SUBFORUMDAKİ EN ZEKİ İNSANIN BEN OLMASI HAKKINDA

growthplatessss111

growthplatessss111

186 kürt htn
.

• +1
  • JFL
Reactions: Thrill, ascendantwill, Ameliyat Masası and 4 others
Patladın mı la sela okuduk dün
dün baya delirdim ama bilemiyorum bana kalırsa dizdekiler hala açık omurgadan falan atsam 180 olurum hayat yine baya üzücü de benim için şükredecez artık

• +1
  • So Sad
Reactions: Thrill, Ameliyat Masası, balve and 2 others
dün baya delirdim ama bilemiyorum bana kalırsa dizdekiler hala açık omurgadan falan atsam 180 olurum hayat yine baya üzücü de benim için şükredecez artık
devam et düşünmemeye çalış tek yapabileceğin bu başka bişeyler yap

• +1
Reactions: Thrill, Ameliyat Masası, balve and 1 other person
Gecmis olsun knk adina uzuldum :Cryge:
Umarim uzarsin

• +1
Reactions: Thrill, Ameliyat Masası and growthplatessss111
knk delirip dizlerine falan bonsmaş yapma da

• +1
  • JFL
Reactions: bre3001, Thrill, growthplatessss111 and 1 other person
Ben varken mi

• +1
  • Hmm...
Reactions: Thrill and flows5991
  • +1
  • JFL
Reactions: Thrill, Fridx, Deleted member 251512 and 6 others
  • JFL
  • +1
Reactions: Thrill, Fridx, Ameliyat Masası and 2 others
  • Hmm...
  • +1
Reactions: Thrill and Auchelius
Peki sen olsaydın benim yerimde nasıl kullanırdın
150 dolara Rus Stacy sikerdim org da useless bir eklentiyi alıcağıma

• +1
  • Love it
Reactions: Ameliyat Masası, Thrill, iwishiwastaller and 3 others
Last edited:
  • +1
Reactions: Thrill and Auchelius
  • JFL
  • +1
Reactions: Ameliyat Masası, Thrill, iwishiwastaller and 6 others
  • JFL
  • +1
Reactions: Ameliyat Masası, Thrill, anathema and 3 others
  • +1
Reactions: Deleted member 251512, Ameliyat Masası, Thrill and 3 others
  • JFL
  • +1
Reactions: Deleted member 251512, Ameliyat Masası, Thrill and 1 other person
  • +1
Reactions: Ameliyat Masası, Thrill and why not me?
ya amın oğlu nasıl dizdekiler hala açık yarım saat geldi sordu bana amk diz açık mı diye hayır dedim 10 kere

• JFL
  • +1
Reactions: Deleted member 251512, Ameliyat Masası, Thrill and 1 other person
omurganı bonesmashla

• JFL
  • +1
Reactions: Deleted member 277275, Dathomirian Zabrak, bre3001 and 2 others
ya amın oğlu nasıl dizdekiler hala açık yarım saat geldi sordu bana amk diz açık mı diye hayır dedim 10 kere
OĞLUM DİZDEKİLER DEMEK FEMUR MU DEMEKE LAN

• +1
Reactions: Thrill
@chadmanlet04 iqmogluyo hepimizi

• +1
  • Hmm...
Reactions: Serialsuicide and Thrill
@maarda sence 3 cm olur mu olm bari 180+ olim noooooooooooooooooooooooolur lan noooooooolur

• JFL
  • +1
Reactions: Deleted member 277275, Serialsuicide, Thrill and 1 other person
@maarda şu piçe uzayacaksın de sussun artık amk

• JFL
Reactions: Deleted member 277275 and Serialsuicide
bak bence de femur açık değil ama sen benim RADIUSUMA kapalı dedin lan mesela ben ona inanmıyom ondan sana güvenim azaldı çünkü ORANIN KAPALI OLMASI BİYOLOJİYE AYKIRI LAN KEMİK YAŞIMA 18 DİYON SEN YANİ ORASI KAPALI DİYEREK

• +1
  • JFL
  • +1
Reactions: Deleted member 277275, Thrill and Deleted member 251512
meklizin alcam fibroblast büyüme faktörü reseptörleri - 3'ü inhibe ediyomuş vertigo ilacı op gatekept bilgiymiş cücelerde fgfr3 injibityliyolara maa ilaçlarını bulmak zor ondan MECLIZINE çok etkili olmasa da copelarız

• +1
Reactions: Deleted member 277275
meklizin alcam fibroblast büyüme faktörü reseptörleri - 3'ü inhibe ediyomuş vertigo ilacı op gatekept bilgiymiş cücelerde fgfr3 injibityliyolara maa ilaçlarını bulmak zor ondan MECLIZINE çok etkili olmasa da copelarız
YA YARRAM NE DİYON SEN İÇ SÜTÜNÜ YAT

• JFL
Reactions: Thrill, Fridx, Deleted member 277275 and 2 others
@ZerefDragnee1l röntgende dikkatli bakarsan radial deviasyon ve bilek ekstansiyonu yapmışım el bileğimle bu yüzden ön kol kemiklerine X ışınları dik gelemiyor ve kol ile elim arasında bir açı var
bu da radiusumu kapalı gösteriyor
zaten oraya dikkatli bakınca kapalıdan ziyada bir iç içe geçme görüntüsü var
parmaklarımdaki plaklardan 2-3'ü hala kapanma aşamasındayken ve tüm epiphyseal scarlar görünürken oranın kapanmış olmasının mümkünatı yok

Last edited:
  • +1
Reactions: Thrill and Deleted member 277275
1769967619954

Last edited:
  • +1
röntgenci adam benim elimi böyle pozisyonlandırdı ve ben de farketmedim böyle bir hata olduğunu
neden bu tırrııkiyede kimse işini yapmayı bilmiyor?

• +1
bak bence de femur açık değil ama sen benim RADIUSUMA kapalı dedin lan mesela ben ona inanmıyom ondan sana güvenim azaldı çünkü ORANIN KAPALI OLMASI BİYOLOJİYE AYKIRI LAN KEMİK YAŞIMA 18 DİYON SEN YANİ ORASI KAPALI DİYEREK
Aromasinden crash yiyip plakları sikmissin geçmiş olsun kardeşim aromasin almasan en az 4 cm daha uzardın bence sosad

• JFL
  • +1
Reactions: Thrill, Serialsuicide, Ameliyat Masası and 3 others
Aromasinden crash yiyip plakları sikmissin geçmiş olsun kardeşim aromasin almasan en az 4 cm daha uzardın bence sosad
aromasinle alakası yok ben eski kemik yaşıma yanlış hesap attım heralde 14.5 olmayabilirmiş o
evet olması gerekenden fazla yaşlandı bana kalırsa
aromasin alırken kaç kere kan tahlili yaptırdım bırakınca da yaptırdım rebound olmadı

• +1
dizdekilerin neden bu kadar kapalı çıktığını anlayamadım. umarım röntgen kalitesizliği ile alakalıdır veya genetik bir şeydir bilemiyorum
zerefe kalırsa ulnam kapanmadan dizimin böyle bi hale gelmesi garipmiş (oysa benim radiusum bile kapalı değil ama kabul etmiyor. diz konusunda haklıdır da dizden çok anlamıyorum)

• +1
@ZerefDragnee1l röntgende dikkatli bakarsan radial deviasyon ve bilek ekstansiyonu yapmışım el bileğimle bu yüzden ön kol kemiklerine X ışınları dik gelemiyor ve kol ile elim arasında bir açı var
bu da radiusumu kapalı gösteriyor
zaten oraya dikkatli bakınca kapalıdan ziyada bir iç içe geçme görüntüsü var
parmaklarımdaki plaklardan 2-3'ü hala kapanma aşamasındayken ve tüm epiphyseal scarlar görünürken oranın kapanmış olmasının mümkünatı yok
radiusunu kapalı göstermiyor radius zaten bir taraftan başlayarak kapanıyor senin bir taraf kaynaşmaya çok yaklaşmış diğer taraf açık görünüyor normal zaten bu femurun kapancak kapanmış tibian çok az açık zaten sana totalde 3cm uzarsın dedim omurga + tibia + su tutumundan

Attachments

• 1769969310872.png
    1769969310872.png
    85.6 KB · Views: 0
radiusunu kapalı göstermiyor radius zaten bir taraftan başlayarak kapanıyor senin bir taraf kaynaşmaya çok yaklaşmış diğer taraf açık görünüyor normal zaten bu femurun kapancak kapanmış tibian çok az açık zaten sana totalde 3cm uzarsın dedim omurga + tibia + su tutumundan
orası kapalı değil işta attığım resme ve dediklerime bak
orası kapalı veya kapanıyor olsaydı belirgin bir scar olurdu ki o bile yok
1769969966154

bahsettiğim iç içe geçme görüntüsü yani bu x-ray ışınları ve elimin pozisyonu ile alakalı bir şey orada kapanma yok diz konusunda haklısındır bir şey diyemiyorum ama burası bariz şekilde açık

Last edited:
  • +1
  • Love it
  • +1
Reactions: why not me? and Fridx