

• JFL
  • Hmm...
Reactions: Kayra139, Topkra, Gordon Freeman and 2 others
  • +1
Reactions: BugraSA, stacyworshipper, Gordon Freeman and 1 other person
Ne zaman dedik onu aminoglu, CL-HCL olursam CV'de cesitlilik olsun diye bi ajansa yazabilirim kendimi ora ayri konu

Ork kardeslerm soruma cevap verin lo
Finans tabi
.

Su an bile senin wagecuck ile kazanacagin parayi olacak kadar siradan ve donanimsiz birisi degilim.
şu onlyfans işi mi ne kadar kazanıyon la:)

• +1
  • JFL
Reactions: Gordon Freeman, Deleted member 103712 and NoxInfernum
bu soruyu kendin cevapla masa başında saatlerce kalabiliyon mu kodlamayı sevebiliyor musun?

finans tarafı daha çok ikili ilişkilere bakıyor sosyal yeteneklerin ve analiz kabiliyetin yüksekse burayı seç

• +1
Reactions: Serialsuicide and NoxInfernum
bu soruyu kendin cevapla masa başında saatlerce kalabiliyon mu kodlamayı sevebiliyor musun?

finans tarafı daha çok ikili ilişkilere bakıyor sosyal yeteneklerin ve analiz kabiliyetin yüksekse burayı seç
Kanka masa basinda useniyom bi de kodlamayi artik codex'ten yapiyorum 5.5 benden iyi kodlama yapiyo ztn ama aq butun CV'im de CS uzerine yaw

Finans halo'm cok yuksek. Fizikksel ozelliklerimi, bildigim dilleri ve Kisiligimi dusununce asiri iyi bi sonuic cikiyo ortaya. Bi de hani finance'de network oldugu icin SMV baya da onemli ya, benim zaten Yuz + frame + boy kurtarir gibi geliyo networking'in cogunu. Bir de cogu insan networking yaparken ek pharmacy destegi almiyor ben de bu sikik forumdan simdiye kadar insa ettigim bilgi birikimini kullanirsam ortaya baya iyi bir seyler cikaririm gibi geliyo

• +1
Reactions: BugraSA and Serialsuicide
Ya tamam da aq su siktigimin forumunda doxlanma olayi olmasa o kadar sey annlatip soru sorardim ki icimde kaliyor simdi

Ondan kazanmiom amg onu yapacak zaman mi var ugrasamam
Yaz amk pm den böyle diyip diyip yazmıyon ya sikesim geliyo seni:)

• JFL
AMERIKADA TANIDIGIM ZENCILER 4500 DOLARA ADAM GETIRIYORLAR. BI ZURNA DURUM ISMARLARSAN INDIRIM YAPARIM SANA FINANSI FALAN BOSVER

• JFL

Ben trasingden aylık 4-5k dolar kazanıyorum 2 tane 50klık funded kopyalarak orospunun dölü

Ben trasingden aylık 4-5k dolar kazanıyorum 2 tane 50klık funded kopyalarak orospunun dölü
hmm oyle mi olmus:lul:

• JFL
Reactions: Serialsuicide and BugraSA
  • JFL
  • +1
Reactions: Kayra139, Serialsuicide and BugraSA
Tabii ki senin için finans.

• +1
  • Love it
Reactions: Kayra139, Serialsuicide and NoxInfernum
Lan sen de mi uğraşıyorsun
Ugrasiyodm birkac sirketten funded sertifikam da var ama 3 sene onceden kalma bi yerden sonra bos oldugunu ve buyuk corplarin yaninda sik gibi kaldigini anliyorsun

• +1
Reactions: Serialsuicide
Ugrasiyodm birkac sirketten funded sertifikam da var ama 3 sene onceden kalma bi yerden sonra bos oldugunu ve buyuk corplarin yaninda sik gibi kaldigini anliyorsun
Gxt bilsen %70wr ile kopyalayarak rahat 50 k dolar kazanırsın ve şirketlerdeki gibi fazla da çalışmazsın çok daha iyi

Gxt bilsen %70wr ile kopyalayarak rahat 50 k dolar kazanırsın ve şirketlerdeki gibi fazla da çalışmazsın çok daha iyi
50k dolar az

Senelik 7 figur yapamiyosan trash

Aylıktan bahsediyorum yapan tanıdığım var gxt ile baya achievable
Biliyorm ayliktan bahsettigini

Yine de larp o kadar kazanan yok amg corplarda calisip o kadar kazanabilen yok

• +1

ya Baran nasıl bir adamsın sen ya? hem günlük kafanda yarattığın sikim sonik şeyleri gelip burda şöyle yapcam böyle yapcam diye larplıyorsun ardından ilk gelen replye hemen rage atıyorsun amacın neyse söyle hepimiz bilelim yardım istiyorsan da bitirelim bu acını

• JFL
ya Baran nasıl bir adamsın sen ya? hem günlük kafanda yarattığın sikim sonik şeyleri gelip burda şöyle yapcam böyle yapcam diye larplıyorsun ardından ilk gelen replye hemen rage atıyorsun amacın neyse söyle hepimiz bilelim yardım istiyorsan da bitirelim bu acını
Yarram bu larp degil soru soruyoruz ne zaman actim boyle bi thread gotunuzden bir iki larpladik diye atom uydurmayin

• +1
  • JFL
Reactions: FAWFF and Serialsuicide
Ya tamam da aq su siktigimin forumunda doxlanma olayi olmasa o kadar sey annlatip soru sorardim ki icimde kaliyor simdi

Ondan kazanmiom amg onu yapacak zaman mi var ugrasamam
Knk şu diyecegin şeyi demezsen dışişlerine şikayet edicem seni:) @Gordon Freeman

• JFL
Reactions: NoxInfernum and Gordon Freeman
  • JFL
Reactions: Kayra139, Serialsuicide and NoxInfernum
Kanka masa basinda useniyom bi de kodlamayi artik codex'ten yapiyorum 5.5 benden iyi kodlama yapiyo ztn ama aq butun CV'im de CS uzerine yaw

Finans halo'm cok yuksek. Fizikksel ozelliklerimi, bildigim dilleri ve Kisiligimi dusununce asiri iyi bi sonuic cikiyo ortaya. Bi de hani finance'de network oldugu icin SMV baya da onemli ya, benim zaten Yuz + frame + boy kurtarir gibi geliyo networking'in cogunu. Bir de cogu insan networking yaparken ek pharmacy destegi almiyor ben de bu sikik forumdan simdiye kadar insa ettigim bilgi birikimini kullanirsam ortaya baya iyi bir seyler cikaririm gibi geliyo
Sevmedigin isi yapma finans senin icin daha iyi

• +1
Reactions: NoxInfernum
Finans tabi

şu onlyfans işi mi ne kadar kazanıyon la:)
kanka femboy olda senle of acak ben maske takip seni sikeyim paralari 40 60 bolusuruz

• JFL
Reactions: szenn and NoxInfernum