SUBFORUM GENEL KITLE

D

Deleted member 305497

Banned
tamam kanka en old en bilgili en iyigozuken en cok am siken en cok slay atan en kaslı her şey sensin bi susta 2 makara çevirelim artık hadi siktir git ya bu söz herkese

• +1
  • JFL
Reactions: meatenjoyer9, honorv2, Resistance. and 4 others
tamam kanka en old en bilgili en iyigozuken en cok am siken en cok slay atan en kaslı her şey sensin bi susta 2 makara çevirelim artık hadi siktir git ya bu söz herkese
so yeah evet geçen polis arkdaşımı vurmuşlar çete önümü kesti tak tak vurdum arkdaşlar so yeah

Evet beyler siz çalışmaya devam mı bende çalışıyorum. Bu arada tipim iyi diye herkes iyi davraniyo bir sürü suç işledim karakolde polisler nediyo lan bu bizim memede benziyo he nerelisin la sen diye dassaga vuruyodu kızlara iş attığımızda kanka helal olsun MK nasi dusurdun diye etkileniyodu kızı rahatsız mı ediyon lan nyerine birsuru sevgilim oldu çoğu takintiliydi günde 8 kere mesaj başlatma sensiz yapamam intihar ederim tarzı erkekler yavsiyo bariz kızlara çok mal iğrenç şeyler diyip garip tepki almıyorum bunları ego olarak yazmadım sizde böyle deneyimler yasiyosaniz over değil. Tabi 1 70 boy sikim kadar Frame küçücük çene uzun yüzle kendinizi kandırmayın

• +1
Reactions: Resistance., kurdistan and Deleted member 305497

• JFL
Reactions: Deleted member 251512