D
Deleted member 277275
retarded ltn
bence cok iyi olur lider @Resistance. olur herkes klan savaşı falan sarar bence siz ne düşünüyosunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
baya var bu arada subforun yüklesin oynayak işte orgda rotlamaktan beynimiz eridioynayan kaldı mı la coc
Olm coc mu kaldı 2015e isinlandim anidenbence cok iyi olur lider @Resistance. olur herkes klan savaşı falan sarar bence siz ne düşünüyosunuz
subdaki vatandaslarin beyni erimiş belli aktivite olsun diye dedimOlm coc mu kaldı 2015e isinlandim aniden
İyi düşünmüşsün de bura bende dahil otistik kaynıyor 1000 kere chico jordan muhabbeti yapmak > farklı şey yapmak bunlar icinsubdaki vatandaslarin beyni erimiş belli aktivite olsun diye dedim![]()
kanka şu mogluyo kanka bu şu recessedİyi düşünmüşsün de bura bende dahil otistik kaynıyor 1000 kere chico jordan muhabbeti yapmak > farklı şey yapmak bunlar icin
evet ya bende mal oldum iyice günde 8 saat burda rotluyom beynim eridi iyice looksmax falanda yaptigim yok offtopic ve turkish subda shitpost atiyoz amkİyi düşünmüşsün de bura bende dahil otistik kaynıyor 1000 kere chico jordan muhabbeti yapmak > farklı şey yapmak bunlar icin