Dathomirian Zabrak
femboy pilled
Böyle amk. Çok kasmayın babolar anatolid genle htn+ olamıcaz zaten başka uğraşlar bulun hayatta canımsınız ok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
htn+ ne amna koyım low htn tamamdır fazlasına gerek yokBöyle amk. Çok kasmayın babolar anatolid genle htn+ olamıcaz zaten başka uğraşlar bulun hayatta canımsınız ok
View attachment 4690691
"sacım dökülüyor"ailede (anne baba tarafi dahil) 180 altı ve kel yok
180'nin altindayim ve sacim dokuluyor
2-3 tel degil baya dokukuyo benim"sacım dökülüyor"
(duş alırken elime 2 3 tel saç geldi ama erkek tipi kellik olduğunu sanan bir eşşeğim)
Böyle amk. Çok kasmayın babolar anatolid genle htn+ olamıcaz zaten başka uğraşlar bulun hayatta canımsınız ok
View attachment 4690691
Benim elime 150 tel falan geliyo normal mi, ciddili soru"sacım dökülüyor"
(duş alırken elime 2 3 tel saç geldi ama erkek tipi kellik olduğunu sanan bir eşşeğim)
Yav datho cope’u kes amina kodugum kendin vazgeçiyorsun yanındada bizi aynı boklu geminin yolcusu yapmaya çalışıyorsunBöyle amk. Çok kasmayın babolar anatolid genle htn+ olamıcaz zaten başka uğraşlar bulun hayatta canımsınız ok
View attachment 4690691
Sizi kurtarmaya çalışıyorumYav datho cope’u kes amina kodugum kendin vazgeçiyorsun yanındada bizi aynı boklu geminin yolcusu yapmaya çalışıyorsun
bende de baya fazla geliyor stresten ya da saçımın inceliğindendir sanıyorum umarım kellik drğildirBenim elime 150 tel falan geliyo normal mi, ciddili soru
2-3 tel degil baya dokukuyo benim
bana gore de erkek tipi kellik degil de bu foruma bi ara konu actim hepsi fin dut basla over dedi amk arkadaslarim da kel kalcan diyo
Benim baba tarafinda kel olmayan yokbende de baya fazla geliyor stresten ya da saçımın inceliğindendir sanıyorum umarım kellik drğildir
Yakışmadı @Dathomirian ZabrakSizi Götünüzden Çatur Çutur Sikmeye Çalışıyorum Oyuncak Bebekleri Siktiğim Gibi.
şunu günde 6 saat kpss çalışan adamın atması yarıyor
Her hafta roidde başlayacağım diyip erteleyen adamın, günde 6 saat kpss çalışan adama laf atması yarıyor.şunu günde 6 saat kpss çalışan adamın atması yarıyor
sen yarı alman değil misinben olcam
çeyreksen yarı alman değil misin![]()
tüm iyi yanlarım babadan geliyor o yüzden ben devamBöyle amk. Çok kasmayın babolar anatolid genle htn+ olamıcaz zaten başka uğraşlar bulun hayatta canımsınız ok
View attachment 4690691

looksmaxx forumunda ascendlemeye calisanlarla dalga geciyolar ne diyimBöyle amk. Çok kasmayın babolar anatolid genle htn+ olamıcaz zaten başka uğraşlar bulun hayatta canımsınız ok
View attachment 4690691
alalh carpsin bizim genler amk ya bu alalh var mı da böyle yapıyor anlamıyorum. Mahluk resmen ondan nefret etmem için her şeyi yapıyor sosad amk zevk ve eğlence arıyor sanki mkailede (anne baba tarafi dahil) 180 altı ve kel yok
180'nin altindayim ve sacim dokuluyor
Bu oevladı doğallığa laf atıp atıp mother nature diyip diyip gidip transplant olmayı biliyor ama bi finasterid alamıyor
1900 lu yillarin looksmatchi bumu vay aq baban chad anne ltb
fenotip olarak attim1900 lu yillarin looksmatchi bumu vay aq baban chad anne ltb
Benim babam btw sivaslı ve karadenizli olmayan herkes için over @flows5991Böyle amk. Çok kasmayın babolar anatolid genle htn+ olamıcaz zaten başka uğraşlar bulun hayatta canımsınız ok
View attachment 4690691
Hallstatt nordid ve steppe europid med bundan daha iyidir