Şu aralar

Eren151

Eren151

Bronze
Aşırı duygusalım ota boka boka gözüm doluyor çok garip yani kavga etmekten korkmam çekinmem mesela ama sonrasında gözüm doluyor, acıdan ağlamam, duygusalım tiktokta kedi videolarına bile gözüm doluyor bana bi yardım eli uzatın östrojenmi fırladı naptı amk

• +1
Reactions: Kayra139 and auitistsurvior
Aşırı duygusalım ota boka boka gözüm doluyor çok garip yani kavga etmekten korkmam çekinmem mesela ama sonrasında gözüm doluyor, acıdan ağlamam, duygusalım tiktokta kedi videolarına bile gözüm doluyor bana bi yardım eli uzatın östrojenmi fırladı naptı amk
git ylia izle ağlarsın dahada 3 4 yıl ağlamassın

• +1
Reactions: auitistsurvior
Bende oyleydik kanki yuksek kortizol stres yuksek ostrojen oyuzdendir duygusallkk diye bisey yok amk sen erkeksib erkek sikerim duygusallığını

• +1
Reactions: Auchelius, auitistsurvior and Serialsuicide
Bende oyleydik kanki yuksek kortizol stres yuksek ostrojen oyuzdendir duygusallkk diye bisey yok amk sen erkeksib erkek sikerim duygusallığını
erkeklerde ağlar

• +1
Reactions: whoishe and auitistsurvior
@recai iskender Cihad yolu dinleyince biz

• So Sad
  • +1
  • Hmm...
Reactions: ZerefDragnee1l, cakdripa, Kayra139 and 2 others
low t high e

• +1
Reactions: auitistsurvior
High e olabilir ama low t olduğunu düşünmüyorum her sabah benden önce kalkan birisi var çünkü
sabah ereksiyonu high tyle alakası yok maarda anlatmıştı üldü ama😢

• So Sad
  • +1
Reactions: cakdripa, auitistsurvior and why not me?
kortizol
prolaktin
östrojen

bunlar yüksek büyük ihtimal

kedi videosuna da dolmayiversin amk gözün

• +1
Reactions: Auchelius, auitistsurvior, Eren151 and 1 other person
androjen reseptorlerin intihar etmis kanka gecmis olsun

• +1
Reactions: Auchelius, why not me?, İNTİKAM VAKTİ and 2 others
git yaptır ama ostrojeni baskılama bence

• +1
  • Hmm...
Reactions: Serialsuicide and Eren151
diyetini duzeltip dogal anlamda healtmaxx yaparsan duzelir

• +1
Reactions: Eren151
beyler sıçarkan gozlerım doluyo gururlanıyom sıcmaktan high t mi

• JFL
Reactions: why not me? and Serialsuicide
insansın kanka bırak ta ağla

• +1
Reactions: whoishe and ayisiken
Yerinde ağlamak gerekiyor bazen zayıflık olarak görünüyor çünkü
Kimse görmediği sürece ağla aga ben hep ağlarım rastgele şeylere

• +1
Reactions: whoishe and Eren151
threddeki herkesin ostrojeni yukselmis ben vazgectim azcık ta olsa aromaisn alın

ostrojen beyin icin falan cok yararlı bisi oyuzden baskılamayın diyodumda azıcık baskılamaktan bisi olmaz

eczaneden aromasin alın 4 e bolun 1 tanesini atın 6.25 mg tarzı bisiye geliyo internetten kaliteli ince hesaplı bi hap kesiici alın duzgun kesin oyle kullanın

• +1
  • JFL
Reactions: Auchelius, Serialsuicide and Kayra139
bu neden la harbi bendede var:lul:
kanka bunun adı kabız olmak

bunu gecircek peptidde kayısı ve erik dozunu iyi ayarla overdose yapınca ishal oluyonm yine gozlerden yas geliyo ozmn

• JFL
  • +1
Reactions: Auchelius, why not me?, Serialsuicide and 1 other person
threddeki herkesin ostrojeni yukselmis ben vazgectim azcık ta olsa aromaisn alın

ostrojen beyin icin falan cok yararlı bisi oyuzden baskılamayın diyodumda azıcık baskılamaktan bisi olmaz

eczaneden aromasin alın 4 e bolun 1 tanesini atın 6.25 mg tarzı bisiye geliyo internetten kaliteli ince hesaplı bi hap kesiici alın duzgun kesin oyle kullanın
ben tam beyin gelisim doneminde 10 ay 25 mg gunluk aromaisn aldım bveynim sikildi retarded oldum dusuk doz alın

• Woah
Reactions: Kayra139
benim plaklarım kapalı gerek yok :feelsrope:
kanka aglamamak icin bu psikoloji duzelsn diye yani

yada gunluk antreman fln da copelayabilirsin bilmiorum

ben tam beyin gelisim doneminde 10 ay 25 mg gunluk aromaisn aldım bveynim sikildi retarded oldum dusuk doz alın
zar zor matemaitk satranc yapıyom onceden daha iyiydim

simdi beyin yenileyen peptidler kullancam yenilencek sanırımn

• +1
Reactions: Auchelius
kaybedilen genetik potansiyel kurtarılıyor neyseki beyinde boy gibi degil olay

tabi 25 yasını falan gecmissen sıctın

• +1
Reactions: Auchelius
Screenshot 55

Plaklarım açıkken kullandım 3cm ya ondan uzadım yada normalde uzayacağım varmış da uzadım.

Fakat bende yan etki yaptı sikimin kalınlığı gözle görülür düzeyde azaldı allahtan toparladım.

Users who are viewing this thread

Back