whoisyougng
True adam 8 psl
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
@Ratonnn olm adam fraud olduğunu söylemicekmiş niye buluşmadın la
Knk bu beef ne ki zaten amk İkiside noname türk amkView attachment 4359847
Çocuk yayında konuşurken bile aşağı eğiyor kafayı olabildiğince hunter eyes fraudlamak için
bu mental hiçbi gymcell de bodybuilderda yok amk must have hunter eyes at all costView attachment 4359847
Çocuk yayında konuşurken bile aşağı eğiyor kafayı olabildiğince hunter eyes fraudlamak için
Bu sarı pipi hakkında konuşursam çok ağır konuşucam buluşmaya niye gelmediğimi çok iyi biliyor millete korkup gelmemişim gibi gösteriyor ağzımı açsam öyle şeyler söylerim ki kendimi zor tutuyorum amkSikisin barisin ama artık yeter yetti bu kavga @Ratonnn @Acheron_v![]()
1.72 rageBu sarı pipi hakkında konuşursam çok ağır konuşucam buluşmaya niye gelmediğimi çok iyi biliyor millete korkup gelmemişim gibi gösteriyor ağzımı açsam öyle şeyler söylerim ki kendimi zor tutuyorum amk
söylede bizde bilekBu sarı pipi hakkında konuşursam çok ağır konuşucam buluşmaya niye gelmediğimi çok iyi biliyor millete korkup gelmemişim gibi gösteriyor ağzımı açsam öyle şeyler söylerim ki kendimi zor tutuyorum amk
tamam lan korktum de gec acheron bu anlayisla karsilarizBu sarı pipi hakkında konuşursam çok ağır konuşucam buluşmaya niye gelmediğimi çok iyi biliyor millete korkup gelmemişim gibi gösteriyor ağzımı açsam öyle şeyler söylerim ki kendimi zor tutuyorum amk
Bu pp ne yarram Tengri Sama misin lan senBu sarı pipi hakkında konuşursam çok ağır konuşucam buluşmaya niye gelmediğimi çok iyi biliyor millete korkup gelmemişim gibi gösteriyor ağzımı açsam öyle şeyler söylerim ki kendimi zor tutuyorum amk
Recep tayip erdoğan böyle övünmüyodur annenizi sikeyimevet
samet dis isleri bakaniRecep tayip erdoğan böyle övünmüyodur annenizi sikeyim
WKDENDOENXOENCCEKXXEMXOWD ÇOK İYİsamet dis isleri bakani
alperen ic isleri
raton da kayyum ile ibbnin basina gecti
True adam bu muHangi sokakta True Adam geçiyor amk
Lan geri dönmüş bi daha birakma beniTrue adam bu mu
H mtb kanka yanlış söyledin @AucheliusTiktokcel haklı. H mtn falan. Sesi de karı gibi
@Ratonnnsöylede bizde bilek
172Bu sarı pipi hakkında konuşursam çok ağır konuşucam buluşmaya niye gelmediğimi çok iyi biliyor millete korkup gelmemişim gibi gösteriyor ağzımı açsam öyle şeyler söylerim ki kendimi zor tutuyorum amk