whoishe
Diamond
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
kizdan erkegeerkekten karıyamı karıdan erkekmi
Sonrasını bende bilmiyorum ayrıca sen neden subforumdasınso wheres the after?
peki sonrası nerede?
ne yazıp sildin söyle
olesine rant lane yazıp sildin söyle
Seni hanımlık şerefine mazhar edip, @pashanimair ’i dahi nikâh-ı şer‘îmle refîka-i hayatım eyleyeceğimkızdan erkeğe yapılmaz ama erkekten kıza yapılabilir. trap sevdalısı insan çok
bırakın lan kankamı o sizin kişisel çariyeniz değil foid olsa da seviyoruzSeni hanımlık şerefine mazhar edip, @pashanimair ’i dahi nikâh-ı şer‘îmle refîka-i hayatım eyleyeceğim
Onu elimden alabilmen için kan akıtman icap ederbırakın lan kankamı o sizin kişisel çariyeniz değil foid olsa da seviyoruz
olm ya surgery araştırıyom hala benim hayatım bitmiş bitmiş bak google geçmiş kısmına bir girdim org/çift çene grupları/chatgpt grok(onlarada surgery soruyom btw) offf offfOnu elimden alabilmen için kan akıtman icap eder
Umarım umduğun sonuca ulasabilirsin kanka, kolay gelsinolm ya surgery araştırıyom hala benim hayatım bitmiş bitmiş bak google geçmiş kısmına bir girdim org/çift çene grupları/chatgpt grok(onlarada surgery soruyom btw) offf offf
@pashanimair ne gülüyon amına koydugum komik olan bişi mi varolm ya surgery araştırıyom hala benim hayatım bitmiş bitmiş bak google geçmiş kısmına bir girdim org/çift çene grupları/chatgpt grok(onlarada surgery soruyom btw) offf offf
DJCJSKFJSKCJSKFJKSFKJD postlar karismis aucheliusa aticaktim@pashanimair ne gülüyon amına koydugum komik olan bişi mi var
lan ben ne alaka