sub8 hell hikayesi

growthplatessss111

growthplatessss111

186 kürt htn
Sub-8 Hell: Forumun Kaosu
Gece yarısını geçmişti. “Sub-8 Hell” adlı looksmaxxing subforumunda ışıklar hiç sönmüyordu. Ekranların mavi ışığı altında bir avuç delüzyon, cope ve blackpill birbirine karışmıştı. Burası, gerçek hayatta mogged olanların birbirini mog’lamaya çalıştığı yerdi.
En karmaşık üye BaranPSL’di. Gerçek adı Baran’dı ve Kürt’tü. Foruma ilk girdiğinde cuck thread’leri görünce beyni kısa devre yapmıştı. Dayanamayıp içinden yeni bir kişilik doğdu: analJFL. Bu kişilik tam bir cuck’tu. “Sevgilim başkasıyla sikilsin, ben kenarda izleyeyim JFL” diye post atıyor, bol bol emoji yağdırıyordu. Ama zamanla analJFL bile yetmedi. İzlemek sıkıcı gelince içinden üçüncü bir kişilik çıktı: Zuffster. Zuffster ise tam tersiydi; “Ben sikerim, analJFL kenarda izlesin” diye böbürleniyordu.
Aslında üçü de aynı kişiydi. Baran geceleri üç farklı hesapla aynı thread’de kendi kendine tartışır, bazen analJFL Zuffster’a laf atar, bazen de “Kardeş sakin ol” diye kendi kendini yatıştırırdı. Forumdakiler “Baran yine çoklu kişilik nöbetinde” diye güler geçerdi.
Subforumun moderatörü Resistance’dı. O da Kürt’tü ama son dönemde kendini ateşli bir Türk milliyetçisi ilan etmişti. Her fırsatta kendi kökenine laf sokardı:
“Zagros’un descendantları yine ortaya çıktı haha, shitskin ork sürüsü. Türkiye Türklerindir.”
Kendi Kürt olduğunu ise “Ben asimile oldum, siz hâlâ mağara devri yaşıyorsunuz” diye savunurdu. Moderator koltuğuna da ironik şekilde Kürtlerin forumdaki nüfusu sayesinde oturmuştu. Kimse yüzüne “Sen de onlardansın” diyemiyordu, çünkü ban yetkisi elindeydi.
Forumun en bilgili üyesi Maarda’ydı. İzmir’de yaşayan, yeşil gözlü, yakışıklı bir çocuktu. Yüzü gerçekten iyiydi, 177 boyuyla çoğu thread’de “HTN” sayılırdı ama içindeki o eksiklik hissi hiç bitmiyordu. Her konuda bilgi sahibiydi: hormonlardan mewing’e, genetiğe, roid’lere kadar. Ama en takıntılı olduğu konu kendi pipisiydi. Her tartışmada aynı şeyi tekrarlıyordu:
“DHT pipi büyültmez bro. Bilimsel olarak kanıtlanmış. Cope etme, kabul et.”
Herkes ona “Küçük pipili Maarda yine devrede” diye takılırdı. Maarda sakin sakin cevap verir, bazen düz bir ölçüm fotoğrafı atıp “Bakın, ortalama işte” derdi. Dışarıda yakışıklılığı sayesinde işleri fena gitmiyordu ama forumdaki o “küçük” his onu DHT cope’una mahkum etmişti.
c4lzai ise tam bir delüzyon abidesiydi. Kendini chadlite sanıyordu. Gerçek hayatta ortalama bir görünüme sahipti ama TikTok’ta sürekli yakışıklı erkeklerin fotoğraflarını çalıp catfishing hesapları açıyordu. “Kızlar bugün yine 50 DM attı JFL, heightmog’um var” diye post atardı. Forumdakiler bazen “Lan bu foto reverse search’te çıktı” diye trollese de c4lzai “Photoshop’tan” diye yalan söylerdi.
atesss her gece aynı şarkıyı söylüyordu:
“Bogum 190 boyundayım, HTN’yim ama otsitığım kızlar bana bakmıyor. Niye lan? Heightmog’um varken neden?”
Herkes “190 diyen yine 178 çıktı” diye dalga geçerdi. atesss de “Foto atsam ban yiyorum” diye kaçardı.
atsizz forumun katı Türk milliyetçisiydi. Resistance’la bazen iyi anlaşırlardı, bazen de “Sen hâlâ Kürt’sün lan” diye birbirlerine girerlerdi. Her konuyu “Tek millet, tek bayrak”a bağlardı.
En komik karakterlerden biri Kurdistan’dı. Adı Kurdistan’dı ama başka bir forumda sürekli “Androjenik etkileri maksimize etmek için roid basmak istiyorum” diye yazıyordu. Bu forumun tecrübeli roidcileri ise ona takılırdı:
“Androjenik etki derken neyi kastediyorsun kanka? Sakal mı çıkacak yoksa başka bir şey mi?”
Kurdistan kızarır, “Test + Tren stack’le max androgen receptor upregulation” diye cevap verir, herkes “JFL” diye gülerdi.
Bir gece subforum tam bir kaosa döndü.
BaranPSL üç kişiliğiyle aynı anda yazıyordu: analJFL cuck içerikleri atıyor, Zuffster “Ben sikerim” diye böbürleniyor, asıl Baran da “Sakin olun kardeşler” diye araya giriyordu.
Resistance thread’in tepesine “Zagros orkları yine istila etti, shitskin invasion JFL” diye pin attı.
Maarda klasik cope’unu çekti: “DHT pipi büyültmez ama egolarınız büyümüş galiba.”
c4lzai yeni catfished bir foto atıp “Chadlite mog yapıyorum, kızlar queue’ye girmiş” diye yazdı.
atesss “190’ım ama kızlar bakmıyor, heightmog’um boşa” diye ağladı.
atsizz “Hepsi yabancı ajanı, Kürtlere dikkat” diye bağırdı.
Kurdistan ise “Roid basacağım, androgenik max yapacağım” diye yalvarıyordu.
Resistance thread’i kilitlemek zorunda kaldı. Son mesajı şöyleydi:
“Bu forum Zagros’un descendantlarıyla doldu. Hepiniz cope’la vakit öldürüyorsunuz.”
Maarda alttan tek satır yazdı:
“DHT pipi büyültmez… ama delüzyon büyütüyor.”
O gece herkes ekran karşısında kendi yalanına, kendi kişiliğine, kendi cope’una bir kez daha sarıldı.
Sub-8 Hell böyle bir yerdi işte.
Gerçek hayatta yenilenler, burada birbirini yenmeye çalışıyordu.
Ve forum, sonsuza kadar dönmeye devam edecek

Last edited:
  • +1
  • Love it
Reactions: Fridx, blackpillruinedmyli and Topkra
Hepsini okudum :)
Kendinide eklemeliydin prompta

• JFL
  • +1
Reactions: Gordon Freeman, blackpillruinedmyli, growthplatessss111 and 1 other person
Sub-8 Hell: Forumun Kaosu – Bölüm 2
O kaotik geceden birkaç gün sonra subforum yine hareketlendi. Resistance hâlâ “Zagros orkları” diye pin atıyor, Maarda her thread’de “DHT pipi büyültmez” diye klasik cope’unu çekiyor, BaranPSL üç kişiliğiyle kendi kendine kavga ediyordu. Her şey normal seyrindeydi… ta ki messi21 adlı yeni bir üye ortaya çıkana kadar.
messi21, foruma ilk girdiğinde sessizdi. Sadece okuyordu. Ama bir akşam, saat 03:17’de bomba gibi bir thread açtı:
Başlık: “Yüzüme buz sürsem yüzümdeki damarlar patlar mı? Ciddi cevaplar lütfen”
İçerikte şöyle yazmıştı:
“Arkadaşlar buz metoduyla yüz kemiklerimi genişletmeye çalışıyorum. Günde 3 kez 10 dakika buz torbası koyuyorum. Ama dün gece damarlarım şişti gibi geldi. Buz yüz damarlarını patlatır mı? Maxilla forward growth için riskli mi? Teşekkürler.”
Thread açılır açılmaz forum patladı.
İlk yorum c4lzai’dendi:
“Lan Messi, sen buzla mı chad olmaya çalışıyorsun? JFL 😂😂 Buz metodu boy uzatır chad yapar diye mi okudun? Senin yüzün zaten donmuş herhalde.”
atesss hemen üstüne gitti:
“190 boyum var ama ben bile buz metodu denemedim. Sen ne yapıyorsun lan? Damar patlarsa foto at, izleyelim.”
Resistance moderator olarak thread’e pin attı ve yazdı:
“Zagros’un descendantı yeni üye yine bilimsel yöntem arıyor. Buzla maxilla forward growth JFL. Shitskin’ler donarak evrimleşmeye çalışıyor haha.”
Maarda ise sakin sakin, bilgili üslubuyla girdi:
“Buz sadece geçici vasoconstriction yapar. Damar patlatmaz ama uzun süreli soğuk doku hasarına yol açabilir. Maxilla’yı büyütmez. Bone remodeling için buz değil, mewing + doğru posture lazım. Yine de cope etme, buz sür istersen.”
Ama en büyük tepki BaranPSL’den geldi. Üç kişiliği de devreye girdi:
analJFL: “Buz torbasıyla yüzüne otur, belki kızlar seni buz adam diye sever JFL”
Zuffster: “Buzla yüzünü don, ben sıcakkanlı şekilde sikerim”
BaranPSL (asıl hesap): “Kardeşler sakin olun, çocuk yeni”
atsizz milliyetçi damarına bastı:
“Bu kadar bilim arayanlar Türkiye’ye zarar veriyor. Buz metoduyla mı Türklük yükselecek?”
Kurdistan ise kendi derdine düşmüştü:
“Ben roid basıyorum, sen buz sürüyorsun. Androjenik max vs vasoconstriction… İlginç stack olurdu.”
messi21 ise thread’de panikle cevap yetiştirmeye çalışıyordu:
“Ama YouTube’da bir chad ‘buz metoduyla cheekbones’um 2 cm öne çıktı’ demişti… Gerçek mi değil mi? Damar patlarsa estetik olur mu?”
Herkes kahkahalarla gülüyordu. Thread 200 reply’e ulaştığında Resistance thread’i kilitlemek zorunda kaldı. Son mesajı şöyleydi:
“Yeni üye messi21, buz metoduyla chad olmaya çalışıyor. Forumumuzun yeni bilim insanı JFL. Zagros’tan gelen buz savaşçıları…”
O geceden sonra messi21 forumun yeni maskotu oldu. Herkes ona “Buz Adam” ya da “Damar Patlatıcı Messi” diye seslenmeye başladı. Maarda arada bir ona özel mesaj atıp “Buz yerine güneş kremi sür, daha faydalı” diye tavsiye veriyordu ama messi21 hâlâ her gece “Başka bir yöntem var mı?” diye yeni thread’ler açıyordu.
c4lzai ise fırsatı değerlendirdi: TikTok’ta “Buz metodu challenge” hesabı açtı, başkalarının yüz videolarını çalıp “Benim sonuçlarım” diye paylaştı.
atesss ise “190’ım, buz da sürsem kızlar bakmıyor” diye yeni bir şikayet thread’i başlattı.
Forumun deliliği bir üst seviyeye çıkmıştı.
Baran üç kişiliğiyle tartışıyor, Resistance Kürtlere “ork” diyordu, Maarda DHT cope’u çekiyor, messi21 buz torbasıyla maxilla peşinde koşuyordu.
Ve Resistance son thread’de yine aynı cümleyi yazdı:
“Bu forum Zagros’un descendantlarıyla doldu… Buz torbasıyla bile evrimleşemiyorlar JFL.”
Maarda alttan yorum yaptı:
“DHT pipi büyültmez… Buz da yüzü chad yapmaz.”
Sub-8 Hell, her zamankinden daha soğuk ve daha komik bir hale gelmişti.

• JFL
  • Love it
Reactions: Gordon Freeman, blackpillruinedmyli and Topkra
Akıl hastanesi gezisine senide ekliyoruz

• +1
Reactions: blackpillruinedmyli
Sub-8 Hell: Forumun Kaosu – Bölüm 2
O kaotik geceden birkaç gün sonra subforum yine hareketlendi. Resistance hâlâ “Zagros orkları” diye pin atıyor, Maarda her thread’de “DHT pipi büyültmez” diye klasik cope’unu çekiyor, BaranPSL üç kişiliğiyle kendi kendine kavga ediyordu. Her şey normal seyrindeydi… ta ki messi21 adlı yeni bir üye ortaya çıkana kadar.
messi21, foruma ilk girdiğinde sessizdi. Sadece okuyordu. Ama bir akşam, saat 03:17’de bomba gibi bir thread açtı:
Başlık: “Yüzüme buz sürsem yüzümdeki damarlar patlar mı? Ciddi cevaplar lütfen”
İçerikte şöyle yazmıştı:
“Arkadaşlar buz metoduyla yüz kemiklerimi genişletmeye çalışıyorum. Günde 3 kez 10 dakika buz torbası koyuyorum. Ama dün gece damarlarım şişti gibi geldi. Buz yüz damarlarını patlatır mı? Maxilla forward growth için riskli mi? Teşekkürler.”
Thread açılır açılmaz forum patladı.
İlk yorum c4lzai’dendi:
“Lan Messi, sen buzla mı chad olmaya çalışıyorsun? JFL 😂😂 Buz metodu boy uzatır chad yapar diye mi okudun? Senin yüzün zaten donmuş herhalde.”
atesss hemen üstüne gitti:
“190 boyum var ama ben bile buz metodu denemedim. Sen ne yapıyorsun lan? Damar patlarsa foto at, izleyelim.”
Resistance moderator olarak thread’e pin attı ve yazdı:
“Zagros’un descendantı yeni üye yine bilimsel yöntem arıyor. Buzla maxilla forward growth JFL. Shitskin’ler donarak evrimleşmeye çalışıyor haha.”
Maarda ise sakin sakin, bilgili üslubuyla girdi:
“Buz sadece geçici vasoconstriction yapar. Damar patlatmaz ama uzun süreli soğuk doku hasarına yol açabilir. Maxilla’yı büyütmez. Bone remodeling için buz değil, mewing + doğru posture lazım. Yine de cope etme, buz sür istersen.”
Ama en büyük tepki BaranPSL’den geldi. Üç kişiliği de devreye girdi:
analJFL: “Buz torbasıyla yüzüne otur, belki kızlar seni buz adam diye sever JFL”
Zuffster: “Buzla yüzünü don, ben sıcakkanlı şekilde sikerim”
BaranPSL (asıl hesap): “Kardeşler sakin olun, çocuk yeni”
atsizz milliyetçi damarına bastı:
“Bu kadar bilim arayanlar Türkiye’ye zarar veriyor. Buz metoduyla mı Türklük yükselecek?”
Kurdistan ise kendi derdine düşmüştü:
“Ben roid basıyorum, sen buz sürüyorsun. Androjenik max vs vasoconstriction… İlginç stack olurdu.”
messi21 ise thread’de panikle cevap yetiştirmeye çalışıyordu:
“Ama YouTube’da bir chad ‘buz metoduyla cheekbones’um 2 cm öne çıktı’ demişti… Gerçek mi değil mi? Damar patlarsa estetik olur mu?”
Herkes kahkahalarla gülüyordu. Thread 200 reply’e ulaştığında Resistance thread’i kilitlemek zorunda kaldı. Son mesajı şöyleydi:
“Yeni üye messi21, buz metoduyla chad olmaya çalışıyor. Forumumuzun yeni bilim insanı JFL. Zagros’tan gelen buz savaşçıları…”
O geceden sonra messi21 forumun yeni maskotu oldu. Herkes ona “Buz Adam” ya da “Damar Patlatıcı Messi” diye seslenmeye başladı. Maarda arada bir ona özel mesaj atıp “Buz yerine güneş kremi sür, daha faydalı” diye tavsiye veriyordu ama messi21 hâlâ her gece “Başka bir yöntem var mı?” diye yeni thread’ler açıyordu.
c4lzai ise fırsatı değerlendirdi: TikTok’ta “Buz metodu challenge” hesabı açtı, başkalarının yüz videolarını çalıp “Benim sonuçlarım” diye paylaştı.
atesss ise “190’ım, buz da sürsem kızlar bakmıyor” diye yeni bir şikayet thread’i başlattı.
Forumun deliliği bir üst seviyeye çıkmıştı.
Baran üç kişiliğiyle tartışıyor, Resistance Kürtlere “ork” diyordu, Maarda DHT cope’u çekiyor, messi21 buz torbasıyla maxilla peşinde koşuyordu.
Ve Resistance son thread’de yine aynı cümleyi yazdı:
“Bu forum Zagros’un descendantlarıyla doldu… Buz torbasıyla bile evrimleşemiyorlar JFL.”
Maarda alttan yorum yaptı:
“DHT pipi büyültmez… Buz da yüzü chad yapmaz.”
Sub-8 Hell, her zamankinden daha soğuk ve daha komik bir hale gelmişti.
Aşırı sarıyo

• +1
Reactions: blackpillruinedmyli and growthplatessss111
Hayran kaldım, bunların devamı gelsin lütfen.

• +1
Reactions: growthplatessss111
Hepsini okudum :)
Kendinide eklemeliydin prompta
Sub-8 Hell: Forumun Kaosu – Bölüm 3
Subforumun en sakin olduğu saatlerde bile kaos eksik olmazdı. Tam o sırada foruma yepyeni bir manyak girdi: growthplatessss111.
16 yaşında, boyu 178 cm olan bu çocuk, sınıfta ortalama boydaydı. Ne en uzun oydu, ne de kısa. Tam ortada duruyordu. Ama bu “ortalama” olmak, onun için cehennemdi.
Growthplatessss111 uzun boylulara karşı derin bir nefret besliyordu. Okulda 185-190 cm’lik çocukları gördükçe kan beynine sıçrıyor, “Niye onlar benden uzun? Niye onlar her şeyi kolay alıyor?” diye içinden küfrediyordu. Basketbol oynayan uzun boyluları, kızların etrafında dolanan uzun tipleri gördükçe midesi bulanıyordu. “Sahte chad’lar, genetik hırsızlar” diye düşünüyordu. Kendisi ortalama boyda olduğu için sürekli kendini ezik hissediyor, uzun boyluları hem kıskanıyor hem de onlardan nefret ediyordu.
Foruma ilk mesajını Maarda’ya attı:
growthplatessss111:
Maarda abi acil!!! 16 yaşındayım, boyum 178. Okulda ortalama boydayım, uzunlardan nefret ediyorum. Röntgenimi attım (el bileği + diz). Growth plate’lerim hâlâ açık mı? 4 cm daha uzar mıyım? Hatta 6 cm? Yalvarırım dürüst ol, uzun boyluların rahatını bozmak istiyorum.
Maarda fotoğrafı inceledi ve cevap verdi:
“16 yaşındasın, plate’lerin büyük ihtimalle hâlâ biraz açık. 178 cm fena değil. 4 cm uzaman mümkün ama 6 cm çok iddialı. Gerçekçi ol.”
Bu cevap growthplatessss111’i çıldırttı.
Sabahın erken saatinde dev bir thread açtı:
Başlık: “16 yaşındayım, boyum 178 (okulda ortalama), uzun boylulardan nefret ediyorum – Growth plate röntgenlerim (6 farklı açı) – 182-184 olur muyum?? Maarda abi bak!!!!”
Thread’de tam 14 tane röntgen fotoğrafı vardı. El bileği, diz, omurga, omuz, hatta ayak kemikleri… Her fotoğrafın altına not düşmüştü:
“Burası hâlâ açık gibi, uzun boyluları geçeceğim”
“Bu hafta 1.1 cm uzadım gibi hissediyorum, uzunlardan intikam alacağım”
“Okulda 190’lık o piçlerin rahatını bozacağım”
“Uzun boylu herifi gördükçe midem bulanıyor”
Forum resmen patladı.
Resistance hemen pin attı:
“16 yaşındaki Zagros descendantı okulda ortalama boyda diye uzun boylulardan nefret ediyor. 178’le yetinemiyor, 6 cm daha istiyor JFL 😂 Shitskin’ler boyla savaş açtı.”
c4lzai güldü:
“Lan uzunlardan nefret mi ediyorsun? 16 yaşında 178 ortalama sayılırsa chadlite olursun. Sen manyak mısın?”
atesss kıskançlıkla karışık tepki verdi:
“Ben 190’ım ama kızlar bakmıyor, sen 178’le uzunlardan nefret ediyorsun. Heightmog’um boşa gidiyor lan!”
messi21 buz metodunu unuttu:
“Kanka uzun boylulara buz torbası fırlat, belki onlar da küçülür. Sen de yüzüne sür.”
BaranPSL üç kişiliğiyle girdi:
analJFL: “Uzun boylular siker, ben izlerim, sen niye nefret ediyorsun JFL”
Zuffster: “178 yeter, ben uzun boyluları da sikerim”
BaranPSL: “Kardeş nefret etme, sakin ol”
Maarda sabrını zorlayarak yazdı:
“16 yaşındasın, plate’lerin açık olabilir. 4 cm gerçekçi, 6 cm çok abartı. Uzun boylulardan nefret etmek sorunu çözmez. Uyku, beslenme, spor yap. Gerisi genetik. Nefretle vakit öldürme.”
Ama growthplatessss111 iyice manyaklaşmıştı.
Her gün yeni bir seviye atlıyordu:
Sabah “Bu gece uzun boylu birini rüyamda dövdüm, 1.3 cm uzadım gibi” diye yazıyordu.
“Her gün 3 saat inversion table’da asılıyorum, omurgam uzuyor, uzunları geçeceğim” diye video atıyordu.
“Annem shake yaptırıyor, buna ekstra secretagogue ekledim. Uzun boyluları ezerim” diyordu.
Bir ara “Okulda 188’lik çocuğun yanına gidip ‘Senin boyun sahte’ dedim” diye övünüyordu.
En uç mesajı şöyleydi:
growthplatessss111:
Maarda abi son röntgenler (özel hastane, 4K). Growth plate’ler hâlâ beyaz beyaz duruyor! Kesin 5-6 cm yapar. Okulda ortalama olmaktan bıktım. Uzun boylu piçleri geçeceğim, onların kızlarını da alacağım. Yalvarırım “evet uzarsın, uzunları geçersin” de… Nefretim büyüyor abi!!!
Maarda artık sinirlenmişti:
“16 yaşındasın, hâlâ uzama ihtimalin var. Ama 6 cm garanti değil.
Uzun boylulardan nefret etmek seni daha da kısa hissettirir.
DHT pipi büyültmez.
Boy da nefretle uzamaz.
Gerçekçi ol lan.”
Growthplatessss111 thread’in altına son mesajını yazdı:
“Tamam abi… ama yarın yeni MR çektireceğim. Uzun boylulardan intikam alacağım. 184 olacağım, hissediyorum. Onları ezerim.”
Resistance thread’i kilitlemeden önce yazdı:
“16 yaşındaki boy manyağı uzun boylulardan nefret ediyor. Zagros’tan gelen yeni intikamcı JFL. Bu forum resmen deliler evi oldu.”
Maarda en altta tek satır bıraktı:
“Boy uzayabilir…
Ama nefret ve delilik çoktan büyüdü.”
O gece growthplatessss111 yatağında yatarken aynada kendine bakıp fısıldadı:
“Uzun boylular… hepinizi geçeceğim. 184 olacağım… hepinizi ezerim…”
16 yaşındaki ortalama boy manyağı, artık sadece boy takıntılı değil, aynı zamanda uzun boylulara karşı nefret dolu bir intikam makinesi haline gelmişti.
Sub-8 Hell’in en tehlikeli yeni manyağı doğmuştu.

• JFL
Reactions: blackpillruinedmyli, Gordon Freeman and Topkra