recai iskender
ltn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
kingo rahat ol disarda senden benden daha kötü gözüken binlerce tane ucube varsakal biyik kestim suan ben olabilirim aq aynaya bakmaya tiksiniyom yksye kadar evden disari cikmicam galiba
Kingo ne yurdunu sikeyimkingo rahat ol disarda senden benden daha kötü gözüken binlerce tane ucube var![]()
naptim ki ne allah allah : (Kingo ne yurdunu sikeyim
amk suratim bu kadar asimetrik miydi cenem bu kadar geride miydi sakal biyik lawmış meğerkingo rahat ol disarda senden benden daha kötü gözüken binlerce tane ucube var![]()
sıkıntı o zamanamk suratim bu kadar asimetrik miydi cenem bu kadar geride miydi sakal biyik lawmış meğer
dmden atsana cok merak ediyom seni benden kotu olamaz agaben eski hesabımla atmıştım beypazarı enjoyer diye bi lavuk dmden kanka tipin iyi değil çok dalga geçerler sil demişti ben de gengara yalvar yakar sildirtmiştim
dmden atsana cok merak ediyom seni benden kotu olamaz aga
merak ettim heben eski hesabımla atmıştım beypazarı enjoyer diye bi lavuk dmden kanka tipin iyi değil çok dalga geçerler sil demişti ben de gengara yalvar yakar sildirtmiştim
pubg takımı varmı
yemin ederim vallahi billahi bu adamdan daha cirkinim suan
Blackpill enjoyer isimli bir şahıs attığımda truecel demişti biri de dm den at yardım edeyim dediydi attığımda Its over forumu terk et demiştiben eski hesabımla atmıştım beypazarı enjoyer diye bi lavuk dmden kanka tipin iyi değil çok dalga geçerler sil demişti ben de gengara yalvar yakar sildirtmiştim
Aslında ucundan da olsa teenage love yaşadım orta okul lise bu vakite kadar toplam 4-5 kız benimle ilgilendi o yüzden berbat değil biraz abartmışlardı LTN'yim hayatının sonuna kadar yalnız kalacak kadar değil şükürler olsunşuan nasıl aga
dm baksana kingAslında ucundan da olsa teenage love yaşadım orta okul lise bu vakite kadar toplam 4-5 kız benimle ilgilendi o yüzden berbat değil biraz abartmışlardı LTN'yim hayatının sonuna kadar yalnız kalacak kadar değil şükürler olsun
e iyi o zaman canım seni fena abartmışlardırAslında ucundan da olsa teenage love yaşadım orta okul lise bu vakite kadar toplam 4-5 kız benimle ilgilendi o yüzden berbat değil biraz abartmışlardı LTN'yim hayatının sonuna kadar yalnız kalacak kadar değil şükürler olsun
Aynen çekici değilim sadece ama insan olarak görülüyorum kimse tipimden dolayı hiç farklı muamele etmiyor yalnızca karşı cins ilgisi az o kadare iyi o zaman canım seni fena abartmışlardır