BladerFlame
LeFort lover
Ünide arkeoloji bölümünde olan sub3 165 virgin arkadaşım bayramda para toplayıp esc gitmeye karar vermiş gittiğinde kadın olmaz diyip bunu kovmuş 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
So sad amk niye jfl atiyonuz adamaÜnide arkeoloji bölümünde olan sub3 165 virgin arkadaşım bayramda para toplayıp esc gitmeye karar vermiş gittiğinde kadın olmaz diyip bunu kovmuş![]()
Fiziksel bir engeli yok ama gerçekten çok çirkin yani sub3 derken bile biraz fazla dedimebesinin amı fiziksel engeli olmadıgına emin misin
Yok ya öyle pazarlığa giricek biri değil zaten bayram öncesi de biraz biriktirdiğim vardı bayramda da toplayınca gidicem kanka demişti. büyük ihtimal parası yetiyordu yaniFiyatta anlaşammamışlardir ama sub3 olmasininda etkisi var misal ben gitsem esc benim onu sikmem icin bana para veriridi
Olm bu çocuk intihar etmesinde napsin amgYok ya öyle pazarlığa giricek biri değil zaten bayram öncesi de biraz biriktirdiğim vardı bayramda da toplayınca gidicem kanka demişti. büyük ihtimal parası yetiyordu yani
Kendine 10/? Kaç verirsin diye sorduğumda 9 demiştiOlm bu çocuk intihar etmesinde napsin amg
Bosver sakın öyle değilsin deme hayatını sikersin cocugun blackpillenirse falan intihar ederKendine 10/? Kaç verirsin diye sorduğumda 9 demişti
Adamin genetigi de iyi degil belirli bi seviyeye gelebilir en fazla bosver desin dalga gecmeyin adamlaKendine 10/? Kaç verirsin diye sorduğumda 9 demişti
Demedim zaten asla demem hatta bi kere bilip bilmediğini merak edip bp ne biliyor musun diye sordum bilmiyorum ne demişti blackpink müzik grubu dedimBosver sakın öyle değilsin deme hayatını sikersin cocugun blackpillenirse falan intihar eder
Ben geçmiyorum tam tersi çevresinde hiç arkadaşı yoktu kendisini yalnız hissetmesin diye arada takılıyorumAdamin genetigi de iyi degil belirli bi seviyeye gelebilir en fazla bosver desin dalga gecmeyin adamla
Larp hikaye ama üzücüÜnide arkeoloji bölümünde olan sub3 165 virgin arkadaşım bayramda para toplayıp esc gitmeye karar vermiş gittiğinde kadın olmaz diyip bunu kovmuş![]()
Maalesef değilLarp hikaye ama üzücü
insan arkadaşı hakkındma böyle konuşurmu oglum ayıp lanÜnide arkeoloji bölümünde olan sub3 165 virgin arkadaşım bayramda para toplayıp esc gitmeye karar vermiş gittiğinde kadın olmaz diyip bunu kovmuş![]()
Gercek olamicak overlık seviyesinde umarım larptırÜnide arkeoloji bölümünde olan sub3 165 virgin arkadaşım bayramda para toplayıp esc gitmeye karar vermiş gittiğinde kadın olmaz diyip bunu kovmuş![]()
Aynısı keşke threadi bile açmasaydımbaşta güldüm de şimdi empati yapınca üzüldüm la

Olum nasıl benim Stephen Hawking arkadaş bile gidiyor amk tekerlekli sandalyeyleÜnide arkeoloji bölümünde olan sub3 165 virgin arkadaşım bayramda para toplayıp esc gitmeye karar vermiş gittiğinde kadın olmaz diyip bunu kovmuş![]()
arkadaşı benim baran nasılsın kardeşimÜnide arkeoloji bölümünde olan sub3 165 virgin arkadaşım bayramda para toplayıp esc gitmeye karar vermiş gittiğinde kadın olmaz diyip bunu kovmuş![]()