Subforum underrated userlar

burdaki tek slayer sensin amk ltnyiz biz :lul:
sizle yazisirken 1000 post olmusum:feelsgood:

bir htn slaylemesini bilmeyen bir nd ise hala slayer mıdır:unsure:

slaylemiyorum cunku

icimden bir ses @enes batur agartha nın cl oldugunu soyluyor

• +1
  • Woah
  • Love it
Reactions: enes batur agartha, pashanimair, Thrill and 2 others

slaylemiyorum cunku

agarthalı adam kanka ne bekliyon

1000 post:02Hype:

dışarı çıksan approach bile alabilirsin bu arada slayersin net

• +1
Reactions: pashanimair, Thrill, susisesi and 1 other person
agarthalı adam kanka ne bekliyon

1000 post:02Hype:

dışarı çıksan approach bile alabilirsin bu arada slayersin net
tr deyken cok cok nadiren alıyorum ama burda yemekhane ve gym dışında evden çıkmıyom aproach da almıyom hiç

• +1
Reactions: pashanimair, Thrill, Deleted member 277275 and 1 other person
tr deyken cok cok nadiren alıyorum ama burda yemekhane ve gym dışında evden çıkmıyom aproach da almıyom hiç
Hallo
Mög ik deine snapchat bitte schön dicen bitcek knk

• JFL
  • +1
  • Hmm...
Reactions: pashanimair, Thrill, Deleted member 277275 and 1 other person
bi avmye parka falan git sarışın alman foidinden iyi ne vardır 🤤 dasha taran dışı yoktur hacı

• +1
Reactions: Thrill, pashanimair and Fridx
  • +1
  • JFL
Reactions: Thrill, pashanimair, Deleted member 307488 and 1 other person
Hallo
Mög ik deine snapchat bitte schön dicen bitcek knk
tek kullandığım sosyal mecra org ve reddit

Eximi whatsapptan engellediğim için bana redditten yazmıştı💀

• JFL
  • +1
Reactions: BugraSA, ascendantwill, Thrill and 3 others
tek kullandığım sosyal mecra org ve reddit

Eximi whatsapptan engellediğim için bana redditten yazmıştı💀
kız seni istiyomuş aq pre ascension mu bide ltn halinmiydi yoksa htn mi

insta açıp hafif frauded iyi fotolar koysan şakasız dm kutunda 10+ kız banko hayatum üzerine yemin edebilirim

• +1
Reactions: Thrill, pashanimair and Fridx
Hollandaca versiyonu ise yarior bende:02Woop:;)
tamam abi en avrupa sizsiniz ankarada yaşadığımı yüzüme vurmayın artık :feelswhy:

• JFL
  • +1
  • So Sad
Reactions: BugraSA, Thrill, pashanimair and 2 others
kız seni istiyomuş aq pre ascension mu bide ltn halinmiydi yoksa htn mi

insta açıp hafif frauded iyi fotolar koysan şakasız dm kutunda 10+ kız banko hayatum üzerine yemin edebilirim
aldatti beni bro sonra daha mtn fln ascendlediğim dönem benden hemen sonra yaptığu sevgilisini benle aldattı sonra da bidaha bana yazdığında hala o çocukla çıkıyodu. Baya uzun hikaye daha once dc de fln anlattım da gercekten bu kız hayatımı mahvetti su anda orgda olmamın tek sebebi kendime bakış açımı özgüvenimi akıl sağlığımı her şeyimi mahvetmiş olması

• +1
  • So Sad
Reactions: Thrill, pashanimair, Deleted member 277275 and 1 other person
aldatti beni bro sonra daha mtn fln ascendlediğim dönem benden hemen sonra yaptığu sevgilisini benle aldattı sonra da bidaha bana yazdığında hala o çocukla çıkıyodu. Baya uzun hikaye daha once dc de fln anlattım da gercekten bu kız hayatımı mahvetti su anda orgda olmamın tek sebebi kendime bakış açımı özgüvenimi akıl sağlığımı her şeyimi mahvetmiş olması
he ben dcde yokum bilmiyom. düşününce hem iyi hem kötü bişey yapmış kız aldatmasa mtn de hardstuck kalıp burayı keşfetmezdin şimdi burdan yardım alıp cl olcan daha iyi kızlar gelcek:feelshah:orospu cocuymus zaten o

• +1
Reactions: ascendantwill, Thrill, pashanimair and 1 other person
he ben dcde yokum bilmiyom. düşününce hem iyi hem kötü bişey yapmış kız aldatmasa mtn de hardstuck kalıp burayı keşfetmezdin şimdi burdan yardım alıp cl olcan daha iyi kızlar gelcek:feelshah:orospu cocuymus zaten o
yok kız aldattığında ltn belki sub5 flndım zaten her seye ondan sona basladim.

su an htn e ascendledim ayrilali 1 yil oldu ama ben her gun sadece ayni ltb yi dusunuyorum.

bi gun susisesi full lore isterseniz dc de anlatabilirim cok uzun hikaye

• +1
Reactions: enes batur agartha, BugraSA, ascendantwill and 4 others

su an htn e ascendledim ayrilali 1 yil oldu ama ben her gun sadece ayni ltb yi dusunuyorum.

kanka hata yapiyon işte yeni kızlarla tanışmadığın için o kızı unutamıyosun ben ltn piç olmama rağmen sürekli siksok kızlarla konuştuğum için siklemiyom genelde hiçbiriylr manitada olamıyom ama bişey farketmiyo sürekli biriyle etkileşim halinde olunca diğerini hatirlicak vaktin olmuyo zaten htb falan olmasına bile gerek yok ltblere cold approach atip konuşsan falan işi azda olsa yürütsen unutursun hemen loreu buraya at bu arada dcde yokum ben mersk ederim 😢

• +1
Reactions: ascendantwill, Thrill and pashanimair
kanka hata yapiyon işte yeni kızlarla tanışmadığın için o kızı unutamıyosun ben ltn piç olmama rağmen sürekli siksok kızlarla konuştuğum için siklemiyom genelde hiçbiriylr manitada olamıyom ama bişey farketmiyo sürekli biriyle etkileşim halinde olunca diğerini hatirlicak vaktin olmuyo zaten htb falan olmasına bile gerek yok ltblere cold approach atip konuşsan falan işi azda olsa yürütsen unutursun hemen loreu buraya at bu arada dcde yokum ben mersk ederim 😢
cok uzun anlatirsam da baska bi zaman herhalde zaten genelde o zamanlari hatirlamak istemedigim icin arkadaslairma bile anlatmiyom

ben hic takilmalik biriyle bisey yapmadim 2 iliskim oldu biri 1 yil biri 2 yil ciddili nssıl flörtleşilir takılınır bilmiyorum

su an mk ozurlusu oldugum icin 1 yildir vücut yapıp sosyal medya accsm diyorum martta spora başladım yazın açarım diyodum hala açamadım fiziğimden memnun olmadığım için.

cok mantıjsız biliyorum ama roidlemeyi surgeryleri falm halledip gercekten ilk adimi atmam gerekmice bir seviyeye ulasmak istiyorum. cl olmak istememin tek sebebi de bu ama mumkun degil gibi geliyo su anda

• +1
Reactions: BugraSA, ascendantwill, Thrill and 2 others
cok uzun anlatirsam da baska bi zaman herhalde zaten genelde o zamanlari hatirlamak istemedigim icin arkadaslairma bile anlatmiyom

ben hic takilmalik biriyle bisey yapmadim 2 iliskim oldu biri 1 yil biri 2 yil ciddili nssıl flörtleşilir takılınır bilmiyorum

su an mk ozurlusu oldugum icin 1 yildir vücut yapıp sosyal medya accsm diyorum martta spora başladım yazın açarım diyodum hala açamadım fiziğimden memnun olmadığım için.

cok mantıjsız biliyorum ama roidlemeyi surgeryleri falm halledip gercekten ilk adimi atmam gerekmice bir seviyeye ulasmak istiyorum. cl olmak istememin tek sebebi de bu ama mumkun degil gibi geliyo su anda
anlatma o zaman boşver travma tetiklenmesin boşa

kanka takılmalık değil zatende ben ltn oldupum için talking stage de tıkanıylm sen bikaç kere denesen uzun süreli bi ilişkiye girersin istersen tabii

sosyal medyada thirst trap atmicaksan fiziğe gerek yok zaten normal fotolarını atabilirsin

cl olsan zaten slaylersin direkt onuda beklemek mantıklı:feelshah:

• +1
Reactions: ascendantwill, Thrill, pashanimair and 1 other person
Bır gun herhangı bı user lar lıstesınde olcam

• +1
  • So Sad
  • Woah
Reactions: Serialsuicide, pashanimair, Thrill and 2 others
Kesinlikle @Ashoimex amk
Kral nerdesin

• +1
  • Love it
  • JFL
Reactions: the kulhanbeyi, Serialsuicide, pashanimair and 3 others

slaylemiyorum cunku

keske…

• +1
  • So Sad
Reactions: pashanimair, Fridx, susisesi and 1 other person

Dostum seninle benzer olaylar yaşamışız. Gerçekten bu forumda kendimle benzer insanlarla karşılaşmak foruma karşı bir bağ oluşturmamı sağlıyor.

• +1
  • So Sad
Reactions: pashanimair, Fridx and susisesi