subforuma @pashanamirin kankalarının gelmesi hakkında

Resistance.

Resistance.

Elbet senin de bir foid olduğunu ispatlayacağız

@pashanimair

• JFL
  • +1
  • Woah
Reactions: hanma lover, nsk4ll, Auchelius and 5 others
Beyler bu bizim için bir lütuftur çoğu kişi bu subforumda virgin ve bu durumdan kurtulmak için bir şans tanindi öncelikle karıma bol kucak dolusu sevgiler gönderiyorum @pashanimair .

• JFL
  • +1
Reactions: why not me?, pashanimair, nsk4ll and 2 others
Ghandy hurilerini gönderiyor kullarına

• JFL
  • +1
  • Woah
Reactions: Kayra139, why not me?, pashanimair and 2 others
Beyler bu bizim için bir lütuftur çoğu kişi bu subforumda virgin ve bu durumdan kurtulmak için bir şans tanindi öncelikle karıma bol kucak dolusu sevgiler gönderiyorum @pashanimair .
Bu yaşta (14-18)virgin olmak trdeki en doğal şey bu arada cope bile değil sınıfınızdakilere bakın beyler sizce erkeklerin kızların kaçı virgin değildir

• +1
  • Hmm...
Reactions: pashanimair, Kayra139, Serialsuicide and 1 other person
Bu yaşta (14-18)virgin olmak trdeki en doğal şey bu arada cope bile değil sınıfınızdakilere bakın beyler sizce erkeklerin kızların kaçı virgin değildir
sana öyle geliyo knk virgin olduğunu olmadığını nerden anlıyon amk XNSÖDNDÖ

• JFL
Reactions: pashanimair, why not me?, Auchelius and 1 other person
sana öyle geliyo knk virgin olduğunu olmadığını nerden anlıyon amk XNSÖDNDÖ
Kanka guzel olup sureklı 1-2 haftalık ılıskı yapıp ayrılmıs kızlar var evlılıge kadar bekleyenler var sınıftakilerin cogunu tanıyorum çoğunluğu en az 4-5 ay bağ kurmadan ya da evlenmeden falan ilişki istemiyor :lul: iki iç fırlama erkek/kız varsa sizin etrafınızda onların olmuştur ama tr herşeyde olduğu gibi bundada geriyiz dünyadan 15-16 yaşında bekaretini kaybedenler çok azdır en azından benim çevremdekilerin çoğu öyle erkekli kızlı sevgilisi olanların götleri yemiyor bazen he sevgili konusunda forumun %99 u geride kalmıştır herkesin çoktan 3 ten fazla sevgilisi olmuştur çok az var hiç olmamış ya da 1 tane olmuş

• +1
Reactions: Kayra139