sunt romani care chiar au dat blast si au dat ascend?

Diavolu_turcu

Diavolu_turcu

ldaring 24/7
curios ca multi zic: b-buh muh side effects💔💔 muh coaiele mi se fac mici, muh muh nu mi mai merge pula💔💔 kys cioara

• +1
Reactions: nothingmatters
stiu oameni care au dat blast dar doar i a ajutat la sala, la față tot sunt boneless cumva nu stiu cum

• +1
Reactions: Diavolu_turcu
  • +1
Reactions: Deleted member 81890 and Diavolu_turcu
150 mg de test e bine?

• +1
  • +1
1783109560715

• +1
Gym e cel mai mare cope posibil, deoarece tu dacă ești urât la față, prin gym doar arăți din nou că ești insecure legat de cum arăți și vrei să compensezi cumva, ceea ce e super neatractiv la fete, pe lângă faptul că îți scazi și dating poll-ul cu el, deoarece pentru foarte multe fete mușchii de la sală nu sunt deloc atractivi, și preferă mai mult bărbații skinny / normali (adică fața și înălțimea e totul)

• +1
Gym e cel mai mare cope posibil, deoarece tu dacă ești urât la față, prin gym doar arăți din nou că ești insecure legat de cum arăți și vrei să compensezi cumva, ceea ce e super neatractiv la fete, pe lângă faptul că îți scazi și dating poll-ul cu el, deoarece pentru foarte multe fete mușchii de la sală nu sunt deloc atractivi, și preferă mai mult bărbații skinny / normali (adică fața și înălțimea e totul)
grey mereu buffed e mai bun decat anorexic

• +1
M-am gandit sa bag 400 sau 500 mg o sa imi analize de testosteron inainte
da dar baga si altcv, doar testosterone ca cycle nu faci nmc, baga si tu tren hgh boldenona

• +1
Reactions: niggersyyu