Subforum hk

Acheron_v

Acheron_v

Bronze
Arkadaşlar bakın benim vs tiktokcellerin yayınlarını dakika başı atmayın subforumun amacı bu değil,bende dahil bilgi için burdayım artık yeter yapmayın amınakoyayım bebemisiniz

• +1
  • JFL
  • Ugh..
Reactions: fury31, meert, Resistance. and 9 others

• JFL
  • +1
Reactions: meatenjoyer9, growthplatessss111, dogu and 10 others
Bozuk saat bile günde iki kez doğruyu gösterir.

Haklı.

• +1
Reactions: Resistance., Serialsuicide and Deleted member 277275
  • JFL
  • +1
Reactions: Serialsuicide, flows5991, Orcairis and 1 other person

Attachments

• IMG_4375.jpeg
    IMG_4375.jpeg
    112.8 KB · Views: 0
  • v14044g50000d3ipcjnog65rqm4knns0.mp4
    825.7 KB
  • JFL
Reactions: maarda, Serialsuicide and Deleted member 277275
10 kişilik mi
orospu evladı 2k takipçin var 13 yaşındaki bebeleri peşine toplayıp bok bok eğitimler satıyon ölünü dirini sikerim senin

• +1
  • JFL
Reactions: Fridx and Orcairis
muhabbet kuşu edit :forcedsmile:

• +1
  • JFL
orospu evladı 2k takipçin var 13 yaşındaki bebeleri peşine toplayıp bok bok eğitimler satıyon ölünü dirini sikerim senin
2 ay sonra izle kaç takipçim var

2 ay sonra izle kaç takipçim var
şu şekil güç zehirlenmesi yaşadı orospu cocu :forcedsmile:senin o boklu götünü kimse takip etmez bişey sanma kendini çulsuz orospu evladı
Screenshot 2026 01 03 15 19 47 987 cominstagramandroid edit

• +1
  • Woah
bu cocuga ayıp edılıyo bence amk

• +1
  • Hmm...
Reactions: Serialsuicide, Orcairis and Deleted member 277275
bu cocuga ayıp edılıyo bence amk
Bende bu şekil olsam aynı şeyleri yapardım kamerya kasılarak bakardım koçluk satardım yalan yok

• +1
Reactions: Deleted member 277275
Adamın sövmediğin değeri kalmadıktan sonra bunu demen
baştada dedim zaten mal mal hareketler yapmasa iyi çocuk çirkinde değil zaten ama sub50 iq falan amk

• +1
Reactions: Orcairis
Bende bu şekil olsam aynı şeyleri yapardım kamerya kasılarak bakardım koçluk satardım yalan yok
htn+ olsam yapardımda bu cocuk mtn amk kasılmaya gerek yok appealda yok bence uncanny biraz

• +1
htn+ olsam yapardımda bu cocuk mtn amk kasılmaya gerek yok appealda yok bence uncanny biraz
Globalde şundan kat kat çirkinler bu işi yapıp para kazanıyor bırak çocugu elelame laf etmedigi sürece ekmeğini kazansın

• +1
Globalde şundan kat kat çirkinler bu işi yapıp para kazanıyor bırak çocugu elelame laf etmedigi sürece ekmeğini kazansın
kanka hadi çocuğun aşırı iyi olmamasını geçtim sattığı şey direkt yalan amk? küçük bebelere yanlıs bilgi satmasın bari aq

kanka hadi çocuğun aşırı iyi olmamasını geçtim sattığı şey direkt yalan amk? küçük bebelere yanlıs bilgi satmasın bari aq
Kanka mtn değilim ama saygım var,küçük bebeleri thumbpulling yapın diye kandırmıyorum,atletizm öğretiyorum

Kanka mtn değilim ama saygım var,küçük bebeleri thumbpulling yapın diye kandırmıyorum,atletizm öğretiyorum
atletizm dediğin spor programı falan yazmaksa zihinsel engelli olmayan herhangi bi insanda yapabilir onu mtn değilim derken kendini daha yüksekmi gördün daha alttamı :forcedsmile:

• +1
Reactions: nikolata
Günde yarım kilo şeker yiyin diyende var en azından yüz egzersizi filan yaptırımıyormus amk

• +1
tamam kardeşim çoluğunu cocunu sikim

• JFL
Reactions: flows5991
atletizm dediğin spor programı falan yazmaksa zihinsel engelli olmayan herhangi bi insanda yapabilir onu mtn değilim derken kendini daha yüksekmi gördün daha alttamı :forcedsmile:
İrl de görsen beni mtn demezsin kanka

Günde yarım kilo şeker yiyin diyende var en azından yüz egzersizi filan yaptırımıyormus amk
kanka yanlıs bilmiyosam o şeker işi igf signaling le alakalı bişey değilmi

İflalh olmaz orospu çocuğu bu göt yanıklığının sebebi ne anana tokmakçımı arıyorsun
Kanka beni savunmasan kardeşim der emin ol

• +1
Daha iyiyim
Az önce ortalama üstü değilim diyordu ben bu çocuğun anasını siker oldururum erkek orospusu git 13 yaşındaki tt veletlerinde ara ilgiyi

• JFL
Reactions: Deleted member 98741 and flows5991
Az önce ortalama üstü değilim diyordu ben bu çocuğun anasını siker oldururum erkek orospusu git 13 yaşındaki tt veletlerinde ara ilgiyi
Gerçeği sende biliyorsun ağlama

• JFL
Reactions: Deleted member 307981
İflalh olmaz orospu çocuğu bu göt yanıklığının sebebi ne anana tokmakçımı arıyorsun
Conv ac sen bi hadi bekliyom grey orospu evladi

• JFL
Reactions: flows5991 and Orcairis
Kanka irl de uncanny değilim gerçekten tanısan anlarsın
kanka kötü değilsin zatende kısa saç+lens olmadan çok uncannysin amk lensi tak saçı uzat az daha appeal geliyo bide mal mal squint atma doğal dur biraz kendinide çok
Screenshot 2026 01 03 12 23 13 067 comandroidchrome edit
yüceltme amk bune

K
kanka kötü değilsin zatende kısa saç+lens olmadan çok uncannysin amk lensi tak saçı uzat az daha appeal geliyo bide mal mal squint atma doğal dur biraz kendinide çokView attachment 4498505 yüceltme amk bune
kanka kaynatıyorum ben kendimi yüceltsem burda herkesin anasına söverim,ama bende bilgi alıyorum

• JFL
Reactions: Deleted member 307981
Squint atmıyorum kanka
Screenshot 2026 01 03 16 12 43 222 comzhiliaoappmusically 5568960 Screenshot 2025 11 20 22 15 45 887 comandroidchrome edit
bana atıyon gibi geldide sağdali foto eski herhalde bak soldakini diyom soldaki saç çok iyi bide arada mavi lens takiyon galiba onuda tak iyi oluyonda sağdaki yarram gibç mesela

Kanka sağda ağlarken alınan bi foto yani getir en güzel gözlü adamı bu şekilde alırsalar ss aynı çıkar
fotonun contexti bilmiyomda bence filtre squint falan atma yapıyosanda yapmıyosanda boş iş