subforum kadın girişi

kurdistan

kurdistan

swaggy
Konu: İncel (Involuntary Celibate) İdeolojisi ve İlişkili Terör Örgütü/Topluluklarla Hiçbir İlgim ve Bağlantımın Bulunmadığına Dair Beyan

Sayın Yetkili,

Ben, ,herhangi bir suç teşkil eden eylem, oluşum veya ideolojiyle bağlantımın bulunmadığını açıkça beyan etmek amacıyla bu yazıyı kaleme almış bulunmaktayım.

Özellikle son dönemde bazı medya organlarında ve uluslararası raporlarda “incel” (involuntary celibate) olarak tanımlanan ideoloji ve bu ideolojinin radikal/extremist kollarının şiddet eylemleriyle ilişkilendirildiği bilinmektedir. Bu oluşumların bazı ülkelerde terör örgütü veya nefret grubu olarak takip edildiği de kamuoyuyla paylaşılmıştır.

Bu bağlamda açık ve net bir şekilde beyan ediyorum ki:

• “Incel” ideolojisini benimsemiyor, savunmuyor ve bu ideolojiyle herhangi bir şekilde özdeşleşmiyorum.
  • İncel topluluklarına hiç üye olmadım, aktif olarak katılmadım ve katılmıyorum.
  • Bu ideolojiyi yücelten, şiddet çağrısı yapan veya kadın düşmanlığı içeren hiçbir paylaşım, yorum veya içerik üretmedim, beğenmedim, paylaşmadım.
  • Hiçbir şekilde şiddet, nefret söylemi veya suç teşkil eden eylemlere destek vermedim, vermem ve vermeyeceğim.

Hayatım boyunca kadınlara ve insanlara karşı her zaman saygı çerçevesinde davrandım, hiçbir suç kaydım bulunmamaktadır. Bu tür radikal oluşumlarla en ufak bir temasım veya sempatim dahi söz konusu değildir.

yaptığım paylaşımlar tamamen ironi, mizah ve satir amacı taşımaktadır; hiçbir şekilde gerçek düşüncemi yansıtmamakta, şiddet çağrısı içermemekte veya herhangi bir nefret ideolojisini savunmamaktadır.

Özellikle “incel” olarak tanımlanan ideoloji ve bu ideolojinin radikal/extremist kollarıyla hayatım boyunca en ufak bir ilgim, sempatim veya bağlantım olmamıştır. Bu tarz paylaşımlarımı yaparken sadece internet kültüründeki abartılı mizah dilini kullanmış, dalga geçmiş bulunmaktayım. Kadın düşmanlığı, şiddet özendiriciliği veya suç teşkil eden herhangi bir içeriği kesinlikle benimsemiyor, savunmuyor ve onaylamıyorum.

Gereğini bilgilerinize sunarım

• +1
  • JFL
  • Woah
Reactions: Menas, Auchelius, churmaxxed and 8 others
Konu: İncel (Involuntary Celibate) İdeolojisi ve İlişkili Terör Örgütü/Topluluklarla Hiçbir İlgim ve Bağlantımın Bulunmadığına Dair Beyan

Sayın Yetkili,

Ben, ,herhangi bir suç teşkil eden eylem, oluşum veya ideolojiyle bağlantımın bulunmadığını açıkça beyan etmek amacıyla bu yazıyı kaleme almış bulunmaktayım.

Özellikle son dönemde bazı medya organlarında ve uluslararası raporlarda “incel” (involuntary celibate) olarak tanımlanan ideoloji ve bu ideolojinin radikal/extremist kollarının şiddet eylemleriyle ilişkilendirildiği bilinmektedir. Bu oluşumların bazı ülkelerde terör örgütü veya nefret grubu olarak takip edildiği de kamuoyuyla paylaşılmıştır.

Bu bağlamda açık ve net bir şekilde beyan ediyorum ki:

• “Incel” ideolojisini benimsemiyor, savunmuyor ve bu ideolojiyle herhangi bir şekilde özdeşleşmiyorum.
  • İncel topluluklarına hiç üye olmadım, aktif olarak katılmadım ve katılmıyorum.
  • Bu ideolojiyi yücelten, şiddet çağrısı yapan veya kadın düşmanlığı içeren hiçbir paylaşım, yorum veya içerik üretmedim, beğenmedim, paylaşmadım.
  • Hiçbir şekilde şiddet, nefret söylemi veya suç teşkil eden eylemlere destek vermedim, vermem ve vermeyeceğim.

Hayatım boyunca kadınlara ve insanlara karşı her zaman saygı çerçevesinde davrandım, hiçbir suç kaydım bulunmamaktadır. Bu tür radikal oluşumlarla en ufak bir temasım veya sempatim dahi söz konusu değildir.

yaptığım paylaşımlar tamamen ironi, mizah ve satir amacı taşımaktadır; hiçbir şekilde gerçek düşüncemi yansıtmamakta, şiddet çağrısı içermemekte veya herhangi bir nefret ideolojisini savunmamaktadır.

Özellikle “incel” olarak tanımlanan ideoloji ve bu ideolojinin radikal/extremist kollarıyla hayatım boyunca en ufak bir ilgim, sempatim veya bağlantım olmamıştır. Bu tarz paylaşımlarımı yaparken sadece internet kültüründeki abartılı mizah dilini kullanmış, dalga geçmiş bulunmaktayım. Kadın düşmanlığı, şiddet özendiriciliği veya suç teşkil eden herhangi bir içeriği kesinlikle benimsemiyor, savunmuyor ve onaylamıyorum.

Gereğini bilgilerinize sunarım
uglum sen insellerden misin

• JFL
  • +1
Reactions: Auchelius, churmaxxed, why not me? and 5 others
"""""""""""""""""""""""""""""""""
aint gonna type ts

• JFL
Reactions: pashanimair, Resistance. and kurdistan
1763899505175

ben foidleri severim ama hypergamy foid boyu kurtarıyor diyor GRRRRRRRRRRRRRRRR incel rage manletlere sevgi vermiyonuz

• JFL
  • +1
  • WTF
Reactions: -BayHarbourButcher, Auchelius, cakdripa and 4 others
  • +1
  • So Sad
Reactions: -BayHarbourButcher, kurdistan, Kayra139 and 1 other person
  • JFL
  • Woah
Reactions: Yagiz8928, Auchelius, churmaxxed and 4 others
  • +1
  • So Sad
  • Love it
Reactions: pashanimair, Kayra139, kurdistan and 1 other person
  • +1
  • Hmm...
Reactions: nsk4ll, pashanimair and Serialsuicide
  • +1
Reactions: Auchelius, nsk4ll and kurdistan
  • JFL
  • Hmm...
  • +1
Reactions: Yagiz8928, Auchelius, nsk4ll and 3 others
  • +1
  • Woah
  • JFL
Reactions: Yagiz8928, Auchelius, nsk4ll and 2 others
  • JFL
  • +1
  • Love it
Reactions: Yagiz8928, Auchelius, Serialsuicide and 3 others
böyle bi karıyı bulmak için ne yapmam lazım
Bulma daha iyi tahta gibi göt meme rahmetli dathonun attığı fizikmaxxed kurdish stacyler daha çekici geliyor, ben çok güzel kızlara azamıyorum aq daha çirkin ama fizikli kızlar daha çekici geliyor

• +1
  • Ugh..
  • Hmm...
Reactions: Yagiz8928, Serialsuicide, pashanimair and 2 others
  • +1
  • Love it
Reactions: Kayra139, pashanimair and kurdistan
Bulma daha iyi tahta gibi göt meme rahmetli dathonun attığı fizikmaxxed kurdish stacyler daha çekici geliyor, ben çok güzel kızlara azamıyorum aq daha çirkin ama fizikli kızlar daha çekici geliyor
tadı orda amk skinny olcak

• +1
Reactions: nsk4ll, pashanimair and Kayra139
  • +1
  • JFL
Reactions: nsk4ll, -BayHarbourButcher, kurdistan and 1 other person
tadı orda amk skinny olcak
zayıfların amları daha dar oluyo bide böyle zayıf petite bi japon en az mtb olsa fena sikerdim sesleride çok ince ve güzel oluyo

• +1
  • JFL
Reactions: -BayHarbourButcher, Auchelius, kurdistan and 1 other person
zayıfların amları daha dar oluyo bide böyle zayıf petite bi japon en az mtb olsa fena sikerdim sesleride çok ince ve güzel oluyo
sikemezdin kesin sen erken boşalırdin

• JFL
Reactions: why not me?, nsk4ll, Kayra139 and 5 others
kanka sesi ince olan kızlar çok iyi inliyo
bunu anlamak için bi kızın hapşırırken ki sesine dikkat et inceyse çok güzel inliyodur

• +1
Reactions: pashanimair and Serialsuicide
Stacy sikmek hayalperestlik olur fizikmaxxed bi h mtb felan hayatımı kurtarabilir

• +1
Reactions: pashanimair and Serialsuicide
  • +1
Reactions: pashanimair and kurdistan
  • JFL
Reactions: pashanimair, Deleted member 136914, Serialsuicide and 1 other person
Böyle bi senaryoyla karşılaşmamak için 1 saat onceden 31 cekcen
geçiktirici diye bi şey var kaldırıcıda var yani 10 saniyede boşalırsan bunları yaparsın

• +1
Reactions: kurdistan
geçiktirici diye bi şey var kaldırıcıda var yani 10 saniyede boşalırsan bunları yaparsın
Utanıyom eczaneceye gidip abla geciktirici verir misin demeye

• JFL
  • +1
Reactions: -BayHarbourButcher, Auchelius, Serialsuicide and 2 others
  • JFL
Reactions: Kayra139, Auchelius, pashanimair and 3 others
lyrica sordun amk bunu mu soramican
O başka bu başka bide geciktirici hissi azaltmıyor mu la erken boşalmicaz diye kırk yılda ilk defa siktiğimiz amın dadundan mahrum kalmayak

• JFL
Reactions: Kayra139, Auchelius, hanma lover and 2 others
Yav amk gelen geçen karıyı şöyle sikerdim böyle sikerdim diyor kimsede demiyor be amina kodugum kariyi yatağa nasil attin diye

• JFL
Reactions: Serialsuicide, pashanimair, Kayra139 and 1 other person