Subforuma greycell göçü

senualF

senualF

ORSPUNUN ÖZ EVLADI
Offtopic harici ciddi bi tavsiye istesek bu gelenler thumbpulling mewing falan der gibime geliyor amk nerden buluyorlarsa forumu hepside direkt alınıyor hiç it gibi bekletilmiyor, hepten işgal edip sikko threadler açıp açıp mal mal cevapler verecekler adam yüze buz sürülür mü diye thread açmış amk kafayı yersin :lul:

• +1
Reactions: kurdistan
Offtopic harici ciddi bi tavsiye istesek bu gelenler thumbpulling mewing falan der gibime geliyor amk nerden buluyorlarsa forumu hepside direkt alınıyor hiç it gibi bekletilmiyor, hepten işgal edip sikko threadler açıp açıp mal mal cevapler verecekler adam yüze buz sürülür mü diye thread açmış amk kafayı yersin :lul:
amk adam gibi uğraşıp guide attım bugün. foruma günler sonra ilk kez guide düştü kimse okumadı bile yüksek olasılıkla

• +1
Reactions: Auchelius and kurdistan
amk adam gibi uğraşıp guide attım bugün. foruma günler sonra ilk kez guide düştü kimse okumadı bile yüksek olasılıkla
öyle bi offtopic sıçmığı oldu ki guidei görmedim amk

• JFL
  • +1
Reactions: yadih, Auchelius, anathema and 5 others
  • JFL
Reactions: Auchelius, jsbera and kurdistan
bizim forum herhalde en aktif dil forumudur bi türkçe offtopic - question - thread diye ayırsalar güzel olur aslında

• +1
Reactions: Auchelius, anathema, BugraSA and 3 others
  • +1
Reactions: kurdistan
bizim forum herhalde en aktif dil forumudur bi türkçe offtopic - question - thread diye ayırsalar güzel olur aslında
prefix bile yok subda
niye bilen de yok amk

• +1
Reactions: susisesi
Olm sen ne tatlı herifsin yerim la

• Love it
  • +1
Reactions: kurdistan and susisesi
IMG 5235

looksmax org diye bir site var tiktokta bulunmayan şeyleri burada bulabilirsiniz beyler girmenizi öneririm🤡

• JFL
Reactions: retawillfixme, growthplatessss111, Auchelius and 4 others
*greycel

• +1
Reactions: growthplatessss111, Auchelius and kurdistan

Users who are viewing this thread

Back