Acheron_v
Bronze
Arkadaşlar bakın benim vs tiktokcellerin yayınlarını dakika başı atmayın subforumun amacı bu değil,bende dahil bilgi için burdayım artık yeter yapmayın amınakoyayım bebemisiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Baştaki eleman ne diyor la
ne biliyim amk ucube edit savaşları yapıyolar 10 kişilik kitleyleBaştaki eleman ne diyor la
10 kişilik mine biliyim amk ucube edit savaşları yapıyolar 10 kişilik kitleyle![]()
orospu evladı 2k takipçin var 13 yaşındaki bebeleri peşine toplayıp bok bok eğitimler satıyon ölünü dirini sikerim senin10 kişilik mi
10 kişilik mi
2 ay sonra izle kaç takipçim varorospu evladı 2k takipçin var 13 yaşındaki bebeleri peşine toplayıp bok bok eğitimler satıyon ölünü dirini sikerim senin
şu şekil güç zehirlenmesi yaşadı orospu cocu2 ay sonra izle kaç takipçim var
Sadece tarihciler anlar
Bekle senşu şekil güç zehirlenmesi yaşadı orospu cocusenin o boklu götünü kimse takip etmez bişey sanma kendini çulsuz orospu evladıView attachment 4498367
Sadece tarihciler anlar
retard olmasa iyi cocukbu cocuga ayıp edılıyo bence amk
Adamın sövmediğin değeri kalmadıktan sonra bunu demenretard olmasa iyi cocuk
Bende bu şekil olsam aynı şeyleri yapardım kamerya kasılarak bakardım koçluk satardım yalan yokbu cocuga ayıp edılıyo bence amk
baştada dedim zaten mal mal hareketler yapmasa iyi çocuk çirkinde değil zaten ama sub50 iq falan amkAdamın sövmediğin değeri kalmadıktan sonra bunu demen
htn+ olsam yapardımda bu cocuk mtn amk kasılmaya gerek yok appealda yok bence uncanny birazBende bu şekil olsam aynı şeyleri yapardım kamerya kasılarak bakardım koçluk satardım yalan yok
Globalde şundan kat kat çirkinler bu işi yapıp para kazanıyor bırak çocugu elelame laf etmedigi sürece ekmeğini kazansınhtn+ olsam yapardımda bu cocuk mtn amk kasılmaya gerek yok appealda yok bence uncanny biraz
kanka hadi çocuğun aşırı iyi olmamasını geçtim sattığı şey direkt yalan amk? küçük bebelere yanlıs bilgi satmasın bari aqGlobalde şundan kat kat çirkinler bu işi yapıp para kazanıyor bırak çocugu elelame laf etmedigi sürece ekmeğini kazansın
Kanka mtn değilim ama saygım var,küçük bebeleri thumbpulling yapın diye kandırmıyorum,atletizm öğretiyorumkanka hadi çocuğun aşırı iyi olmamasını geçtim sattığı şey direkt yalan amk? küçük bebelere yanlıs bilgi satmasın bari aq
atletizm dediğin spor programı falan yazmaksa zihinsel engelli olmayan herhangi bi insanda yapabilir onu mtn değilim derken kendini daha yüksekmi gördün daha alttamıKanka mtn değilim ama saygım var,küçük bebeleri thumbpulling yapın diye kandırmıyorum,atletizm öğretiyorum
Günde yarım kilo şeker yiyin diyende var en azından yüz egzersizi filan yaptırımıyormus amkkanka hadi çocuğun aşırı iyi olmamasını geçtim sattığı şey direkt yalan amk? küçük bebelere yanlıs bilgi satmasın bari aq
tamam kardeşim çoluğunu cocunu sikimBende bu şekil olsam aynı şeyleri yapardım kamerya kasılarak bakardım koçluk satardım yalan yok
İrl de görsen beni mtn demezsin kankaatletizm dediğin spor programı falan yazmaksa zihinsel engelli olmayan herhangi bi insanda yapabilir onu mtn değilim derken kendini daha yüksekmi gördün daha alttamı![]()
Çocuga birşey deme la,saygısız piçtamam kardeşim çoluğunu cocunu sikim
Evet ltn derim Max allahini siktigimİrl de görsen beni mtn demezsin kanka
olm soruya cevap vermedin hala daha mı iyisin mtden daha mı kötüsün aqİrl de görsen beni mtn demezsin kanka
kanka yanlıs bilmiyosam o şeker işi igf signaling le alakalı bişey değilmiGünde yarım kilo şeker yiyin diyende var en azından yüz egzersizi filan yaptırımıyormus amk
Daha iyiyimolm soruya cevap vermedin hala daha mı iyisin mtden daha mı kötüsün aq
Kanka meyve şekeri ile daha iyi oluyorkanka yanlıs bilmiyosam o şeker işi igf signaling le alakalı bişey değilmi
İflalh olmaz orospu çocuğu bu göt yanıklığının sebebi ne anana tokmakçımı arıyorsuntamam kardeşim çoluğunu cocunu sikim
uncannysin amk bide o lensi çıkarma her videoda göz rengin değişitiyo aq mavi daha iyiDaha iyiyim
Kanka beni savunmasan kardeşim der emin olİflalh olmaz orospu çocuğu bu göt yanıklığının sebebi ne anana tokmakçımı arıyorsun
Az önce ortalama üstü değilim diyordu ben bu çocuğun anasını siker oldururum erkek orospusu git 13 yaşındaki tt veletlerinde ara ilgiyiDaha iyiyim
Gerçeği sende biliyorsun ağlamaAz önce ortalama üstü değilim diyordu ben bu çocuğun anasını siker oldururum erkek orospusu git 13 yaşındaki tt veletlerinde ara ilgiyi
Conv ac sen bi hadi bekliyom grey orospu evladiİflalh olmaz orospu çocuğu bu göt yanıklığının sebebi ne anana tokmakçımı arıyorsun
Kanka irl de uncanny değilim gerçekten tanısan anlarsınuncannysin amk bide o lensi çıkarma her videoda göz rengin değişitiyo aq mavi daha iyi
kanka kötü değilsin zatende kısa saç+lens olmadan çok uncannysin amk lensi tak saçı uzat az daha appeal geliyo bide mal mal squint atma doğal dur biraz kendinide çokKanka irl de uncanny değilim gerçekten tanısan anlarsın
kanka kaynatıyorum ben kendimi yüceltsem burda herkesin anasına söverim,ama bende bilgi alıyorumkanka kötü değilsin zatende kısa saç+lens olmadan çok uncannysin amk lensi tak saçı uzat az daha appeal geliyo bide mal mal squint atma doğal dur biraz kendinide çokView attachment 4498505 yüceltme amk bune
Squint atmıyorum kankakanka kötü değilsin zatende kısa saç+lens olmadan çok uncannysin amk lensi tak saçı uzat az daha appeal geliyo bide mal mal squint atma doğal dur biraz kendinide çokView attachment 4498505 yüceltme amk bune
kanka bu @kurdistan piçi hakkında ne düşünüyorsunConv ac sen bi hadi bekliyom grey orospu evladi
Kanka sağda ağlarken alınan bi foto yani getir en güzel gözlü adamı bu şekilde alırsalar ss aynı çıkarView attachment 4498512View attachment 4498513
bana atıyon gibi geldide sağdali foto eski herhalde bak soldakini diyom soldaki saç çok iyi bide arada mavi lens takiyon galiba onuda tak iyi oluyonda sağdaki yarram gibç mesela
Kürdistana laf etmekanka bu @kurdistan piçi hakkında ne düşünüyorsun
fotonun contexti bilmiyomda bence filtre squint falan atma yapıyosanda yapmıyosanda boş işKanka sağda ağlarken alınan bi foto yani getir en güzel gözlü adamı bu şekilde alırsalar ss aynı çıkar
Kanka her halim ile yayın açıyorumfotonun contexti bilmiyomda bence filtre squint falan atma yapıyosanda yapmıyosanda boş iş