dogu
Erdoğan sevdalısı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari

Kuru dudakHamile göbeği + düzensiz kaşlar + düzensiz bıyık + 0 spor + 0 diyet + düzensiz saç
bunları düzeltsem HTN olurmuyuk rahat sizce

bunun durumunda olmak istiyorsan Allah bilir senin durumun ne kadar kötü amkretard frr, senin durumunda olsam 1 haftaya %80 yapilacaklari tamamlarim 0.5psl atlarim 2 ay icinde 1psl total increaselerim,

Mavi lens deneseneHamile göbeği + düzensiz kaşlar + düzensiz bıyık + 0 spor + 0 diyet + düzensiz saç

yağ oranımı bi ara düşürmüştüm o zaman HTN idim zaten yüze çene implantı ve lefort 1 yapılırsa baya iyi olurMavi lens denesene
Htn için ameliyat lazım sana

Goatee dene saci uzat direk rate atlıcan 1 km oteden belli
okay eçi sakkalı ve uzun saç dnicem normalde esicetim bıyıları senin için zuatıcam baalım nasıl duracakGoatee dene saci uzat direk rate atlıcan 1 km oteden belli

evet nemlendirici sürüyorum dışarı çıkarkenKuru dudak

işlere focus olunca yapamıyorum bi düzenleyim her şeyi son sürat ascendlicemretard frr, senin durumunda olsam 1 haftaya %80 yapilacaklari tamamlarim 0.5psl atlarim 2 ay icinde 1psl total increaselerim,

o kulaklıgı kullanmazsan belkiHamile göbeği + düzensiz kaşlar + düzensiz bıyık + 0 spor + 0 diyet + düzensiz saç

Deathtier philtrumHamile göbeği + düzensiz kaşlar + düzensiz bıyık + 0 spor + 0 diyet + düzensiz saç