sub5tyron5un editlere konması ve olaganustu cirkinligi

View attachment 4331467
@l9n1rshhhh biraz daha konuşursan şu şekil tüm subforum yarrakları kafana geçireceğiz orospu evladı
özendiğin jargonun içinden geliyorum gittiğin yolları 5 sene önce döndüm
neck ur penis retard XD
shhh lifeless loserlar hicbiriniz tuff degilsiniz denemeyin bile lutfn iticisiniz baya

• JFL
  • +1
Reactions: IlI, cakdripa, temelyeterliliktest and 4 others
View attachment 4331467
@l9n1rshhhh biraz daha konuşursan şu şekil tüm subforum yarrakları kafana geçireceğiz orospu evladı
özendiğin jargonun içinden geliyorum gittiğin yolları 5 sene önce döndüm
neck ur penis retard XD
OQWRAŞWSKFDGBVİDKLGFHNDGHKNKHFDFHGMHFGİDGFİŞHKDTPOŞFGKHPOŞKDHGŞNKFHGNHFNJREYTDHFPKTHGJMKHGFŞDFKGHMFHGMKHFKMFDHGİLNBGDFNKŞDTKHFGJYGHMKDFHGEĞÜPRYOTHKERHFNJG

• JFL
  • +1
Reactions: cakdripa, Resistance. and atess
  • +1
  • Love it
Reactions: pashanimair and jsbera
ya konusma why not me ne orospu cocugu allahini rapelerim hepiniz birbirinizn kopyasisiniz
Allah'a sövüş Dark Triad anlarsın he maxxing dark triad :feelscry:

• +1
Reactions: pashanimair
niye kavga ediyonuz okumaya üşendim

• +1
Reactions: Kayra139
Rate sistemine sokayım cope

Buna high ltn verecek kadar kotu bir psl bilgisi var ama harmony bile hesaplayabiliyor bak sen şu amciğa
bu adam herkese high ltn diyor
sözde dünyanın en düşük elmacık kemiklerine sahip olduğum için çok rezil sefil bir aksanla broootal mişim

• +1
Reactions: Resistance.
bu adam herkese high ltn diyor
sözde dünyanın en düşük elmacık kemiklerine sahip olduğum için çok rezil sefil bir aksanla broootal mişim
Fotodaki sen misin tryon dedikleri

• +1
  • So Sad
Reactions: cakdripa, pashanimair and number_9029
Fotodaki sen misin tryon dedikleri
değilim nickim burdaki ile aynı ben bu boş konuşan elemanın bütün herkese sallamasına delleniyorum

• +1
Reactions: Resistance.
slightly diye yazilir allahini siktigimin ucubesi bu forumdaki turklerin niye %99u low iq embesil orospu cocugu aq
tiktoker abilerini köklemeye devam mı lok lok

Buna high ltn verecek kadar kotu bir psl bilgisi var ama harmony bile hesaplayabiliyor bak sen şu amciğa
Patladim aq ONRWNOWNOWBNNOGF, CL olusu bi rhinoplasty + mouth widening'e bakar btw

• Hmm...
  • +1
Reactions: atess and Resistance.
slightly diye yazilir allahini siktigimin ucubesi bu forumdaki turklerin niye %99u low iq embesil orospu cocugu aq
Knk o tipte adamla en iyi ihtimalde bile eşitsin asıl embesil sensin daha yüksek looks seviyesinde olduğunu düşünüyorsan

Knk o tipte adamla en iyi ihtimalde bile eşitsin asıl embesil sensin daha yüksek looks seviyesinde olduğunu düşünüyorsan
ztn mogluyom not even a debate hhh

• JFL
Reactions: atess
Patladim aq ONRWNOWNOWBNNOGF, CL olusu bi rhinoplasty + mouth widening'e bakar btw
nasil copeluyosunuz oyle iqlet greyler adamin yuzune baktigin gibi over demen lazim brainwashed aptal oropsu cocugunun teki degilsen hicbir iyi yani yok

hicbir iyi yani yok
Sadece downward grown ve yuzu cok forced duruyor.

nasil copeluyosunuz oyle iqlet greyler adamin yuzune baktigin gibi over demen
Ya anasinin amini deldigimin orospu evladi negative rep ration var 76 post ile gelmissin burada grey'in anlamini da bilmeden grey diyorsun. Sus yoksa o hayatinda kadin tenine degmemis olan o agzini tutar yararim.

Zario koymus bir de pp'sine amin feryadi.

• +1
Reactions: atess and BugraSA
bu herif kim amına koyim

• +1
Reactions: atess