Subforuma tipini atan en deforme kişi kim

recai iskender

recai iskender

ltn
IMG 1062

• JFL
  • +1
Reactions: htn666, Dathomirian Zabrak and maarda
Mert27 olabilir
Deforme miydi hatırlamıyom ama 10 sayfa zorbaladilar cocugu

• JFL
  • So Sad
Reactions: yenesy, menas, htn666 and 4 others
sakal biyik kestim suan ben olabilirim aq aynaya bakmaya tiksiniyom yksye kadar evden disari cikmicam galiba

• So Sad
Reactions: Dathomirian Zabrak and recai iskender
sakal biyik kestim suan ben olabilirim aq aynaya bakmaya tiksiniyom yksye kadar evden disari cikmicam galiba
kingo rahat ol disarda senden benden daha kötü gözüken binlerce tane ucube var :feelspepo:

• +1
Reactions: Kayra139
  • JFL
  • +1
Reactions: yadih, htn666 and Dathomirian Zabrak
kingo rahat ol disarda senden benden daha kötü gözüken binlerce tane ucube var :feelspepo:
amk suratim bu kadar asimetrik miydi cenem bu kadar geride miydi sakal biyik lawmış meğer

• So Sad
  • +1
Reactions: yenesy, htn666 and Arisylva
ben eski hesabımla atmıştım beypazarı enjoyer diye bi lavuk dmden kanka tipin iyi değil çok dalga geçerler sil demişti ben de gengara yalvar yakar sildirtmiştim

• So Sad
  • JFL
Reactions: İNTİKAM VAKTİ, htn666, Arisylva and 2 others
amk suratim bu kadar asimetrik miydi cenem bu kadar geride miydi sakal biyik lawmış meğer
sıkıntı o zaman

• +1
Reactions: IlI
ben eski hesabımla atmıştım beypazarı enjoyer diye bi lavuk dmden kanka tipin iyi değil çok dalga geçerler sil demişti ben de gengara yalvar yakar sildirtmiştim
dmden atsana cok merak ediyom seni benden kotu olamaz aga

• Hmm...
Reactions: recai iskender
merak ettim he

Blackpill enjoyer isimli bir şahıs attığımda truecel demişti biri de dm den at yardım edeyim dediydi attığımda Its over forumu terk et demişti

• JFL
  • So Sad
Reactions: İNTİKAM VAKTİ, IlI, Arisylva and 2 others
şuan nasıl aga @Kayra139

• Love it
şuan nasıl aga
Aslında ucundan da olsa teenage love yaşadım orta okul lise bu vakite kadar toplam 4-5 kız benimle ilgilendi o yüzden berbat değil biraz abartmışlardı LTN'yim hayatının sonuna kadar yalnız kalacak kadar değil şükürler olsun

• +1
  • Love it
Reactions: İNTİKAM VAKTİ, Arisylva and IlI
Aslında ucundan da olsa teenage love yaşadım orta okul lise bu vakite kadar toplam 4-5 kız benimle ilgilendi o yüzden berbat değil biraz abartmışlardı LTN'yim hayatının sonuna kadar yalnız kalacak kadar değil şükürler olsun
dm baksana king

• +1
e iyi o zaman canım seni fena abartmışlardır

• Love it
e iyi o zaman canım seni fena abartmışlardır
Aynen çekici değilim sadece ama insan olarak görülüyorum kimse tipimden dolayı hiç farklı muamele etmiyor yalnızca karşı cins ilgisi az o kadar

• +1
  • Love it
Reactions: stasniw and Arisylva