D
Deleted member 327107
mal
ulan amına kodumun salakları
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Threadi actigimdan beri yarim santime yakin uzamisim rontgen cektirmedim ama daha kapanmamis olabilirkapalı plaklarınız amk salakları
kaç yaşındasın kardeşimThreadi actigimdan beri yarim santime yakin uzamisim rontgen cektirmedim ama daha kapanmamis olabilir
onu nası yapıyoz knkplaklar kapandiktan sonra da 4-5 cm atilabiliyor
ya orca bi siktir git amkclint eastwood 18 den 20 ye 10 cm uzamış diyorlar ya hala şans var![]()
Kardesim ben direk ll aciyorum bana bok atamzsinulan amına kodumun salakları
ananın amını olursun llKardesim ben direk ll aciyorum bana bok atamzsin
Olacam fixoterlerimide bana inanmyan herkesin gotune sokacamananın amını olursun ll
sen kaç yaşındasınOlacam fixoterlerimide bana inanmyan herkesin gotune sokacam
duzenli esneme baya fark yapiyor o farkli ama kapansa dahi 2-5 cm arasi atiliyor duzenli esnemeyle desteklersenonu nası yapıyoz knk
esniyoz mu amk
16sen kaç yaşındasın
imkanı yok plakların kapandıktan sonra gerçek anlamda boy atamazsın o disk işi vb. değiştirir tabii ama çok kambur değilsen bir işe yaramazduzenli esneme baya fark yapiyor o farkli ama kapansa dahi 2-5 cm arasi atiliyor duzenli esnemeyle desteklersen
16kaç yaşındasın kardeşim
tmm knk şuan sakalın varsa vücut kılların normal ise buyuk ihtimal en fazla 1-1.5cm falan atarsın daha
gatekeep metodlardan oldugu icin burada soyleyemem metod sahibi bu tarz yerleri kontrol ettirip sildiriyor yeni metodlari da gostermiyorimkanı yok plakların kapandıktan sonra gerçek anlamda boy atamazsın o disk işi vb. değiştirir tabii ama çok kambur değilsen bir işe yaramaz
bana dmden ulaş dostumgatekeep metodlardan oldugu icin burada soyleyemem metod sahibi bu tarz yerleri kontrol ettirip sildiriyor yeni metodlari da gostermiyor
Benim yanaklarda falan cikmadi sadece cene ucunda biraz var ve biyik cikiyor bilmiyorum niyetmm knk şuan sakalın varsa vücut kılların normal ise buyuk ihtimal en fazla 1-1.5cm falan atarsın daha
growthplates hocamızdan aldığımız yönergelerden yardım sağlıyorum bu arada hata olmaz
tmm knk bitmişB
Benim yanaklarda falan cikmadi sadece cene ucunda biraz var ve biyik cikiyor bilmiyorum niye
Plaklar 13te kapanınca bizim kötümserliktmm knk bitmiş
Haklı kankaçevirisi:"Ben 170 kaldım millete ropefuel vereyim moralleri düşsün"
knk gatekipıd metodu verseneplaklar kapandiktan sonra da 4-5 cm atilabiliyor
187-190 degil miHaklı kanka
Bide bu adam 82 falandı yanlış hatırlamıyosam
welcome to klüpboyum 167 boyla alakası yok beyler
Datho 195 yalnızwelcome to klüp@Serialsuicide @Chudai
tmm knk orospu çocuguçevirisi:"Ben 170 kaldım millete ropefuel vereyim moralleri düşsün"
186-190 arası bi rşeyimyim benHaklı kanka
Bide bu adam 82 falandı yanlış hatırlamıyosam
Taklitlerimden sakınınızYeni @meynet şu eleman
2 sınıf sokaklarda ticaret kickboxingboyum 167 boyla alakası yok beyler