Subforumun Sonu ve Son Gelişmeler

MogEater

MogEater

sub0 to true adam - Delete Turkish Subforum.

1. BP mainstream oluyor mu?

BP mainstream oluyor mu, bilmiyorum, sanmıyorum. Yani TikTok veya sosyal medyanın sizin için yarattığı bubble’da 90 milyon nüfusu olan ve genç nüfusu fazla olan bir ülkede en fazla 20k like almış videolar çok önemli değil. Ama BP yanlış şekilde mainstream oluyor gibi görünüyor. BPill’in ne demek olduğunu anlayan insanların iki yolu var ve BPill herkes için. Yani kızların BPill öğrenmesi çok normal, ama garip olan kısım, BPill’i tam tersi anlıyorlar gibi. BPill sadece erkekler için olan bir şey değil. 21 videoları biraz böyle bir algı yaratmış.

2. Kadınlar ve topluluk dinamikleri ( Tiktok Feed )

Kadınlar topluluk şeklinde yaşarlar, bu evrimsel olarak çok normal ve sağlıklı bir durum. Sürekli verdiğim bir örneği vereceğim:
Bir kız olsun, ismi Aleyna olsun. Aleyna’nın 175 boyunda ortalama biriyle toksik bir ilişkisi vardı. Keko, Aleyna ile olan ilişkisine yeterli ilgiyi vermedi veya aldattı. Aleyna bunu yediremeyip çevresine “Ben zaten önceden bırakmıştım, terk etmiştim” gibi bir imaj vermek için ex’inin bazı özellikleriyle ilgili Twitter, TikTok, Reels’ta paylaşımlar yapmaya başladı: “185 altı erkek değildir” gibi, veya renkli gözlü, hafif Pontid-Slavic fenotipte birisiyse esmer erkek çekiciliği konseptli postlar paylaşmaya başladı.
Aleyna’yı takip eden arkadaşları veya takipçileri, ya da paylaşımları feed’ine düşen insanlar, doğaları gereği Aleyna’nın paylaşımlarını gerçekmiş gibi algıladılar. “Hemcinsim bir şey diyorsa bu doğru olmasa bile toplumda bir norm olabilir ve toplumda oluşan normların bilinçaltında bir sebebi vardır” diye düşündüler. Bu sürecin sonunda bir toplumsal histeri başlar.
Şimdi benzer durum BPill için olabilir. Tek sorun, bunların bildiği BPill şu an farklı ve daha sonra Nevşin Mengü veya klasik Türk Twitter “tip enjoyer” ekibi, “Asıl BPill bu, siz ne yapıyorsunuz?” gibisinden saçma bir şekilde BPill aleyhinde propaganda yapacaklar.
Şu an TikTok’taki BPill durumu umarım daha da ileri gitmez ama bu olay her an 2 haber başlığı veya Twitter postuyla patlayabilir.

3. Kötü senaryo: Cadı avı

Kötü senaryo oldu: Twitter’da Haskoloğlu, Mengü falan paylaştı, belki bir iki ufak haber çıktı. Klasik cadı avı başlayacak. Subforum keşfedilmesi ve yanlış servis edilmesi çok olası, veya cherry-picking yapanlar olacak. Burada Maarda gibi kişilerin postlarını umursamayacaklar, random “ehe ehe shooting yapacağım ehe ehe cihatçıyız ehe ehe” gibi aptal rolplay yapanları veya başka şekillerde sorun çıkaran kişileri servis edecekler. (Bu arada bu geçmişte denendi ama tweet 200 like filan aldı ve çok yetersiz bir tweetti, 70 IQ birisi olduğu belliydi.) Burada Furkan birader gibi sadece gelişmek isteyen biraderlerin yüzlerini servis edecekler ya da Kerem’i filan servis edebilirler.
(Disclaimer: Subforum silinmeden önce yüzünü paylaşmış kullanıcıları etiketleyin ve herkes yüzünün gözüktüğü postları silsin.)

4.Subforumun kapanması ve etkileri

Only Subforumun kapanması, BPill’in mainstream olmasını engellemez ama saçma bir witch hunting’in önüne geçebilir ve bizler gelişimlerine odaklanmış kişiler olarak ascendlemeye devam edebiliriz.

5. Subforum kapatılırsa ne olur?

Subforum kapandı. Bu sürecin sonunda subforum kapatılacak gibi. Yani illa ne olması lazım anlamıyorum ama kapatılacak. Kapatılırsa geçmiş postlar siliniyor mu bilmiyorum. Silinmiyorsa tüm bilgi paylaştığınız postları silin, birbirinize follow atın. Offtopic’te veya custom conv’larda biraderlerle takılırız. Türklerin altyapısı olan bir yerde topluluk oluşturmaması gerektiğini bir kez daha anladım.

6. En iyi çözüm

Subforumun kapanması ve 21 hesabının kapatılması, daha sonrasında Instagram, Discord, Telegram gruplarının dağıtılması Best Way To Go.

:feelsmage::feelsmage:

Edited by GPT''

Last edited:
  • +1
  • Hmm...
Reactions: Ashoimex, why not me?, Furkan Sarıkaya and 10 others
@Furkan Sarıkaya @TurkMogger
yuzlerini paylastigini bildiigm iki kullanici bunlar digerlerini siz etiketleyin, modlarla konusp bu post atip sildirebilirsiniz.

aslinda turkmoggerin paylasilmasi iyi olabilir jfl, bilincaltinda direk bpilled veya subforumun iyi bir yer oldugu vibe verebilir idk,
:blackpill::blackpill:

• +1
  • Love it
Reactions: Furkan Sarıkaya, Auchelius, Neokrinshaaa and 3 others
@maarda @menas @Zagro @szolliontaraelis @stasniw @ogrepilled

• +1
Reactions: Furkan Sarıkaya, menas, stasniw and 1 other person
@ER enjoyer @elemancomeback31 @Dathomirian Zabrak @dogu @yadih @swaggy

• +1
Reactions: Furkan Sarıkaya, yadih, Dathomirian Zabrak and 1 other person
1. BP mainstream oluyor mu idk, sanmiyorum, yani tiktok veya sosyal medya sizin icin yarattigi bubbleda 90 milyon nufusu olan ve genc nufusu fazla olan bir ulkede max 20k like almis videolar cok onemli degil, ama bp yanlis sekilde mainstream oluyor gibi gozukuyor.

2. bpill ne demek oldugunu anlayan insanlarin iki yolu var, ve bpill herkes icin, yani kizlar bpill ogrenmesi cok normal, ama garip olan kisim, bpill tam tersi anliyorlar gibi amk, bpill sadece erkekler icin olan birsey degil, 21 videolari biraz boyle bir algi yarattimis.

3. kadinlar topluluk seklinde yasarlar, bu evrimsal olarak cok normal ve saglili olan durum, surekli verdigim bir ornegi vericem.
bir kiz olsun ismi aleyna olsun, aleyna 175 avg biri ile bir toxic iliskisi vardi, keko aleyna ile olan iliskisine yeterli ilgiyi vermedi veya aldatti, aleyna bunu yediremeyip ve cevresinde " ben zaten onceden birakmistim terketmistim etc " imajini vermek icin, exinin bazi ozellikleri ile twitter tiktok reelsta paylasimlar yapmaya basadi, 185 alti erkek degildir, veya renkli gozlu hafif pontid slavic pheno birisiyse, esmer erkek cekicigli konseptli postlar paylasmaya basldi,
aleynayi takip eden arkadaslari veya takipcileri veya feedine dusen insanlar dogalari geregi aleynanin paylasimlarini fact olarak aldilar, ve hemcinsim birsey diyorsa bu dogru olmasa bile toplumda bir norm olabilir, ve toplumda olusan normlarin bilincaltinda bir sebebi oldugunu bilir. bu surecin sonunda bir toplumsal histeri baslar, simdi benzer durum bpilled icin olabilir, tek sorun bunlarin bildigi bpilled suan farkli ve daha sonra nevsin mengu veya klassik turk twitter tip enjoyer ekibi asil bpilled bu sizler ne yapiyorsunuz gibisinden sacma bir sekilde bpilled propogandasi yapacaklar.
suan tiktokda olan bpilled durumu umarim dahada ileriye gitmez, ama bu olay her an 2 haber baslgii veya twitter postlari ile patlayabilir.

3. kotu seneryo oldu, twitterda haskologlu mengu filan paylasti belki bir iki ufak haber oldu, klasik cadi avi baslayacak, subforum kesfedilmesi ve yanlis servis edilmesi cok olasi, veya cherrypicking yapanlar olacak, burada maarda gibi kisilerin poslarini umursamayip, random ehe ehe shooting yapicam ehe ehe cihadciyiz bi ehe ehe aptal rpsi yapan, veya baska sekillerde sorun cikaran kisileri servis edecekler ( bu arada bu gecmiste denedni ama tweet 200 like filan aldi ve cok yetersiz bir tweetti 70iq birisi oldugu belliydi ) burada furkan birader gibi sadece gelismek isteyen biraderlerin yuzlerini servis edecekler filan veya keremi filan servis edebilirler,
( disclaimer, subforum silinmeden once yuzunu paylasmis kullaniclari etiketleyin ve herkes yuznun gozuktugu postlari silsin )

4. subforumun kapanmasi, bpilled mainstream olmasini engellemez ama sacma bir witchhunting onune gecebilir, ve bizler gelisimlerine takilmis kisiler olarak ascendlememize devam edebiliriz.

5. subforum kapandi, bu surecin sonunda subforum kapatilacak gibi, yani illa ne olmasi lazim anlamiyorum, ama kapatilacak, kapatilirsa gecmis postlar siliniyor mu? idk. silinmiyorsa tum info paylasitigniz postlari silin, birbirinize follow atin, offtopicde veya custom convlarda takiliriz, turklerin altyapisi olan biryerde topluluk olusturmamasi gerektigini bir kez daha anladim.

6. subforumda kapanmasi ve 21 hesabinin kapatilmasi daha sonrasinda insta dc telegram gruplarinin dagilatilmasi best way to go.

:feelsmage::feelsmage:
twitterda viral olduktan sonra kapancak gibi over

• +1
  • So Sad
Reactions: Furkan Sarıkaya, Misogynist_Maxxer, Serialsuicide and 1 other person
Allahtan buraya yüzümü atmadım amk. @ER enjoyer için over

• +1
  • So Sad
Reactions: Furkan Sarıkaya, Auchelius, Neokrinshaaa and 4 others
Yaratlı threadleri silmemiz lazım amk maardanın modluğu geri alak silsin

• +1
Reactions: Ashoimex, Furkan Sarıkaya, Misogynist_Maxxer and 1 other person
sadassad

Last edited:
  • JFL
Reactions: Dathomirian Zabrak
judaisme convertliyorum ben yahudi olucam aq israile kacıcam jefrey epstein kurtar beni

• JFL
Reactions: Furkan Sarıkaya, Serialsuicide and Dathomirian Zabrak
ben yahudiyim bisi olmaz

• JFL
Reactions: Furkan Sarıkaya and Dathomirian Zabrak
@auitistsurvior neden blueprint veriyosun amk, sil yazdigini modlarla konusmaya basla.

• +1
Reactions: Furkan Sarıkaya and auitistsurvior
@auitistsurvior neden blueprint veriyosun amk, sil yazdigini modlarla konusmaya basla.
buarada semih celik olaylarındaad burası bişter kapatılır diyoduk oyle bisi olmadı burası viral olmaz eminim

• +1
  • Hmm...
bikac gun daha dursun ilk defa looksmax peptide thread yukliyim dedim subforum kapancak allah subforumu duzeltmemi istemiyıor

• +1
  • So Sad
buarada semih celik olaylarındaad burası bişter kapatılır diyoduk oyle bisi olmadı burası viral olmaz eminim
o olaylarda herkes o orospu evladindan nefret ediyordu, subforuma giren ve cherypicking yapmayan biri nasil bir ortam oldugunu anlar.

• +1
Reactions: Furkan Sarıkaya, Serialsuicide and auitistsurvior
bikac gun daha dursun ilk defa looksmax peptide thread yukliyim dedim subforum kapancak allah subforumu duzeltmemi istemiyıor
Olm hayvan gibi bp tiktokta mainstream yakinda baska yerlerde de olucak aziick edit görseler org u bulucaklar eski threadlari serves edip haber cikirirlar

• +1
Reactions: Furkan Sarıkaya, ayisiken and auitistsurvior
Olm hayvan gibi bp tiktokta mainstream yakinda baska yerlerde de olucak aziick edit görseler org u bulucaklar eski threadlari serves edip haber cikirirlar
anne unlu oldum bak

• JFL
Reactions: Furkan Sarıkaya and Serialsuicide
o olaylarda herkes o orospu evladindan nefret ediyordu, subforuma giren ve cherypicking yapmayan biri nasil bir ortam oldugunu anlar.
twitterda bujrayı attılar bazıların(sanırım benmimde) hesapları gozuktu ama viral olmadı

viral olmadan bu subfromu siksen kapatmaz adminler btw btw

• +1
Reactions: Furkan Sarıkaya, Misogynist_Maxxer and Serialsuicide
twitterda bujrayı attılar bazıların(sanırım benmimde) hesapları gozuktu ama viral olmadı

viral olmadan bu subfromu siksen kapatmaz adminler btw btw
Buyuk ihtimal

• +1
Reactions: Furkan Sarıkaya, Misogynist_Maxxer and auitistsurvior
1755763657596

bırakalım mallar modern insan için bicagin altina yatsinlar

• JFL
Reactions: Furkan Sarıkaya
yaxdığım bütün guideları sileyim mi beyler

• WTF
  • Hmm...
  • +1
Reactions: Furkan Sarıkaya, ayisiken and auitistsurvior
beyler galiba hayat bitt

• So Sad
bırakalım mallar modern insan için bicagin altina yatsinlar
bera ne mal adamsın looksmax forumuna kayıt olmuşsun modern insanlar için bıçak altına yatsınlae diyosun

• +1
Reactions: Furkan Sarıkaya and Misogynist_Maxxer
bera ne mal adamsın looksmax forumuna kayıt olmuşsun modern insanlar için bıçak altına yatsınlae diyosun
looksmaxta softmax yok mu mk malı allahını kitabını siktirme şimdi

• Ugh..
oğlum benim numaram instam old herkeste var zwten data verseler nolacak

• +1
daha 2 3 gün önce looksmax bp öğrnen sub5ler gelip burda onca yıllık looksmax atasözüne laf atıyor dümenden ironiyi anlamıyo gerçek sanıyo topunuzun amınakoyayım ya

• JFL
looksmaxta softmax yok mu mk malı allahını kitabını siktirme şimdi
amcık softmaxx için foruma kayıt oluyosan ben senin kafanı sikeyim lean ol tanle kaşlarını düzelt lens tak hadi siktirgit amcık

• +1
  • JFL
Reactions: Furkan Sarıkaya, Resistance. and deathisseks
amcık softmaxx için foruma kayıt oluyosan ben senin kafanı sikeyim lean ol tanle kaşlarını düzelt lens tak hadi siktirgit amcık
ya ne anlatıyorsun sen orrruspu çocuğu bu forumda italyaya gidip mirco raffaini ile görüşen ilk Türk kullanıcısı benim surgerymax ne desek rhino dersin ne bi yüzüne göre implant tasarlamayı bilirsin nede başka sik

• +1
  • JFL
Reactions: Furkan Sarıkaya, htbslayer, Resistance. and 1 other person
amk rating subdan threadimi silmem lazım

• JFL
  • +1
Umarım subforum kapatılır. Boku çıktı artık. Yüzünüzü atıp silemediğiniz için götünüzden terler akıyorsa sakin olun bi yarram olmaz.

• +1
  • JFL
Reactions: Furkan Sarıkaya, ayisiken, Resistance. and 4 others
Topluca cimerleyek orgu

• WTF
  • Hmm...
Topluca cimerleyek orgu
kanka bikac gun dah dursun threadler atıcam sırada bissuru thread var intelilgence max sneaky fucker theory juggernut theory bissuru var bak kac haftadır trolluyom yardım etmiytom simdi tam bilgi paylascam sub kapanıyo

• +1
  • So Sad
Reactions: Furkan Sarıkaya, Serialsuicide and Dathomirian Zabrak
arkadaslar hepmiz bu konuyu l4d2 de çözebiliriz

• JFL
Reactions: why not me?, Furkan Sarıkaya and Dathomirian Zabrak
kanka bikac gun dah dursun threadler atıcam sırada bissuru thread var intelilgence max sneaky fucker theory juggernut theory bissuru var bak kac haftadır trolluyom yardım etmiytom simdi tam bilgi paylascam sub kapanıyo
Knk normieler öğrenecek ama

• +1