syringee
Silver
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
joined aug 8 2026
Joined Jul 27, 2026senin ortamı öğrenmen için ilk önce kendi bokunu tatman lazım
senin ortamı öğrenmen için ilk önce kendi bokunu tatman lazım
bgy ortamı serttir kerim abibizim ortam serttir ama merttir
2 3 ay bişi yazma ortamı öğrenbgy ortamı serttir kerim abi
2 3 ay bişi yazma ortamı öğren
zaten aq normalde gloablde random post atıyorum ptrm kötü oluyo diye daşak geçiyolar tr subforumundakiler tek burda takılıyo herkes repliyo tabi birbirini amqView attachment 5521775
bu listenin içerisinde deleted 7 tane hesabım var amın düdükleri hava atmak için söylemiyorum ikide bir join date atıyorsunuz 3 iq gibi post atıyorsak ya keyif için yada takılmak için yada aklımıza ilk geleni yazıyoz ciddi birşey yaptığımız yok bu aralar subforum sarmıyor zaten offtopic daha iyi
Söylesene kanka hangileri senin hesapView attachment 5521775
bu listenin içerisinde deleted 7 tane hesabım var amın düdükleri hava atmak için söylemiyorum ikide bir join date atıyorsunuz 3 iq gibi post atıyorsak ya keyif için yada takılmak için yada aklımıza ilk geleni yazıyoz ciddi birşey yaptığımız yok bu aralar subforum sarmıyor zaten offtopic daha iyi
aklını sikim ben senin beleşe etkinleştirsene windowsuView attachment 5521775
yarrak 1 hafta geçirip forumcu triplerine giriyo