maarda
Luminary
dht sistematik kanda dolaşan bir hormondan çok doku yüzeyinde lokal sentezleniyor,reseptöre bağlanıyor ama dokuda 5ar enzimi yoksa testo dhtye dönüsemiyor larenkste 5ar bir değişim yapacak düzeyde aktif değil yani sesi kalınlastıran sey testo dht değilSes tellerinde 5ar reseptoru yok demissin
Dht androjen reseptorune baglaniyor aq alfa reduktaz ne alaka ve bogazinda napsin yanlis yazdin heralde
dhtnin beyinde nörosteroid işlevi var bide gaba reseptörlerinde etkisi vardı galiba ama beynin oturduğu 0-5 yasında değilsen ciddi bir etki yapacagını sanmıyorum yoksa illaha fin kullanan kisilerde görülür arastırma yapılırdı,ki anksiyete fobi gibi şeylerin daha derin ana etken bi sebebi oluyor öyle hormonla alakalı seyler değil bunlarDht olmazsa tirsak sosyal fobili anksiyetik pofuduk penis pofuduk androjen reseptorlu insan olursun
duyarlaştırmayı hic duymadım da reseptöre bağlanmak icin yarısıyorlar bildiğin aq,dht reseptörlere testodan 5 kat daha afinite bağlanıyor ve reseptörden geç ayrılıyor yani aksine reseptörü çalıyo bildiğindhtnin kendisi cok anabolik olmasada dolayli olarak diger anaboliq hormonlarin baglandiklari reseptorleri duyarlilastiriyor (igf ve testo)
ayrıca igf hakkında https://www.researchgate.net/public...growth_factor-I_production_in_dermal_papillae
biliyorum sıcan araştırması tam olarak argüman değil ama daha fazla duyarlastırmasına dayalı hicbir delil ve arastırma yokken (en azından ben bulamadım) tam tersini gösteren birkac sıcan arastırması var
fine max 200 lira verip kellesmeyi durdurmak yerine yıllarca bekleyip binlerce tl domal teorisi150kya saci yaptiir 35 yasinda gec aq
en kötü ihtimalle fin alırsın doz arttırıp azaltırsın falan ama her türlü geri dönüşü var en azından denemis olursun cok kötü etki ederse o zaman diğer seceneklere bakarsın,direkt sac ektirmeye ugrasmak para biriktirmek low ıq