growthplatessss111
186 kürt htn
.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Patladın mı la sela okuduk dün
dün baya delirdim ama bilemiyorum bana kalırsa dizdekiler hala açık omurgadan falan atsam 180 olurum hayat yine baya üzücü de benim için şükredecez artıkPatladın mı la sela okuduk dün
cortisol spike plaklar ggdün baya delirdim
devam et düşünmemeye çalış tek yapabileceğin bu başka bişeyler yapdün baya delirdim ama bilemiyorum bana kalırsa dizdekiler hala açık omurgadan falan atsam 180 olurum hayat yine baya üzücü de benim için şükredecez artık
Gecmis olsun knk adina uzuldumdün baya delirdim ama bilemiyorum bana kalırsa dizdekiler hala açık omurgadan falan atsam 180 olurum hayat yine baya üzücü de benim için şükredecez artık
knk delirip dizlerine falan bonsmaş yapma dadün baya delirdim ama bilemiyorum bana kalırsa dizdekiler hala açık omurgadan falan atsam 180 olurum hayat yine baya üzücü de benim için şükredecez artık
kanla şu siteye 150 dolar attın adam akıllı kullanmıyorsun bileBen varken mi
sana kim konuş dedi yarram @Fridx BU COK UGRAMAYA BASLADİ BURAYA KALEMİNİ KİRİNBen varken mi
Peki sen olsaydın benim yerimde nasıl kullanırdınkanla şu siteye 150 dolar attın adam akıllı kullanmıyorsun bile
150 dolara Rus Stacy sikerdim org da useless bir eklentiyi alıcağımaPeki sen olsaydın benim yerimde nasıl kullanırdın
O senin düşüncen150 dolara Rus Stacy sikerdim org da useless bir eklentiyi alıcağıma
Yarram zaten düşüncemizi sormadin mi senO sizin düşünceniz
Bu adam çok iyi düşünüyo her biji auchelus150 dolara Rus Stacy sikerdim org da useless bir eklentiyi alıcağıma
5 kutu accutane aldırdımPeki sen olsaydın benim yerimde nasıl kullanırdın
accutane boy kısaltıyo almayın5 kutu accutane aldırdım
Ignore atinsana kim konuş dedi yarram @Fridx BU COK UGRAMAYA BASLADİ BURAYA KALEMİNİ KİRİN

ya amın oğlu nasıl dizdekiler hala açık yarım saat geldi sordu bana amk diz açık mı diye hayır dedim 10 keredün baya delirdim ama bilemiyorum bana kalırsa dizdekiler hala açık omurgadan falan atsam 180 olurum hayat yine baya üzücü de benim için şükredecez artık
omurganı bonesmashladün baya delirdim ama bilemiyorum bana kalırsa dizdekiler hala açık omurgadan falan atsam 180 olurum hayat yine baya üzücü de benim için şükredecez artık
OĞLUM DİZDEKİLER DEMEK FEMUR MU DEMEKE LANya amın oğlu nasıl dizdekiler hala açık yarım saat geldi sordu bana amk diz açık mı diye hayır dedim 10 kere
bak bence de femur açık değil ama sen benim RADIUSUMA kapalı dedin lan mesela ben ona inanmıyom ondan sana güvenim azaldı çünkü ORANIN KAPALI OLMASI BİYOLOJİYE AYKIRI LAN KEMİK YAŞIMA 18 DİYON SEN YANİ ORASI KAPALI DİYEREKya amın oğlu nasıl dizdekiler hala açık yarım saat geldi sordu bana amk diz açık mı diye hayır dedim 10 kere
bunu dinleme @maarda bana gerçekleri söyle 3 cm mümkün mü@maarda şu piçe uzayacaksın de sussun artık amk
Gerçekleri söyleme @maardabunu dinleme @maarda bana gerçekleri söyle 3 cm mümkün mü
YA YARRAM NE DİYON SEN İÇ SÜTÜNÜ YATmeklizin alcam fibroblast büyüme faktörü reseptörleri - 3'ü inhibe ediyomuş vertigo ilacı op gatekept bilgiymiş cücelerde fgfr3 injibityliyolara maa ilaçlarını bulmak zor ondan MECLIZINE çok etkili olmasa da copelarız
Aromasinden crash yiyip plakları sikmissin geçmiş olsun kardeşim aromasin almasan en az 4 cm daha uzardın bence sosadbak bence de femur açık değil ama sen benim RADIUSUMA kapalı dedin lan mesela ben ona inanmıyom ondan sana güvenim azaldı çünkü ORANIN KAPALI OLMASI BİYOLOJİYE AYKIRI LAN KEMİK YAŞIMA 18 DİYON SEN YANİ ORASI KAPALI DİYEREK
aromasinle alakası yok ben eski kemik yaşıma yanlış hesap attım heralde 14.5 olmayabilirmiş oAromasinden crash yiyip plakları sikmissin geçmiş olsun kardeşim aromasin almasan en az 4 cm daha uzardın bence sosad
radiusunu kapalı göstermiyor radius zaten bir taraftan başlayarak kapanıyor senin bir taraf kaynaşmaya çok yaklaşmış diğer taraf açık görünüyor normal zaten bu femurun kapancak kapanmış tibian çok az açık zaten sana totalde 3cm uzarsın dedim omurga + tibia + su tutumundan@ZerefDragnee1l röntgende dikkatli bakarsan radial deviasyon ve bilek ekstansiyonu yapmışım el bileğimle bu yüzden ön kol kemiklerine X ışınları dik gelemiyor ve kol ile elim arasında bir açı var
bu da radiusumu kapalı gösteriyor
zaten oraya dikkatli bakınca kapalıdan ziyada bir iç içe geçme görüntüsü var
parmaklarımdaki plaklardan 2-3'ü hala kapanma aşamasındayken ve tüm epiphyseal scarlar görünürken oranın kapanmış olmasının mümkünatı yok
orası kapalı değil işta attığım resme ve dediklerime bakradiusunu kapalı göstermiyor radius zaten bir taraftan başlayarak kapanıyor senin bir taraf kaynaşmaya çok yaklaşmış diğer taraf açık görünüyor normal zaten bu femurun kapancak kapanmış tibian çok az açık zaten sana totalde 3cm uzarsın dedim omurga + tibia + su tutumundan
ALLAH GİBİ ADAMSIN DOĞRULARI KONUŞUYORSUNsana kim konuş dedi yarram @Fridx BU COK UGRAMAYA BASLADİ BURAYA KALEMİNİ KİRİN