meynet
Bronze
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Abi bir de full kolpadalar amk bunları ciddi ciddi dinleyen veletlere yazıkFoto açılmadı da olm bunlar mtn bile değil
İnsanlara doğruyu söylüyorum aslında diğerlerine göre dostum ama herkesin düşüncesi farklıdırAbi bir de full kolpadalar amk bunları ciddi ciddi dinleyen veletlere yazık
Yarram felsefe mi tartışıyorsunuz? Yanlış oldugunkeisn olan şeyleri millete pazarliyorsunİnsanlara doğruyu söylüyorum aslında diğerlerine göre dostum ama herkesin düşüncesi farklıdır
Millete bonesmesh yaptırıyorum koçlukta en azından amk aga benim hakkında düşüncelerin çok yalnışYarram felsefe mi tartışıyorsunuz? Yanlış oldugunkeisn olan şeyleri millete pazarliyorsun
DeğilMillete bonesmesh yaptırıyorum koçlukta en azından amk aga benim hakkında düşüncelerin çok yalnış
Senin bide koçluğun mu var amkMillete bonesmesh yaptırıyorum koçlukta en azından amk aga benim hakkında düşüncelerin çok yalnış
Utanmaz bunlar valla milletin parasını alıp hayatlarını sikiyorlarBüyük ihtimalle 13 14 yaşındaki veletlerin parasını resmen dolandırmak utandirmiyor mu?