Sub4 arkadaşım trendyoldan yapay am almış

BladerFlame

BladerFlame

Gold
2 Tane almış bir de knk geldi çok heyecanlıyım sonunda geldi falan dedi paketi açar açmaz yarrağını sokmuş sikerken ellerim ayaklarım titredi knk dedi :lul: Sonra bu yapay amı annesi bulmuş bi ton azarlamış şimdi ise 2 gündür telefonu kapalı acaba beni mi engelledi diye düşündüm daha sonra başka bir arkadaşımın telefondan aradım onda da telefonu kapalı gözüküyordu annesi aldı herhalde telefonunu (eleman 20 yaşında)

https://ty.gl/c10yf6y9ha1nm

• JFL
Reactions: Me-Mania, iyibiri, letrozoleabusing324 and 6 others
söyle bi hayatının olması düşüncesi bile korkunç amk

• +1
  • So Sad
Reactions: caglar3, Thrill, evexoria and 1 other person
2 Tane almış bir de knk geldi çok heyecanlıyım sonunda geldi falan dedi paketi açar açmaz yarrağını sokmuş sikerken ellerim ayaklarım titredi knk dedi :lul: Sonra bu yapay amı annesi bulmuş bi ton azarlamış şimdi ise 2 gündür telefonu kapalı acaba beni mi engelledi diye düşündüm daha sonra başka bir arkadaşımın telefondan aradım onda da telefonu kapalı gözüküyordu annesi aldı herhalde telefonunu (eleman 20 yaşında)

https://ty.gl/c10yf6y9ha1nm
,AGBDKAKFKABFKABKFBDKBABFKLBEALKBFKEQBJLFBLEQKRBFEQBRFQER

• JFL
  • +1
Reactions: Thrill, evexoria and BladerFlame
bide nasıl çulsuzsa en ucuzunu almış

• JFL
  • +1
Reactions: Thrill, evexoria and BladerFlame
Hayırdır kardeş siz playboysunuzda bizim mi haberimiz yok.sizde elinizi sikiyorsunuz.piçlere bak akılları sıra dalga geçecekler

• +1
  • JFL
  • Hmm...
Reactions: foidsforlife, letrozoleabusing324, Thrill and 8 others
Hayırdır kardeş siz playboysunuzda bizim mi haberimiz yok.sizde elinizi sikiyorsunuz.piçlere bak akılları sıra dalga geçecekler
yapay amda sorun yokda 20 yaşında böle bi hayatı olması:ROFLMAO::lul::ROFLMAO::lul::ROFLMAO:

Last edited:
  • +1
Reactions: Thrill and evexoria
  • +1
Reactions: BladerFlame, letrozoleabusing324, Thrill and 4 others
20 yaşına gelince gökten am mı geliyor amına koduğumun salağı
soksok 20 yaşında annem bana kızacak telefonumu alacak he götümü siktirirdim yinede 20 yaşında annemden laf yemezdim

• +1
Reactions: iyibiri, Thrill and evexoria
Öyle bir amacım yoktu burada yapay am almasından ziyade daha alalı bir gün bile olmadan hemen annesine yakalattırması ve bir kaç gün sonra çocuğa hiç bir yerden ulaşamıyo olmam garip bir durum oldu annesininde 20 yaşında birinin telefonunu elinden alması (tahminimce) da ayrı bi garip

Yoksa 31 den iyidir kaliteli olan bir mastürbatör almak alan insanlara lafım yok

• +1
Reactions: Thrill, evexoria, syringee and 1 other person
Muhtemel gelecek

• JFL
  • +1
Reactions: Thrill, evexoria, syringee and 1 other person
ben alıp bir ay sikmiştim patlayınca mezun olduğum ortaokula fırlatıp kaçmıştım

• JFL
Reactions: EK0, googlegemini, letrozoleabusing324 and 4 others
ben alıp bir ay sikmiştim patlayınca mezun olduğum ortaokula fırlatıp kaçmıştım
Hissi nasıl gerçekten arkadaşın dediği gibi eli ayağı titretiyor mu :lul:

• +1
  • JFL
Reactions: EK0, Thrill and evexoria
senin gibi arkadaşın anasını sikeyim
Screenshot 20260829 151349

• JFL
  • +1
  • So Sad
Reactions: foidsforlife, Stardew, EK0 and 5 others
senin gibi arkadaşın anasını sikeyim
View attachment 5579977
aç gir threadlere milyonlarca kez açıkladım öyle bir durumun olmadığını

Senin gibi arkadaşın demişsin elemanın tek arkadaşı benim aq sırf dışlanmış hissetmesin diye başta arkadaş olmuştum zamanla muhabbeti sarınca gerçekten sevdim çocuğu

Sosyal ortamlara dahil olmaktan kaçınıyordu kendi sosyal arkadaş ortamıma dahil ettim

Hatta kız bile ayarlmaya çalıştım aq kendisi istemedi çirkin bulduğunu gotik istediğini söyledi:lul:

Ama benim gibi arkadaşın anasını demi haklısın

aç gir threadlere milyonlarca kez açıkladım öyle bir durumun olmadığını

Senin gibi arkadaşın demişsin elemanın tek arkadaşı benim aq sırf dışlanmış hissetmesin diye başta arkadaş olmuştum zamanla muhabbeti sarınca gerçekten sevdim çocuğu

Sosyal ortamlara dahil olmaktan kaçınıyordu kendi sosyal arkadaş ortamıma dahil ettim

Hatta kız bile ayarlmaya çalıştım aq kendisi istemedi çirkin bulduğunu gotik istediğini söyledi:lul:

Ama benim gibi arkadaşın anasını demi haklısın
olm sen özürlü müsün? çocuğu seviyom diye anlattığın yerde bile dalgaya alıyon sub human 20 yaşında hala incel diyen sensin
Senin gibi arkadaşın demişsin elemanın tek arkadaşı benim aq sırf dışlanmış hissetmesin diye başta arkadaş olmuştum
köpek mi bu amk acıdığın için yanına alıyon yaptığın iyilik filan değil yaptığın kendi asağlık kompleksini başkası üzerinden tatmin etmek senin gibi kahpelerle dost olunacağına yalnız kalınır

• +1
Reactions: googlegemini
olm sen özürlü müsün? çocuğu seviyom diye anlattığın yerde bile dalgaya alıyon sub human 20 yaşında hala incel diyen sensin

köpek mi bu amk acıdığın için yanına alıyon yaptığın iyilik filan değil yaptığın kendi asağlık kompleksini başkası üzerinden tatmin etmek senin gibi kahpelerle dost olunacağına yalnız kalınır
Çocuğa ulaşıp şu threadi gösterelim

• JFL
Reactions: Stardew and Orcairis

Users who are viewing this thread

• foidsforlife
  • letrozoleabusing324
  • iyibiri
Back