Subforumdaki adamlik tier list

recai iskender

recai iskender

Lowest iq,unfunniest,brownest on forum
S- @TrustMeBro ve @jackreacher52 bu abilerim bilgili abilerimdir saygindırlar .org turkish subforumunda tanidiklari vardir herkes tarafindan sevilirler sayilirlar

Diger herkes trustmebro ve jackreachera kiyasla bilgisiz,cirkin ve hayatsiz sayilir onlara gercekten ustun irk diyebiliriz.

KEŞKE SİZ OLSAM TRUSTMEBRO JACKREACHER SEVİYORUM SİZİ

• JFL
  • +1
  • Ugh..
Reactions: Deleted member 107033, Ashoimex, Deleted member 100697 and 3 others
:blackpill:
IMG 2056

• JFL
Reactions: maximum cope31, TrustMeBro and starboi.
S- @TrustMeBro ve @jackreacher52 bu abilerim bilgili abilerimdir saygindırlar .org turkish subforumunda tanidiklari vardir herkes tarafindan sevilirler sayilirlar

Diger herkes trustmebro ve jackreachera kiyasla bilgisiz,cirkin ve hayatsiz sayilir onlara gercekten ustun irk diyebiliriz.

KEŞKE SİZ OLSAM TRUSTMEBRO JACKREACHER SEVİYORUM SİZİ
Nerde eski subforum bu greyler ele gecırmıs aq

saksocu orospu evladi kendini besleyen eli isirmaya baslamis

• +1
Reactions: Zodiac
saksocu orospu evladi kendini besleyen eli isirmaya baslamis
Elini değilde ananın amcığını ısıracam orospu karı hamhamham

Elini değilde ananın amcığını ısıracam orospu karı hamhamham
Ssst konusma orospu evladi forumun saygin uyesi ananin amina attiriyor su an

Ssst konusma orospu evladi forumun saygin uyesi ananin amina attiriyor su an
Hay amına koyayımm trustmebronun anasını göttenzorlamamaxxing saati geçti kaçırdım ya

Hay amına koyayımm trustmebronun anasını göttenzorlamamaxxing saati geçti kaçırdım ya
Ben senin anani gotten zorlamayi hic kacirmam sabah aksam siki bir duzene soktum orospuyu

• +1
Reactions: Zodiac
Ben senin anani gotten zorlamayi hic kacirmam sabah aksam siki bir duzene soktum orospuyu
Ama söule orospu karıua akşam 2 saat harunun bacısına tecavüz 2 saat ananı göttenzorlamamaxxing yapacağım bölüştüreceğim üzülmesin

Ama söule orospu karıua akşam 2 saat harunun bacısına tecavüz 2 saat ananı göttenzorlamamaxxing yapacağım bölüştüreceğim üzülmesin
Harunla sen ve yasunun anasini eve attik degis tokus yapip iki orospuyuda sike sike sakatladik

Users who are viewing this thread

Back